August

3

Zenés borvacsora - Hirschl Laurával

Szervező: Tagyon Birtok
#esemény

Tagyon Birtok

2018. 08. 03. 17:00 - 2018. 08. 03. 22:00
Tagyon Birtok
Tagyon, Magyarország, Tagyonhegy, 8272
Borvidék: Balaton-felvidék
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Kedves Barátunk!
Sok szeretettel meghívunk a csodás Tagyon Birtokra egy nem mindennapi zenés estre. Élvezzük együtt a csodás naplementét, a lélegzetelállító panorámát és legyünk mindannyian részesei a „Tagyoni Életérzésnek”! Ehhez segítséget nyújtanak kiváló boraink és gasztro különlegességeink! 

Azt est fénypontjaként 19:00 kezdettel Hirschl Laura aranytorkú énekesnő lemezbemutató koncertjén mulathatunk, aki a Nemzetközi Aranyhíd Dalverseny győztese, Hanghullám Dalversenyen elnyerte az Ajka Környék Legjobb Hangja díjat, számos dalversenyen arany minősített, 4 éve a veszprémi Petőfi Színház dalos pacsirtája és az X-Faktor tehetségkutatóban is kiemelkedő eredménnyel szerepelt!

Érkezéskor vendégünk vagy egy Welcome drinkre. Választhatsz borkülönlegességeink közül, de ha mégsem lennél alkohol fogyasztós kedvedben, akkor remek házi szörpökkel is meg tudunk kínálni.

Menü:
Előétel: Sonkatál szőlőmag olajjal és kemencében sült házi kenyérrel
Főétel: Joghurtos sztrapacska pirított füstölt szalonna kockákkal
Desszert: Barackos mascarpone pohárkrém
A menüsor mellé 3 pohár Tagyoni bor, vagy házi szörp jár minden kedves vendégünknek!


Tovább olvasom

Jegyvásárlás részletei

A program ára: 4.900ft

Az ár magában foglalja a három fogásos vacsorát, 3 pohár bort vagy házi szörpöt és Hirscl Laura fergeteges koncertjét is!

Várunk titeket baráti szeretettel! Találkozzunk és ti is legyetek részesei e kellemes hangulatú zenés borvacsorás estnek, mely után garantáljuk, hogy visszatérő vendégeink lesztek!

Férőhelyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, ezért mindenképpen asztalfoglalás szükséges, melyet a következő telefonszámon tehettek meg:
06-20-924-7865

Elérhetőség

8272 Tagyon Tagyonhegy
http://tagyonbirtok.hu/
+36209247865