August

4

Egy üveg borral a Szabadság hídon 2

Szervező: Ismeretlen
#esemény

Ismeretlen

2018. 08. 04. 19:20 - 2018. 08. 05. 04:00
Szabadság híd
Budapest, Magyarország, Szabadság híd, 1093
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

▲ Többször elfoglaltuk már a várat, két éve bevettük a Margit-szigetet, tavaly pedig meghódítottuk a Szabadság hidat. Idén sem hagyjuk ki a kihagyhatatlant. 

▲ Mivel minden évben elképesztően jó hangulat jelent meg az eseményeken, a koncepció idén is változatlan. Ezért, ahogy eddig mindig, most is bemásolom az immáron öt éves szöveget: 
Az első és legfontosabb, hogy mindenről ti döntötök. Nincs semmi konkrét, nincsenek kötöttségek, nincsenek korlátok. 
Lehet hozni gitárt, vagy valami tábortüzes hangszert, csillagvizsgáló egységet (az állítólag a városból a legjobb :D), piknikkosarat, a piknikkosárban házisütit, összeköthettek 100 Twister játékot :D,
lehet vizespóló versenyt is rendezni, vagy szárazfarmer versenyt, breaktáncbemutatót (már aki tud), freestlye rapesek álljanak össze beatboxosokkal, a határ a csillagos ég, ennyi embernél már akad kreativitás bőven ;)
Bízom bennetek, legyél okos, fundálj ki valamit! ;)

▲ Mindenről Te döntesz: gondoskodj róla, hogy mindenki ott legyen, akivel szeretnél találkozni. A híd hatalmas, férünk rajta bőven, innentől tiétek a pálya. Már 4-szer bizonyítottatok, most ismét rajtad a sor, hogy szólj minden jóarcnak, te jössz! ;)

▲ A terület teljes egészében akadálymentesen megközelíthető, így mozgáskorlátozott résztvevők számára is biztonsággal elérhető. Mindenkit szeretettel várunk.

▲ ...és végül, de abszolút nem utolsó sorban: semmilyen különleges viselkedési előírás nincs, csakis annyi, amennyi általánosan elvárható. Vigyázzunk egymásra, figyeljünk oda másokra, legyünk barátságosak és nyitottak. 
Ha valaki dugóhúzót kér és nekünk van, semmilyen körülmények között ne tagadjuk le, segítsünk! :D Ha mindenki megosztja másokkal a saját borát, akkor instant előlépünk az év legnagyobb borkóstolóval egybekötött kulináris lakodalmává. :)
.... és kérve kérek mindenkit, a szemetét, ami az övé, vigye el a legközelebbi kukáig. Ha az tele van, akkor a következőig. Ez a világ egyik legegyszerűbb dolga, de ha ez megvan logikailag nem marad utánunk semmi. Ha pedig látsz esetleg olyat, ami árva szemét és kidobod, te vagy a hős. Legyünk mind hősök. Köszönöm ;)
Ott tali... és ne feledjétek, minden csak rajtatok múlik! :)

Tovább olvasom

Elérhetőség

1093 Budapest Szabadság híd
http://www.kostolom.hu
+36303209535