December

9

Deutz Champagne ebéd December 9. / Deutz Champagne Lunch

#esemény

2017. 12. 09. 12:00 - 2017. 12. 09. 20:00
Costes Downtown
Budapest, Magyarország, Vigyázó Ferenc utca 5., 1051
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

A Deutz champagne ház Ay-ban található, a Champagne régió legelismertebb történelmi területein. Ez a meggyőződések champagne-a, aminek a történetét egymást követő generációk alakították, mindannyian elkötelezettek, szendvedélyesek, tehetségesek. A birtokközpont hagyományos champagne-i stílusban épült, otthont adva mindannak a szellemiségnek és örökségnek, ami egyedülállóan jellemző a Deutz champagne házra. A cuvée-khez gondosan elkészített borok iránti szendvedélyük és tradíciójuk teszik a Deutz házat igazi kinccsé a champagne világában.


Minden egyes üveg Deutz champagne-ban megtalálható azoknak a nőknek és férfiaknaknak elhivatottsága és mélyreható szakértelme, akik résztvettek az elkészítésében.

Az est házigazdája:
Mr. Fabrice Rosset
Champagne Deutz elnök-vezérigazgató

Fabrice inspirációt nyújt mindenki számára ambíció, vezetői képességek és kitartás tekintetében. Több mint két évtizede ő tartja mozgásban a modernkori champagne egyik legelképesztőbb sikertörténetét. Személyesen részt vesz a borászok munkájában, jelen van minden egyes házasításnál, minden hordómintát megkóstol, bensőségesen és hozzáértéssel beszél a champagne ház minden részletéről. Megtiszteltetés számunkra, hogy a modernkori champagne történelem eme szellemes, lebilincselő személyiségét körünkben üdvözölhetjük.
Látogatása alkalmából Fabrice különleges champagne válogatást hoz magával pincéje mélyéről: többek között kóstolható lesz William Deutz 2006 Prestige Cuvée, Amour de Deutz 2007, Amour de Deutz Rosé 2007

Tovább olvasom

Programok részletei

A pezsgő- és ételsor:

Deutz Brut Classic NV Aperitiv

Deutz Brut Rosé NV Marinált Tokhal, piros lencse, menta

Deutz William Deutz 2006 Grillezett fürj, cékla, mángold

Deutz Amour de Deutz 2007 Ördöghal, karfiol, tokhal kaviár

Deutz Amour de Deutz Rose 2007 Erdei gyümölcsök, túrófagylalt

Jegyvásárlás részletei

A menü ára 37.500 Ft +12% szervízdíj 

(mely tartalmazza az ásványvíz, kávé vagy tea fogyasztást, valamint az Áfát)

Foglalás: reservation@costesdowntown.hu

Elérhetőség

1051 Budapest Vigyázó Ferenc utca 5.