March

30

SABAR Húsvét 2018

Szervező: Sabar Borház
#esemény

Sabar Borház

2018. 03. 30. 09:00 - 2018. 04. 01. 17:00
Sabar Borház
Káptalantóti, Magyarország, Sabari szőlő 2, 8283
Borvidék: Badacsony
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Idén ismét Sabar - Equinox húsvét! Hát hol is máshol, mint a Sabar-hegy lankáin, egész pontosan a Sabar Borház birtokán. Várjuk a visszatérő túratársakat, április bolondjait, az aktív kikapcsolódásra vágyókat egy reményeink szerint ismét felejthetetlen gasztro - élmény és bortúrára. Lesznek kirándulások, szíves vendéglátás, sok jó bor kóstolása, és még egy élőzenés bulival is kedveskedünk a túra résztvevőinek.

Szállás a borház körüli füves területen sátorban, vagy előre foglalt vendégházakban a közeli környéken.



Tovább olvasom

Programok részletei

Részletes program:
Pénteken érkezés, sátorverés (aki sátrazik), üdvözlő borok, majd hidegtálas vacsora és borkóstoló (3 bor, 1 pálinka), ismerkedés. (bor kb fél liter)
Szombaton reggeli/kávé, majd túrázni indulunk. Utunk a Tóti-hegyre vezet, majd onnan leereszkedve a Salföldi pálos kolostor romjaihoz zarándokolunk. Visszafelé érintjük a bányatavak fehér homokos fövenyét és Salföld majort valamint a Sabar templomromot is. Távolság 15-16 km. Aki szeretne még hosszabbat, az becsatlakozhat a hosszú túrára és felsétálhat velünk a Csobáncra is körülnézni. Így a teljes táv 24-25 km lesz. Akik a rövidebb túráról visszaérnek, azoknak pincelátogatást és húsvéti tojás keresést szervezünk.. Este meleg vacsora borokkal (3 bor és egy pálinka) (bor kb fél liter)
Természetesen szóda, ásványvíz is lesz.

Vacsora közben és után az "Esti gyors" zenekar koncertezikhttps://www.facebook.com/EstiGyors/ azaz zene/buli, ahogy kell.

Vasárnap reggeli/kávé, majd egy rövid túra Szentbékkállára és a Fekete-hegyi kilátóba és végül a Tóti piacon egy búcsú fröccsözés.

Jegyvásárlás részletei

Részvételi díj: 18.000 Ft,
amely tartalmazza a túravezetés költségét, a vacsorák, és reggelik árát a sátrazáshoz használt víz és elektromos áram használati díját, a borkóstolók és pálinkakóstolók díját, valamint a zenekar fellépti díját.
Az ár nem tartalmazza a szállásdíjat, ha más vendégházban szállsz meg, illetve a kóstolókon felüli borfogyasztás is pluszban fizetendő a helyszínen.

Jelentkezési lap kitöltése itt:
https://goo.gl/forms/yCP5iN6vcIrg1XNJ2

A résztvevőknek kedvezményes borvásárlást biztosítunk.

Elérhetőség

8283 Káptalantóti Sabari szőlő 2
www.sabar.hu/hu/
+36309846540