November

24

A bor 9 arca

Szervező: 36 Bisztró
#esemény

36 Bisztró

2019. 11. 24. 14:30 - 2019. 11. 24. 18:30
36 Bisztró
Budapest, Magyarország, Szentendrei út 36/a, 1033
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

A bor kilenc arca - személyiség és ízek
Különleges és egyedi borkóstolóra hívunk, ahol kilenc különböző nemzetközi bort kóstoltunk meg. Minden egyes bornak "személyisége", karaktere van, amellyel a kóstolás során megismerkedhetsz. A termőterület adta sajátosság, a talaj, a klimatikus adottságok hatása a szőlőfajtákra, mind-mind hatással vannak az adott borra és ettől lesz különleges, egyedi is egyben. És akkor még a borász, a tulajdonos személyiségéről, kézjegyéről nem is beszéltük, hiszen ő is formálja, vezeti a bor útját, mind a szőlőben, mind pedig a pincében.
Kielmayer Kristian lesz az "idegenvezetőnk” a borok világában, aki segítségünkre lesz a borok összetett, sokszínű karakterének tolmácsolásában.
A délután folyamán megismerjük a borok változatos világát, egyedi személyiségét a vakkóstolás során pedig Ti magatok próbálhatjátok meg kitalálni, mely személyiség (ország, borvidék, fajta...) képviselője a bor. A legsikeresebbek között egy jutalmat is kisorsolunk.

További infó Kristian-ról:
Kristian nemzetközi borszakértő, borász, hazai és külföldi boriskolák lektora, Európa szerte tart előadásokat bor és párlatok témában, az Országos Borszakértő Bizottság és számos nemzetközi bíráló bizottság tagja.

A borkóstoló ára: 14.990 HUF
• Mely a következőket tartalmazza: 9 bor vezetett kóstolása során a személyiségek és borok kapcsolatának megismerése (kóstolási mennyiség: kb. 0,5 dl/bor)
• Kísérőfalatkák
• Korlátlan vízfogyasztás

A jegy árát ide tudjátok utalni: Nagyernyei K. Gyula OTP Bank 11773023-00706782
A megjegyzésbe írjátok be a résztvevő(k) nevét.
A helyszín adottsága miatt a részvétel korlátozott létszámban lehetséges. (Max. 40 fő)
Kérjük, időben jelezd a részvételi szándékodat.

Barátsággal:
Gabi és Gyula :)

Tovább olvasom

Elérhetőség

1033 Budapest Szentendrei út 36/a
http://www.36bisztro.hu
0613673494