March

6

Sabar Borház Borkóstoló

Szervező: Sabar Borház
#esemény

Sabar Borház

2020. 03. 06. 18:00 - 2020. 03. 06. 20:00
BAB Kávézó
Balatonalmádi, Magyarország, Baross Gábor út 5-7., 8220
Borvidék: Balaton-felvidék
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Következő borkóstoló estünk vendég pincészete a Sabar Borház.

A Káptalantóti határában emelkedő 217 méter magas Sabar-hegy a Balaton-felvidék hegyeinek egyik legkisebbike - adottságait tekintve viszont nagy reménységű termőhely -, a Badacsonyi borvidék része.

Azon túl, hogy a tulajdonos Ádám Gábor egy régi álma vált valóra, a Sabar Borház léte nem csak a saját örömére szolgál. Ezt a borászatot tulajdonosként egyedül, de a csapattal együtt, közösen irányítják. Mindenki munkája fontos és értékes, a szőlőmunkáktól a vendégház tisztán tartásán át egészen a borkóstolókig. A végeredményben - egy pohár remek borban vagy egy hangulatos pincetúrában - mindannyiunk munkája, szíve és lelkesedése benne van.

Ezáltal a Sabar mindannyiunké és erre büszkék vagyunk. Az "örömborozgatás" mellett fontos küldetésünk a helyi értékek megóvása, a hagyományok megőrzése, és a környezet szépségének folyamatos ápolása. Célunk nem csupán az, hogy minél többen megvásárolják a borainkat, hanem hogy azoknak, akik egyszer is ellátogattak hozzánk, átadhassuk azt az életérzést, amit mi folyamatosan kapunk ettől a vidéktől.

A rendezvény belépő köteles, melynek ára 3500 HUF, ami tartalmazza a kóstolón felül a vendégváró ételeket és gourmet krémválogatást.

Regisztrációt csak az info@babkavezo.hu címen tudunk fogadni.
március.
Tovább olvasom

Elérhetőség

8220 Balatonalmádi Baross Gábor út 5-7.
www.sabar.hu/hu/
+36309846540