Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 17:00 - 00:00 |
kedd | 17:00 - 00:00 |
szerda | 17:00 - 02:00 |
csütörtök | 17:00 - 02:00 |
péntek | 17:00 - 02:00 |
szombat | 17:00 - 02:00 |
vasárnap | 17:00 - 00:00 |
Vagány Juniborászok, vagány borok, hideg és meleg harapnivalók. Randira, társasággal, egyedül bor mellett mélázva, szombat este bulihangulattal, vasárnap nyugodt beszélgetéssel. Várunk! Asztalfoglalás (csak telefonon): 15:00-20:00 Reservation (on phone): 15:00-20:00
Nyárindító baráti koccintások, idilli hangulat a környező fák gondoskodó ölelésében, találkozás Magyaroszág legjobb borászaival és boraival, fülbemászó swing és jazz dallamokkal kísérve, mindez a debreceni Belváros közepén, a Déri Múzeum előtt elterülő oázisban!
Ez az, amit a Belvárosi Borünnep ígér!
Több, mint 30 pincészet, közel 150 fajta tétel, maguktól a borászoktól kóstolva vár Téged is egy igazi nyárnyitó ünnepségen, ahol a kiváló borok mellett igazi gasztro street food egységek csillapítják éhséged valamint országosan elismert jazz és modern swing zenekarok húzzák a nótát 3 napon át!
Programterv
— Csütörtök —
17.30 Jazz in the Shade
19.30 Shaibo
21.30 Gájer Bálint
23.00 Noel B2B Tommy V
— Péntek —
17.30 Panorama Jazz Band
19.30 Peet Project
21.30 Swing a la Django x Horányi Juli, Magyar Bálint
23.00 Tigran
— Szombat —
15.30 Piano Bar
17.30 Panorama Jazz Band
19.30 Tóth Vera Quartet
21.30 Myrtill és a Swinguistique
23.00 DJ Lionel B2B Dany P
További információk, jegyárak hamarosan!
www.debreceniborunnep.hu
Májusi borász fogadóóránkon a hazai pályán mozgó Frittmann Peti és mátrai borvidékről érkező Babiczki Laci hozzák el kedvenc boraikat.
Vegyetek részt rendhagyó, interaktív kóstoló estünkön és fedezzük fel együtt a két terület hasonlóságait és különbségeit.
Laci gyerekkora óta a borász pályára készül. 2001 óta készíti saját borait és 2016-ban lett a Junibor tagja.
Aktívan részt vesz a mátrai borvidék fellendítésében és népszerűsítésében.
Peti családja generációk óta foglalkozik borkészítéssel az ország legnagyobb kiterjedésű borvidékén, a Kunságon.
Szinte a kezdetektől aktív tagja a Junibor egyesületnek, valamint a DiVino Kecskemét szakmai vezetője.
Kettőjük barátsága több mint 20 évre nyúlik vissza, május 22.-én egy estére összeállnak és különleges kóstolóval készülnek.
A 6 tételből álló kóstolók ára 4900Ft /fő mely a borokon kívül tartalmaz még üdítőitalt és borkísérő falatokat
Jelentkezés:
☎️ 0676571642
📧 kecskemet@divinoborbar.hu
www.facebook.com/divinokecskemet
🎉🥂 SZÜLETÉSNAPI BULI ÉS KOCCINTÁS! 🥂 🎉
5 éve már, hogy a Gozsdu Udvarban megnyitottunk, a város első borbárjainak egyikeként. Azóta várunk Titeket minden nap
🍷 fiatal, tehetséges, magyar Juniborászok boraival
🍷 bármikor, amikor borozni van kedvetek, legyen az egy baráti beszélgetés, egy randi, vagy egy születésnap
🍷 szezonálisan frissülő étlappal
Mindennek örömére, JÚNIUS 15., PÉNTEK ESTE ünnepeljünk együtt!
Gyertek és koccintsatok velünk az eddigi és a jövőbeni együtt töltött pillanatokra, a közös boros emlékekre, a nevetős, beszélgetős nyári estékre, a legfinomabb magyar borokra és a számtalan DiVino élményre!
Amivel várunk:
🏍️ Itt lesz velünk Demeter Endre, aki elhozza azt a motorját, amivel Dakarban is járt! Bizony, a nem mindennapi jármű ott parkol majd a teraszunkon, lehet, sőt, kötelező is vele selfiezni!
Ha a képet kiteszitek az Instagramra és becsekkoltok a DiVino Gozsduba a #divinoszuletesnap hashtagel, Endre már tölt is Nektek egy pohár ajándék pezsgőt!
Ráadásul, nem is akármilyet! Egy még kereskedelemben nem lévő, igazán különleges pezsgőt hoz nekünk, amit most kóstolhatunk meg együtt először!!
🍾 19.00 órakor NAGY KÖZÖS KOCCINTÁS!
Mindenkit, aki 7 órakor itt lesz velünk, meghívunk egy pohárra a Homola Pincészet pezsgőjéből, hogy együtt koccinthassunk!
🎶 A hangulatról és a táncról természetesen a DiVino Gozsdu mindenkori zenefelelőse, DJ Zoohacker gondoskodik, a teraszon pörgeti majd a lemezeket!
#divinoszuletesnap
IDÉN IS!
FURMINT FEBRUÁR AFTER PARTY a DiVino Gozsduban, este 20.00 órától!
A 9. Furmint Február Nagy Kóstoló után tegyétek át a székhelyeteket a belvárosba, és folytassátok az estét nálunk, a Gozsduban, ahol a karszalagért kóstoló furmint jár a Juniborászok legjobb tételeiből!
Miklós Csabi és új évjáratok a házban!
A móri borász, a DiVino tiszteletbeli házigazdája a Bazilikánál mutatja be először 2017-es első tételeit és utána átjön hozzánk! Itt lesz a ropogós rosé, a friss Blanné, és a Demi Királyleányka.
Szóval fogadóóra extra 9-től! Várunk!
Vége a szüretnek, de most kezdődik az igazi kaland: vajon milyen lesz a 2017-es évjárat? A borok már a pincékben, a frissek november közepére már palackokban, szóval borászaink nekiindulnak, hogy megmutassák Nektek, mit hozott az év. Járjátok körbe az országot egy kóstolón: Junibor Újbor Nagykóstoló érdekességekkel, hordómintákkal, friss tételekkel, több mint 10 borásszal. És sok beszélgetéssel.
V. Junibor és Gasztroünnep a borászok új generációjával
2017. szeptember 28 - október 1. - Szent István tér
Kóstoljunk együtt a Bazilikánál! Nincs is jobb, mint egy fűszeres levegőjű kora őszi estén ülni a szökőkút szélén, vagy az égősorokkal kivilágított téren egy pohár rozéval/fehérrel/vörössel a kezünkben. Körülöttünk a nyüzsgő város, turisták, borimádók, magyarok és külföldiek, de erre a 4 napra most a magyar borok kötnek össze itt mindenkit.
Koccintsunk a város legszebb sétálókóstolójára, és a borászok új generációjára!
33 család, 40 borász és az ország majdnem összes borvidéke. Frissek, fiatalok, energikusak, világlátottak. Ők a Junibor Egyesület, akik a DiVinoval karöltve ötödik alkalommal veszik birtokba – ezúttal szeptember végén – a Bazilika előtti Szent István teret.
A Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete 2008-ban alakult, eredetileg 40 év alatti borászokat tömörít megívásos alapon: a tagok szavaznak az új tagok felvételéről minden évben. A cél egy olyan közösség létrehozása volt, amely a jövő borászgenerációjának szakmai fejlődését biztosítja.
A Juniborászok között vannak sokadik generációs borászok, akik borász családba születtek, de olyanok is, akik maguk kezdtek bele a szőlőtermelésbe és tapossák ki saját pincéjük útját. Ez nem csak egy egyesület, hanem baráti társaság is, ami a Junibor és Gasztroünnepen különösen tettenérhető: a délutáni fogadóórák inkább hasonlítanak közös „bandázásra”, ahol a vendég egy perc alatt beleolvadhat a borászok szakmázásába és a kóstolást sem kell túl komolyan venni. Jóllehet, a tételek komolyak: érezhető rajtuk a világátottság, de a családi tradíció és az elődök tisztelete is.
A JUNIBOR tagjai: Gere Andi, Gere Zsolt, Hernyák Tomi, Miklós Csabi, Bolyki Jani, Bukolyi Marcell, Gál Tibor, Vesztergombi Csaba, Árvay Angi és Szabolcs, Pfneisl Katrin és Birgit, Franz Reinhard Weninger, Stefan Wille-Baumkauff, Kardos Gábor, Laposa Zsófi és Bence, Konyári Dani, Jekl Flóra, Kamocsay Ákos, Jandl Arnold, Dúzsi Tomi és Bence, Kiss Gábor, Sebestyén Csilla és Csabi, Demeter Endre ,Szepsy István, Takler Andris, Frittmann Peti, Prácser Hajni és Miklós, Kis Tamás, Heimann Zoli, Bussay Dorottya, Kovács Tomi, Gál Peti, Figula Misi, Babiczki László
A Junibor és Gasztroünnep társsszervezője a DiVino, ahol csak a Junibor Egyesület tagjainak borai kaphatók.
#zoldszuret
FELHÍVÁS FIATAL BORÁSZOK SZÁMÁRA
JUNIBOR - Zöldszüret
Ismersz ígéretes fiatal borászt? Vagy Te magad vagy az? Jelentkezz SZEMÉLYESEN emailben a Fiatal Borászok Egyesületének Zöldszüretére! (ajánlásokat nem, csak személyes jelentkezéseket várunk)
Éljen a magyar borászok új generációja! A Junibor Egyesület a Junibor Borünnep keretében szeptember 29-én (15:00-17:00) bemutatkozási lehetőséget biztosít fiatal (35 év alatti) borászok számára.
Jelentkezz az info@junibor.hu címen a következő adatok megadásával szeptember 20-ig:
- Birtok mérete, pincészet neve, borvidék
- Borászatban betöltött szerep (borász/tulajdonos/főborász/szülő mellett)
- Első saját bor évjárata / Legjellemzőbb saját tétel, ami a legjobban megmutat
- Életkor
A legígéretesebb 20 jelentkező a Junibor Egyesület zártkörű rendezvényén mutatkozhat be szeptember 29-én pénteken a DiVino Bazilikában.
Mutasd meg magad és a boraidat!
Nem indulna rendesen a nyár Budapesten, ha nem költöztetnénk fel egy napra a Balatont: a Homola Pincészet 100% Balaton bora most kishajókkal, csíkos pólókkal és napszemüvegekkel szórja tele a DiVino Gozsdut, mellé DJ Zoohacker ad balcsi-parti ütemeket.
EXTRA: a bulin debütál a 100% Balaton magnum palack, ami miatt mi plegalább annyira izgulunk, mint Ti!
100% Balaton buli - A nyár legbalatonibb bulija Budapesten, a Divino Gozsduban!
Ami biztosan lesz:
🍷Nagyon sok 100% Balaton
☀️Kishajós dekor, napsütés, balatoni hangulat. papucsban jönni ér!
😊Gyere csíkosban és meghívunk egy pohár 100% Balatonra!
😎Minden palack 100% Balaton mellé napszemüveg jár!
🌊100% Balaton tetkók
🎼18:00-22:00 Buli Dj Zoohackerrel
Várunk csíkosban!
DiVino Gozsdu & Junibor Organic Special - Organikus bormustra másodszor a DiVino Gozsduban // Március 1. // 18:00-20
8 borász, 16+ tétel: organikusan művelt szőlőből készült borok, organikus gazdálkodás, előnyök, nehézségek, különbségek, különlegességek. Idén egy új standdal, egy vendégországgal is gazdagodik a kóstoló: 3 osztrák pincészet organikus borait is kóstolhatjátok.