April

22

Online Pincetúra - Páger Pince, Mátra

Szervező: VinoPiano-Borbár/Wine Bar
#esemény

VinoPiano-Borbár/Wine Bar

2020. 04. 22. 18:00 - 2020. 04. 22. 18:30
VinoPiano-Borbár/Wine Bar
Budapest, Magyarország, Tűzoltó utca 22, 1094
Borvidék: Mátra
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

A virtuális térbe kerül át a borkóstolónk!

Matyi borainak rendelése itt: http://www.pancspiac.com/shop?Term%C3%A9kcsal%C3%A1d=bor

Dolgozunk azon hogy országos legyen a kiszállítás de egyenlőre Bp-en belül tudjuk nektek kivinni. Köszönjük
.
.
"Nem gondolkodom, hanem hagyom, hogy a dolgok csak úgy eszembe jussanak, minden különösebb erőfeszítés nélkül. Az átélésnek ezt a fokát a saját vonatkozásomban szívesen hívom önazonosságnak. A természetben, szűkebben a Mátrában, Gyöngyöspatán érzem magam magamnak. " - Páger Mátyás önvallomása(Páger Pince)

Csak természetesen, Gyöngyöspatáról...

A “Borozz a Borásszal” tematikus kóstoló sorozatunkat azért tartjuk már évek óta, hogy közelebb hozzuk hozzátok a borainkat és készítőiket. A személyes találkozások alkalmával lehetőségetek nyílik arra, hogy átérezzétek a természetes borkészítést a borász segítségével. Így a borbár kínálatát is sokkal ismerősebben fogjátok kortyolni az átélt élmények hatására
.
A Vinopiano ebben az évben külön figyelmet szentel a kénmentes borkészítés rejtelmeinek, és e köré kívánja építeni továbbra is alapvető borbáros kínálatát.
.
Az online kóstoló során az alábbi hordóminták lesznek kóstolhatók a Páger Pincétől, melyek 3,75 dl-es palackok formájában fognak eljutni (kiszállítással) regisztrált résztvevőinkhez:

- Rozé 2019
- Szürkebarát 2019
- Rajnai Rizling 2019
- Narancsbor 2019 (cserszegi + tramini)
- Cabernet Franc 2019
- Kékfrankos 2019
.
A kóstoló a következő módon zajlik majd: Páger Matyi élőben fog bejelentkezni egyenesen gyöngyöspatai pincéjéből. Így ti is bepillantást nyerhettek majd a színfalak mögé, láthatjátok, melyik tétel melyik hordóban, illetve tartályban pihen épp, várva a végleges palackbazárást.
.
Jó mókának ígérkezik, már csak azért is, mert Matyi pincéjét kb. az 1800-as évek derekán alakították ki annak az Európában is egyedülállónak mondható, hétsoros pincefalu alsó szintjén, amely pincefalu minden évben (remélhetőleg idén is) az ország egyik legautentikusabb boros eseményének, a Vulkanikus Borfesztiválnak szolgál otthonául.
.
.
Jelentkezés: kostolo@vinopiano.hu
Egyéb kérdés esetén hívható tel: 06309216286
.
Foglalásotokat minden alkalommal visszaigazoljuk; a részvételi díjat e-mailben közöljük,
.
Élő videó indítása: 18.00
..
TOVÁBBI RÉSZLETEK HAMAROSAN!

Tovább olvasom

Elérhetőség

1094 Budapest Tűzoltó utca 22
www.vinopiano.hu
06702292106