August

27

IX. Avasi Borangolás

Szervező: Avasi Borangolás
#esemény

Avasi Borangolás

2020. 08. 27. 15:00 - 2020. 08. 29. 23:59
Miskolc, Magyarország, Avasi Pincesor, 3530
Borvidék: Bükk
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Kedves Borangoló Barátaink!
Ne csüggedjetek, a IX. Avasi Borangolás nem marad el, csak picit későbbre tolódik!!!!
Véssétek be a naptárba az új időpontot, zárjuk együtt a nyarat Miskolc legnagyobb borgasztronómiai rendezvényével:

IX. Avasi Borangolás – 2020. augusztus 27-29.
______________________________________________________

MÁJUSBAN ISMÉT BORANGOLUNK!!

Kilencedik alkalommal kelti életre a miskolci történelmi avasi pincesort az ország legkülönlegesebb adottságú borgasztronómiai fesztiválja, az Avasi Borangolás.

A Miskolc belvárosában, a sétáló utcától pár perc járásra található Avas hegyoldal patinás pincesorai és hangulatos utcái ismét kiváló helyszíne lesz baráti összejöveteleknek, minőségi bor- és gasztronómiai élmények megélésének és a történelmi avasi pincesorok helyi értékei felfedezésének. A különleges helyszíneken számos műfaj felvonultatása mind a zenei, mind a kiegészítő programokat illetően több napos szórakozást biztosít majd fiataloknak, felnőtteknek és családosoknak egyaránt.
A rendezvény első napja ismét szakmai nap lesz, ahol borászok és szakértők tartanak előadásokat, bemutatókat. Pénteken és szombaton a már megszokott módon az avasi pincesor teljes területén, a Kisavastól a Nagyavasig nyitnak a pincék és borházak, helyi gazdák és országosan ismert borászok kínálatával. Az ételekről neves helyi vendéglők gondoskodnak majd, akik ismert magyar séfekkel együtt gasztro workshopok keretén belül idézik fel Miskolc város múltjának emlékezetes és nevezetes, vagy éppen már elfeledett ízeit.
A zenei programokat kereső borangolók számos színpad ingyenes koncertjei közül válogathatnak, de lesznek pódiumbeszélgetések, előadások, a gyerekeket pedig több ponton is gyerekprogramok várják majd.
A látogatók a hangulatos avasi pincesorokon borospohárral a kezükben, térkép segítségével kedvükre borangolhatnak.

További információkért és a részletes programért figyeld facebook oldalunkat!

A RENDEZVÉNY INGYENES.
#avasiborangolas #borangolas #avas #fesztival #miskolc #bor #gasztronomia #koncert #zene #ittahelyed #borangoljbaratokkal

Tovább olvasom

Elérhetőség

3530 Miskolc Avasi Pincesor
http://www.borangolas.hu
+36308992000