Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Ez lehetne a mottója a 2014-ben nyílt vendégházunknak,
amely Erdőbényén, Tokaj-Hegyaljának ebben a kis gyöngyszemében található.
A Préselő Borház és Vendégfogadó egy otthonos, igényesen felújított régi falusi ház, amely egyedi dizájnnal ötvözi a mai kor vintage elemeit a ház eredeti, 150 éves stílusjegyeivel.
Szeretjük a jó borokat, igyekszünk mi magunk is jó borokat készíteni.
Nagyvárosi életünk hátterével olyan vidéki vendéglátást kívánunk létrehozni ahol mi is szívesen kikapcsolódunk, ahol saját, kézműves boraink kóstoltatásán túl elsősorban élményt, kellemes életérzést nyújtunk a vendégeinknek.
Térj be hozzánk a Préselő borházba és fedezd fel ezt a páratlan borvidéki hangulatot!
Gabi&Zsolt&Árpi a Préselők
Bénye egy igazi gyöngyszem. Annyira nem tudunk betelni vele, hogy ismét egy ottani borászatot hívtunk el kóstolót tartani. A "Préselők" különböző neves dűlőkről származó furmint, hárslevelű és sárga muskotályból készítenek fajtaborokat és házasításokat. Eddig bármit kóstoltunk tőlük, a fülünk kettéállt a gyönyörtől.
Várható borsor:
- Habzó hárslevelű 18
- Sárga muskotály 18
- Furmint-Hárslevelű 18
- Apukám Bora 18
- Rány Furmint Selection 16
- Serédi Hárslevelű 17
- Cabernet Sauvignon hordóminta 15
- Édes Szamorodni 17
- Tokaji aszú 14
A kóstoló tartalmazza még:
- víz
- bagett
- olívaolaj
A kóstoló ára
Elővételben 5900 Ft
Aznap a helyszínen: 6900 Ft
Dátum: 2019.12.04. kedd
Gyülekező 18:30-tól, 19 óra körül kezdés, időtartam kb 1,5-2 óra.
Sok szeretettel várunk Titeket!
A Fill the Winebox Csapata
RÁNY vertikális ....1 dűlő, 3 település közös határán, 6 évjárat borai
Kiket is kóstolhattok? ...#BudaháziFeketeKúria, #Csite, #Jakab, #Homonna, #Préselő, #SanzonTokaj
Helyszín: Préselő Borház
Időpont: augusztus 17. (szombat). du 16:00-17:00
Létszám: max 20 fő
Ár: 4.500Ft
Előzetesen regisztráció email: reservation@preselo.hu, (név/létszám/mobilszám megadásával)
vagy a fesztivál ideje alatt személyesen a Préselő Borházban.
http://bormamorbenye.hu/programok/
Ismét itt a nyár és az erdőbényei dűlők és pincék bubisait kótolhatjuk!!
Furmintok, hárslevelűk...habzók,pezsgők...évjáratok...
Helyszín: Préselő Borház
Időpont: Augusztus 17. (szombat). du 14:00
Létszám: max 20 fő
Ár: 4500 Ft/ fő (érvényes BMB jeggyel)
Előzetesen regisztráció email: reservation@preselo.hu (név/létszám/mobilszám megadásával),
vagy a fesztivál ideje alatt személyesen a Préselő Borházban.
http://bormamorbenye.hu/programok/
Egy igazi gasztro esemény!
Tokaji Hegyaljai kézműves sajtok és a hozzájuk kóstolt egyedi Erdőbényei borok sorát mutatjuk be Szilágyi Tiborral a Zempléni Sajt mesterével! A borok többsége kereskedelmi forgalomban nem kapható és kifejezetten erre az eseményre hoztuk fel a Préselő pincéjéből!
Belépődíj 4.000 Ft/fő
Regisztrációhoz kötött, max 20 fő; Regisztráció emailben: reservation@preselo.hu (név/létszám/mobilszám megadásával)
Ha nyár, akkor legyen ismét buborék!!
Ilyen sort ritkán kóstolhattok! Erdőbényei dűlők és borászatok pezsgőiből és habzóiból állítottunk össze egy izgalmas kóstolót. Mik is lesznek a poharakban?
Jellegzetes tokaji fajtából készült habzóborok a Préselő, Provinum, Sanzon - valamint klasszikus pezsgők a Béres, Préselő és Vissy pincészetektől.