June

6

VinCE Budapest Wine Show 2020

Szervező: VinCE
#esemény

VinCE

2020. 06. 06. 09:30 - 2020. 06. 07. 19:30
Várkert Bazár
Budapest, Magyarország, Ybl Miklós tér 2-6., 1013
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Időpontváltozás: új időpontban kerül megrendezésre a VinCE Budapest Wine Show

A Kormány 40/2020 (III.11.) Korm. rendelete a vészhelyzet kihirdetéséről értelmében, a 100 főt meghaladó beltéri rendezvényekre vonatkozó tiltással összhangban a 2020. április 3-4-re meghirdetett VinCE Budapest Wine Show-t új időpontban, 2020. június 6-7-én rendezzük meg.

A megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új időpontban megtartott rendezvényre, az esetleges programváltozás kapcsán a VinCE Budapest Wine Show folyamatosan frissülő weboldalán ( https://vincebudapest.hu/ ) tájékozódhat.

Bízunk benne, hogy a vészhelyzet feloldását követően, a járványveszély elmúltával találkozhatunk Önökkel a tőlünk megszokott magas színvonalon és gondossággal megszervezett rendezvényen.



VinCE Budapest 2020 - koccintson a legjobbakkal

2020 tavaszán immár 11. alkalommal nyitja meg kapuit a szakmai és a borkedvelő látogatók előtt Magyarország legszínvonalasabb beltéri boros rendezvénye, a VinCE Budapest Wine Show. A rendezvény arra teremt lehetőséget, hogy a boros szakma meghatározó egyéniségei és a minőséget kereső fogyasztók találkozzanak, beszélgessenek, újdonságokat és régi kedvenceket kóstoljanak, ízelítőt kapjanak a borvilágot meghatározó trendekből és élvezzék egymás, valamint a jó borok társaságát.

A hazai kínálat legjavát felvonultató rendezvényen közel 1000 bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség. A VinCE magazin bortesztjein négy- vagy ötcsillagos eredményt elérő magyar pincészetek mellett a kóstolótérben válogatott külföldi tételek, ikonikus márkák, tematikus standok, gasztronómiai kiállítók várják az érdeklődőket. A mesterkurzusokon a legizgalmasabb termőhelyek, nagymúltú pincészetek, vezető champagne-házak, példaértékű borvidéki kezdeményezések, felfedezésre váró gyöngyszemek fedik fel titkukat neves hazai és nemzetközi szakemberek kalauzolásával.

A rendezvényen kiemelt figyelmet kapnak a közép-kelet európai régió bortermelői és a különleges minőségű borokat készítő feltörekvő hazai pincészetek. Több hazai termelő is a VinCE Budapesten tervezi bemutatni új évjáratát vagy termékcsaládját; aki pedig ritka és különleges nemzetközi és magyar szuperprémium tételeket kóstolna, most különleges környezetben, izgalmas választékból szemezgetve teheti ezt meg.

Jegyértékesítés: https://vincebudapest.hu/jegyvasarlas
Vásárold meg most belépődet a tavasz legjobban várt boros rendezvényére!
Early bird akció:-20%

Tovább olvasom

Elérhetőség

1013 Budapest Ybl Miklós tér 2-6.
www.vincemagazin.hu
+3613988350