February

8

Titok

Szervező: Wine&U
#esemény

Wine&U

2018. 02. 08. 19:00 - 2018. 02. 08. 23:00
Wine&U
Budapest, Magyarország, Hollo utca 3-9., 1075
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Ahogy mindig, megint egy meglepi... nem egy, hanem két somlói borászt is megismerhettek nálunk februárban :-)

Ha Somló, Titok ...
Ha Titok, Stephan ...

Nem csak egy "titokzatos - legjobb értelemben vett - őrült" borász látogat el hozzánk febrár ...-án, Stephan Spiegelberg személyében, hanem egy egyedi irodalmi élményt is kapsz somlói borokra gömbölyítve a József Attila díjas Ambrus Lajostól.

A fülledt "nászéjszakai" hangulatrol a tüzes és fűszeres borok gondoskodnak:)

Az első találkozásunk egy jóbarát borbárjában történt, akkor még csak óvatos ismerkedés, kis megdöbbenés jutott mindkét félnek. Utána a Barnabás féle kóstoló záróprogramja volt Stephan hangulatos pincéjének a meglátogatása, hiszen a két borász régóta jó ismerős, közösen küzdenek vállvetve a legjobb minőségű somlói borok népszerűsítéséért. 
Mi, akkor még, nem gondoltuk, hogy ebből egy hosszútávú együttműködés születik... De ott tört meg a jég, és bizonyosodtunk meg róla, hogy a boroknak gregorián énekeket játszó borász tényleg azt a világot képviseli, amit minden esetben mi keresünk egy borászban. A megkérdőjelezhetetlen hozzáértés, a csillogó szem, és a nagyon is szerethető humor nem hagyott kétséget: Nekünk ő kell :-) Ez azóta sem változott, mindig öröm a telefonos vagy személyes beszélgetés, borkóstolás vele.
Ezt szeretnénk veletek is megosztani most! Kicsit idevarázsolni a hegy és pince hangulatát Nektek.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Spiegelberg Kézműves Pince természetközeli borait nálunk kóstolhatjátok, a Wine&U is méltónak bizonyult az "isteni nedűk" bemutatására.

Ha már találkoztatok Stephannal azért, ha nem, akkor azért, gyertek el, és töltsetek pár órát velünk. Tanuljatok a "hegyről", irodalomról, borokról, tűzről és szenvedélyről Lajostól és Stephantól! 

Tovabbi részeletek a honlapján.
http://spiegelberg.hu/?page_id=335


Tovább olvasom

Jegyvásárlás részletei

FIGYELEM!
A programon való részvétel előzetes regisztrációt igényel! A wineandu@gmail.com címre küldött jelentkezést e-mailben konfirmáljuk, ez jelenti a biztos részvételt az eseményen. A programra rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, 20-25 fő, így, aki szeretne biztosan találkozni Stephannal személyesen, mielőbb regisztráljon!

A kóstoló ára : 6990 HUF/fő

A pontos 7 tételes borsor még kialakulóban, részletek hamarosan.

Szeretettel várunk mindenenkit!

Wine&U csapata:
Szilvi, Tündi és Ákos

Elérhetőség

1075 Budapest Hollo utca 3-9.
https://www.facebook.com/Wineandu1/
+36704361056