November

8

VIII. Centenáriumi Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Szervező: Márton napi Borfesztivál a Gellértben
#esemény

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

2018. 11. 08. 18:00 - 2018. 11. 11. 15:00
Danubius Hotel Gellért
Budapest, Magyarország, Szent Gellért tér 2., 1114
Borvidék: Ismeretlen
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Novemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi programja a Danubius Hotel Gellértben!

2018-ban a borfesztivál az ország ikonikus szállodájának százéves születésnapját ünnepli, amikor a közkedvelt és izgalmas borünnep élettel tölti meg a történelmi színfalakat, és a fesztiválozók a kiváló borok korlátlan kóstolása mellett élvezhetik a lélegzetelállító helyszíneket, mintegy 3000 m2-en.

A nyolcadik Márton napi Borfesztivál gasztro-programjai is a Gellért századik évfordulóját idézik: Száz év vagány butiksörfesztivállal indul a nulladik nap, ahol válogatott sörökkel alapozhatunk a borfesztiválra. A Százszorséf lakosztályétteremben ismét Michelin-csillagos séf, méghozzá Palágyi Eszter, készíti a prémium kategóriás menüt. A Száz százalék Gellért borvacsora séfjei kreativitásukkal és a fogásokhoz illő borokkal ünneplik a Gellért évszázados vendéglátását, és a Száz liba egy sorban Márton napi Sunday brunch felvonultatja a legkedveltebb libaételeket.

A híres szálloda összes termében itt lesznek ismét Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokban., ahol pénteken fellép az Anna and the Barbies és szombaton a Maszkura és a Tücsökraj.

Márton nap és borfesztivál? Akkor Gellért!

Tovább olvasom

Jegyvásárlás részletei

Kiállítók, gasztro-programok, koncertek és jegyek ITT: www.borfesztivalgellert.hu

Elérhetőség

1114 Budapest Szent Gellért tér 2.
www.borfesztivalgellert.hu
3618895500