November

15

Hangulatos Borangoló a Pátyi Pincehegyen

Szervező: Hangulat Pince Páty
#esemény

Hangulat Pince Páty

2020. 11. 15. 15:00 - 2020. 11. 15. 17:00
Hangulat Pince Páty
Páty, Magyarország, Pincehegyi u., 2071
Borvidék: Etyek-Budai
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Hangulatos borkóstoló sétára hívjuk vendégeinket a Pátyi pincehegyre, November 15-én 15 órai kezdéssel!
A program során megismerkedhetnek a Hangulat Pincével, valamint egy hangulatos séta során az egyedülálló Pátyi történelmi pincehegy is bemutatásra kerül. Közben az Etyek-Budai borvidék díjnyertes boraiból lehet 3 tételt kóstolni, etyeki és pátyi pincészetektől, borkorcsolyának pedig a helyi cukrászda finom pogácsáját kínáljuk. A kínált borok és a pincészetek bemutatásán kívül a borvidékkel és a Pátyi pincehegy történetével ismerkedhetnek a sétán részt vevő vendégeink. A járványügyi előírásokat betartva a teljes program kültéri, a pincelátogatás váltott kiscsoportban lehetséges, maszk használatával. A séta végén a Hangulat Pince palackos boraiból elvitelre vásárolni is lehet. Budapestről a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel is egyszerűen ki lehet jutni hozzánk, erről és a borainkról részletek a Hangulat Pince honlapján.
Program időtartam: 1.5-2 óra. Séta hossza kb. 1.5km.
Előzetes bejelentkezés szükséges (Hangulat Pince elérhetőségein), a program létszámkorlátos. A program eső esetén más időpontban kerül megrendezésre, erről az esemény előtt minimum 3 órával értesítjük regisztrált vendégeinket.
A program díja 3.300 Ft / fő, fizetés helyben kp-val, bankkártyával, ill. mindegyik típusú SZÉP kártya vendéglátás alszámláról.
A programot igény szerint csoportoknak egyedi, egyeztetett időpontban is megtartjuk, 2-22 fő létszámkorláttal. Árakról és időpont lehetőségről érdeklődjön a Hangulat Pince megadott elérhetőségein.
Tovább olvasom

Elérhetőség

2071 Páty Pincehegyi u.
www.hangulatpince.hu
06309487542