2018. 12. 07. 09:00 - 2018. 12. 07. 18:00 |
||
Budapest, Magyarország, Podmaniczky u. 31. I/7, 1067 |
||
Borvidék: Budapest |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Milyen sajt illik a borhoz, vagy milyen bor illik a sajthoz? Van-e harmónia a borstílusok és a sajtfélék között? Mire ügyeljünk a párosításnál? Van-e valami közös a sajtokban és a borokban? Hogyan különböztessük meg őket egymástól? Egyes sajt-bor párosítások valóban az égben köttettek, vagy netán csak érdekházasságról van szó?
A Sajt- és Bor kurzuson izgalmas kérdésekre keressük a válaszokat 12 bor és 12 sajt társaságában.
Egy kis kultúra, egy kis kitekintés, tanulás és élvezet egyben.
TEMATIKA
• a sajt eredete
• elterjedtsége a világban
• alapanyagai
• eredete szerint (tehén, juh, kecske, bivaly)
• feldolgozásának módja szerint
• érlelése szerint
• ízvilága szerint
• az alapvető sajt típusok
• Kóstolás: 6 alapvető sajt típus 6 alapvető bortípussal
• szereti-e a sajt a bort?
• nagy klasszikusok
• ki is az a sajt sommelier?
• Tokaj mindent visz?
• Kóstolás: 6 klasszikusnak tartott sajt és 6 bor párosítás
Kedvezményes ár: 31.500 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 38.000, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
RÉSZLETEK: https://goo.gl/eaKwvs