2019. 11. 22. 19:00 - 2019. 11. 22. 23:59 |
||
Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest |
||
Budapest, Magyarország, Széchenyi István tér 5-6., 1051 |
||
Borvidék: Budapest |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
A KOLLÁZS - Brasserie & Bar második alkalommal rendezi meg exkluzív OLD & NEW VINTAGE borvacsoráját november 22-én, pénteken. Újabb 5 kiemelkedő borászat mutatja be régi és új vintage borait Magyarország különböző régióiból, illetve idén ellátogatunk a határon túlra is. A vacsorát a KOLLÁZS séfje, Győrffy Árpád állította össze Becker Gábor, vezető sommelier és a borászatok csapatának közreműködésével, a Bortársaságnak köszönhetően - így egy teljesen új és exkluzív menü született meg, mindegyik fogás az adott kétféle vintage bor mellé párosítva.
Fogadás: 19:00
Vacsora kezdete: 20:00
Helyszín: Gresham terem
Séf: Győrffy Árpád
Vezető Sommelier: Becker Gábor
Borászatok: Bott Frigyes – Muzsla | Jásdi Pince – Csopak | Kiss Gábor – Villány | Takler Borbirtok – Szekszárd | Demeter Zoltán – Tokaj
Fotósarok x PixBox Photobooth
OLD & NEW VINTAGE Borvacsora Menü - Ötfogásos menü kétféle vintage borpárosítással - 34,900 HUF + 13% szervízdíj.
A teljes menü hamarosan érkezik...
Fogadás:
Demeter Zoltán Rosé Pezsgő Brut
Vacsora:
Bott Frigyes Super Granum 2012 / 2017
Jásdi Pincészet Ranolder Fehér 2008 / 2015
Kiss Gábor Code 2007 / 2016
Takler Pincészet Primarius 2007 / 2016
Demeter Zoltán Tokaji Aszú 2002 / 2016
A helyek száma limitált, részletek és foglalás: gabor.szonyi@fourseasons.com