September

5

#esemény

Budafoki Pincejárat: nyitott pincés szombatok autóbusszal a belvárosból

2020. 09. 05. 10:00 - 2020. 09. 06. 20:00
Budafok-Tétény Polgármesteri Hivatal
Budapest, Magyarország, Városház tér 11-13., 1221
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

MAJDNEM BORFESZTIVÁL BudafokON


Harminc éven át szeptember első hétvégéjén Pezsgő- és Borfesztivállal ünnepeltünk itt, a XXII. kerületben. Idén a helyzet sajnos másképp alakult, és bár a szokott formában nem lehet a fesztivált megrendezni, mégsem kell lemondanunk a közösségi élményről, fesztiválhangulatról: egy különleges eseménnyel készül az Önkormányzat és a szervezők szeptember 5-6-ára. A rendezvény neve MAJDNEM BORFESZTIVÁL BudafokON, ami egyrészt utal arra, hogy bár szűkebb keretek között, de a megszokott színvonalú eseményt igyekeznek létrehozni, másrészt ez a hétvége újrakapcsolódás: lehetőséget teremt, hogy felhőtlen hangulatban találkozzunk ismét Budafok központjában.
Ahogy az elmúlt években, úgy ezúttal is fontos üzenet a borfogyasztás, és a kulturális élmények találkozása, egybefonódása, így a programok, helyszínek és a szolgáltatások kialakítása is a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál szellemiségét tükrözi. Az idei sajátos helyzet miatt ezzel a rendezvénnyel is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, hogy részt vett a védekezésben tevőlegesen, vagy felelősségteljes hozzáállással. Bár ezúttal is szeretettel várunk mindenkit a Fővárosból és környékéről, elsősorban a 22. kerületben élőknek és dolgozóknak szól az esemény.
A MAJDNEM BORFESZTIVÁL szervezési munkálatai épp ezekben a napokban kezdődtek meg, és gőzerővel folynak - a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál szervezése fél éves folyamat -, így mostantól folyamatosan számíthatunk bővebb információkra, amit azonban máris biztosra vehetünk, hogy a kínálatban szerepelnek majd családi programok, játszóházak, koncertek, kiváló borok, ételek, kézműves vásárosok, valamint a már említett hamisítatlan Borfesztivál hangulat. Az esemény helyszíne ezúttal a Városház tértől a Piactéren át a Szent István játszótérig húzódik.
Minden további információt folyamatosan közlünk a budafokteteny.hu, a majdnemborfesztival.hu, a facebook.com/majdnemborfesztival oldalakon, továbbá a Városházi Híradóban.

Tovább olvasom

Elérhetőség

1221 Budapest Városház tér 11-13.
http://pincejarat.hu/
+36205396110