2019. 07. 11. 19:00 - 2019. 07. 11. 21:00 |
||
Société Budapest |
||
Budapest, Magyarország, Sas utca 15., 1051 |
||
Borvidék: Budapest |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Champagne-t egész évben lehet inni, mégis a legtöbb üveg csak az év végén kerül kibontásra – mi most szakítunk ezzel a hagyománnyal, és egy különleges, ötfogásos champagne vacsorával várunk Benneteket a Société Bistroban.
Mi a különbség a pezsgő és a Champagne között? Mi az a degorzsálás? A vacsora ideje alatt többek között ezekre is választ kaphattok: Kiss Zsuzsa, a ház sommelier-je a fogások között ismerteti az ételekhez párosított champagne-okat, és további érdekességeket erről az északkelet-francia borvidékről származó italról.
> 1. fogás
Tempura ceruzabab, alma chutney, rizs hab
Leclerc Briant Premier Cru Extra Brut
> 2. fogás
Sárgadinnye, Szent Jakab kagyló, édeskömény
Charles Heidsieck Blanc de Blancs
> 3. fogás
Fürj, vajtök, nektarin
Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old
> 4. fogás
Rib-eye, ribizli, pezsgős sabayon, édesburgonya
Ruinart Rosé
> 5. fogás
Passiógyümölcsös mille-fuille, alma fagyi, licsi
Billecart-Salmon Sous Bois Brut
A Champagne-okat a Bortársaság biztosítja a vacsorához.
A vacsora kezdete 19:00, érkezés 18:30-tól.
A vacsora ára 44 240 Ft, amely 12% szervizdíjat tartalmaz. A foglalási igényt a dining@societebudapest.com e-mail címre várjuk. A vacsora árát július 9.-ig kérjük átutalni az asztalfoglalás végleges visszaigazolásához.
Név: Société Group Kft.
Számlaszám :10918001-00000095-96760008
Unicredit Bank