Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Pincészetünk története 2004-ben kezdődött Kötcsén amikor borászkodásra adtam a fejem és eltökéltem, hogy csak saját termesztésű szőlőből fogok borokat készíteni. Első ültetvényem, saját kezűleg felújított kötcsei pincénkhez tartozó zöldveltelini volt, ehhez béreltem egy-két területet amelyeken elkezdtem a gazdálkodást. Azóta számos helyen elterülő ültetvényekkel gazdagodott borászatunk. Célom, hogy a szőlőből évről évre több értéket tudjak a palackban megjeleníteni, a Gutman- borok felismerhető karakterrel rendelkezzenek, melyen keresztül az ember és a természet közös alkotása felejthetetlen élményt varázsoljon a borkedvelők számára. Pincészetünk nem fogad állandóan látogatókat, de minden borkedvelőt szeretettel várunk előre egyeztetett időpontban . Bejelentkezés telefonon, vagy e-mailen. |
Fogadás:17 órátó,l köszöntő: Irsai Olivér szőlőpálinka 2017, kóstolás a pincében
18 órától Márton napi lakoma:
előétel: libamájpástétom pirítóssal, libatepertő kenyérrel, lilahagymáva
l
főfogás: sparheltben sült libacomb hagymás törtburgonyával, párolt lilakáposztával
desszert: almás és birsalmás pite
Újborok: Irsai-zöldveltelíni házasítás
Pinot noir fehérbor
Zöldveltelíni
Pinot noir rozé
Merlot rozé
Kékfrankos siller
Pinot noir vörös
Boraink másik évjáratból:
Naná 2016 (siller)
Merlot 2015
Koppányvére 2015
...és ami még garantált: zene és jó hangulat ameddig jólesik
Jelentkezni és érdeklődni e-mail-ben: gutmanlaci@gmail.com címen és telefonon a 06 20 471-5114- es számon lehet