Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 10:00 - 22:00 |
szerda | 10:00 - 22:00 |
csütörtök | 10:00 - 22:00 |
péntek | 10:00 - 23:00 |
szombat | 10:00 - 13:00 |
vasárnap | 10:00 - 14:00 |
Gál Tibor Pincészet 1993-ban alakult Egerben a Verőszala útcában. Gál Tibor elsőként ismerte fel a terroir típusú borászkodás jelentőségét. Szakmai tapasztalata alapján felkutatta Eger legérdekesebb és legjobb fekvésű dűlőit, majd a fajták és a klónok kiválogatása után három hullámban (1997, 1999, 2002) telepített összesen több mint 40 hektár szőlőt. 2005. február 10-én az alapító Gál Tibor dél-afrikai szaktanácsadói munkája során tragikus hirtelenséggel elhunyt, ezután családja vette át a birtok irányítását. 2011-ben a pincészet megsegítésére két csendestárs érkezett, akik célul tűzték ki Gál Tibor munkásságának továbbörökítését. Ettől az évtől a birtok szakmai vezetését ifj. Gál Tibor vette át, aki külföldi és hazai tapasztalatai felhasználásával, a pincészet csapatával tervbe vette, hogy az ültetvények központjában létrehoz egy modern feldolgozót, valamint a turizmus fellendítésére és az Egri Bikavér hírnevének erősítésére megálmodott egy attraktív a mai kor szellemiségének megfelelő modern Bikavér múzeum és az ezt kiszolgáló egységek létrehozását. Büszkék vagyunk a múltunkra, és büszkék szeretnénk lenni a jövőnkre is, ezért az újjáépítés elkezdődött... A Gál Tibor Pincészet az egyedi stílusú Egri Bikavér hírnevének visszaállítása, valamint az új fehér cuvée, az Egri Csillag sikeres piacra juttatása mellett célul tűzte ki egy világszínvonalú, de helyi értékeken alapuló pincészet és ökológia birtok létrehozását.
Fúzió nyári nyitva tartás:
Hétfő: Zárva
Kedd: 10:00-12:00 Siesta 16:00- 22:00
Szerda: 10:00-12:00 Siesta 16:00-22:00
Csütörtök: 10:00-12:00 Siesta 16:00-22:00
Péntek: 10:00-12:00 Siesta 16:00-23
Szombat: 10:00 - 23:00
Vasárnap: 10:00 - 13:00
Tavaly túráztunk egyet a Síkhegyen, piknikeztünk a fa tövében. Azonban ezt még mindig tudjuk fokozni! Idén szüreti időben túra a Nagy-Eged és a Síkhegy között, és eszem-iszom a Síkhegy egyik rejtett farmján. Nem csak mennyei bárány húsos szendvicseket fogunk falatozni, de még lovaglásra is benevezhetsz!
PIKNIK TÚRA, WI-FI NÉLKÜL >>> KAPCSOLJ KI!
Program: ~ 10:00-14:00
>>9:45 kezdés a Gál Tibor Fúzióban, welcome itallal, kávéval várunk benneteket
>> Transzfer a Nagy-Eged hegy lábához
>> Túra a tanyához a szőlők között
>> Megérkezünk a tanyára, itt kezdődik az eszem-iszom ( borral, fröccsel, pálinkával és igazi síkhegyi bárányból készült tépett húsos szendviccsel készülünk, gyümölcsök)
Itt opcionálisan lovagolni is lehet!
>> Séta a Zay-ló tanya irányába, ahol vár bennünket a vissza transzfer.
Információk:
- A túra kb. 3,5-4 km, könnyű terep.
- A lovaglás opcionális, 1000 Ft/fő/15 perc - előre fizetendő
- REGISZTRÁCIÓ: A túrára való jelentkezés regisztrációhoz kötött. Kérünk, hogy részvételi szándékodat jelezd felénk a fuzio@galtibor.hu címen, PIKNIK jeligével)
Részvételi díj: 4900 Ft
(Tartalmazza az italokat, az ételeket, a transzfert oda-vissza és a helyszíneket)
+ULTRA
Idén a pikniket szeretnénk megspékelni még egy kis extra lehetőséggel, ez pedig nem más, mint egy 3 fogásos, 4 boros vacsora a Gál Tibor Fúzióban, amit a túra utáni pihenést követően tervezünk 19:00 órától.
Részvételi díj: 7.000 Ft
(A vacsorára való jelentkezés regisztrációhoz kötött. Kérünk, hogy részvételi szándékodat jelezd felénk a fuzio@galtibor.hu címen PIKNIK+VACSORA jeligével)
×dűlőpanoráma
×friss levegő
×hűs borok
×beszélgetés
×dűlőtúra
×fűben lazulás
×piknikezés
×zene
×...nyugodt, mosollyal teli arcok:)
KINT AZ ÉG ALATT
-
>>>A június 27-i II. Dűlővacsora folytatása a nagy érdeklődésre való tekintettel ÚJ IDŐPONTTAL bővült!<<<
A meseszép Síkhegy, Eger egyik legcsodálatosabb szőlőterülete!
Tavaly megcsináltuk az egyik nagy álmunkat, egy gyertyafényes, szabad ég alatti vacsorát, szűk körben. Olyannyira varázslatos volt, hogy idén is készülünk és várjuk!
Vacsora a szabad ég alatt, prémium borokkal, kivételes panorámával. Ez így mind együtt, a Síkhegyen, a szőlőtőkék közt.
Részletek:
16:45 - Érkezés a Fúzióba - Welcome Pinot noir Rosé 2019
[transzfer a helyszínre]
17: 30 - Érkezés a Síkhegyre - Welcome Egri Csillag Chef köszöntővel
| Menü |
× Előétel - Bőrén sült harcsa filé karalábé spagettivel lestyán habbal
× Főétel - Lassan sült vörösboros bivaly hasaalja, konfitált burgonyával, zellerpürével, vanílliás répával
× Desszert - Kókusztejben főtt tápióka cseresznyeraguval, mentazselével
| Borok |
× Pinot noir Rosé 2019
× Egri Csillag 2019
× Fúzió 2018
× Titi Egri Bikavér Superior 2017
× Síkhegy Egri Bikavér Grand Superior 2016
× Chardonnay 2000
× Magnum Cabernet franc 1999
Max. létszám: 14 fő
Ár: 18.000 Ft / fő
Jelentkezni és érdeklődni a fuzio@galtibor.hu e-mail címen lehet.
Várjuk kedves vendégeinket!
Az ár tartalmazza a borokat az ételt és a Fúzióban egy kávét, valamint a transzfert oda-vissza.
Borklubkártyával 15% kedvezmény érvényesíthető.
A menüváltoztatás jogát fenn tartjuk!
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Az év első Pohárral Egerben túráján egri vagy egri kötődésű hősök nyomába indulunk. Méltó alakokkal, izgalmas történetekkel együtt fedezzük fel Egert, aminek megint másik arcát mutatjuk meg.
A túra során olyan helyeket érintünk , mint az Egri Szeminárium, Lenkey szobor vagy Végvári Vitézek tere.
Idegenveztőnk most is Badacsonyiné Bohus Gabriella lesz, aki elkáprásztat bennünket izgalmas történeteivel.
A séta során olyan borászokkal találkozunk mint Horváth Ádám a Rege Birtok főborásza, vagy Hegyi Ádám és Kaló Julcsi a Hegyi-Kaló Pincészet képviseletében, vagy Gál Titi.
A belépő ára: 4500 Ft/fő , mely tartalmazza a 6 helyszínt, 5 bort, kis falatkát indulásnál és érkezésnél és az idegenvezetést.
Foglalás a poharralegerben@gmail.com email címen vagy a 20 852 5002-es telefonszámon
Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!
- KINT AZ ÉG ALATT -
Vacsora a szabad ég alatt, prémium borokkal, kivételes panorámával..Ez így mind együtt, a Síkhegyen, a szőlőtőkék közt.
Részletek: - hamarosan -
Max. létszám: 18 fő
Érdeklődni a brand@galtibor.hu e-mail címen lehet.
Outdoors under the sky
Dinner outdoors with premium wines and exceptional panorama. All these together, on the Síkhegy vineyard, among the grapevines
Details coming soon…
Max capacity: 18 persons
For further information contact me on the following e-mail address: brand@galtibor.hu
Nyár | Grill terasz | Borok
A nyári Wine Show pont olyan lesz, akár egy baráti kerti party. A helyszín családias, az ételek nagyon "grillek", a borok pedig frissítőek és izgalmasak.
Az este folyamán Éliás Jr. jazz dallamokkal garantáltan ritmusba fog hozni mindenkit!
PROGRAM
18:00 Kapunyitás | 18:00-22:00 Borkóstoló & Grill terasz | 19:00 2017-es borok évjárat kóstolója (all inclusive jegy) | 20:00 Éliás Jr. koncert | 21:00 Dj | 24:00 Kapuzárás
...és természetesen most is készülünk valami rendhagyó díszítéssel, mozgalmassággal!
JEGYEK
Sétáló jegy - 1500 Ft
Borkóstoló jegy - 4500 Ft
All inclusive jegy - 9500 Ft
>>sétáló jegy - welcome ital, koncert
>>borkóstoló jegy - welcome ital, 6 válogatott bor korlátlan kóstolása, koncert
>>all inclusive jegy - welcome ital, 6 válogatott bor korlátlan kóstolása, grill ételek, 2017-es évjárat kóstoló egy külön teremben
A jegyeket a Gál Tibor Fúzióban lehet megvásárolni, vagy jelentkezéssel és előreutalással a fuzio@galtibor.hu címen keresztül.
Online jegyek hamarosan a Tixa.hu oldalán.
Várunk mindenkit nagy szeretettel!
PIKNIK TÚRA, WI-FI NÉLKÜL >>> KAPCSOLJ KI!
Hagy magad mögött kicsit a mindennapok tennivalóit, a várost, az állandó online jelenlétet. Gyere velünk a természetbe, abba a milliőbe, ami garantáltan a jelen pillanatát fogja adni Itt és most!
Nekünk is mindig szuper nyugalmat ad a hajtások közepette.:)
Részletes program:
9:00 kezdés a Fúzióban, kis pezsgővel, süteménnyel, kávéval várunk benneteket
Innen transzfer visz minket a szőlőbe, ahol Tibor vezetésével végig járjuk valamennyi dűlőnket.
Minden dűlőben megkóstoljuk a leginkább arra jellemző bort is. A túra során
A program végén nemcsak piknik
×dűlőpanoráma
×friss levegő
×hűs borok
×beszélgetés
×dűlőtúra
×földtörténet
×fűben lazulás
×piknikezés
×zene
×...nyugodt, mosollyal teli arcok:)
-
>> A TERV RÖVIDEN:
Túra a szőlőben: Indulás az Almagyar dombról, innen átsétálunk egy síkhegyi tanyához, aztán a Síkhegyen geológiai és csillagászati bemutatót kapunk, felmegyünk a Kaptárkövekhez, utána pedig a Síkhegy tetején a nagy fa tövében közös szendvicsezés, piknikezés, beszélgetés.
>> RÉSZVÉTELI DÍJ: 2900 Ft / fő, amelyet a helyszínen, készpénzben tudtok fizetni. Tartalmazza az italok, szendvics és gyümölcsök árát, valamint a túra szervezését, vezetését.
>> REGISZTRÁCIÓ: A túrára való jelentkezés regisztrációhoz kötött. Kérünk, hogy részvételi szándékodat jelezd felénk a galtibor@galtibor.hu címen
Jelentkezőktől függően transzfert is igénylünk, ami felárat eredményezhet.
-
"Az első gondolat az volt, hogy szeretnénk egy pikniket szervezni a nálunk dolgozók számára, a csapatnak, amolyan kikapcsolódás, csapatépítés jelleggel, aztán a második gondolat az volt, miért ne osztanánk meg ezt a kötetlen élményt másokkal is, hogy velünk együtt túrázzanak aztán egyenek egy jót és beszélgessünk. Ezt mind együtt!:)"
A következő Fúzió Szerda vendége a mindig csodálatos Tóth Katalin lesz, a Tóth Ferenc Pincészettől.
Részletek hamarosan...
December 9-én, Advent Vasárnap, forralt borral a kezünkben körbe sétáljuk Eger belvárosát. Betérünk pár falatra és borra a Gál Tibor Fúzióba, Éljen Vegán Kikötő - Bisztróba és a Hotel Senator Ház Egerbe, ahol meglepetésekkel várnak minket a tulajdonosok. Mindeközben Gabriella Badacsonyiné Bohus mesél nekünk Egerről, az idei év utolsó sétáló kóstolóján.
Augusztusban is Chill Out! Funk Gears zenél nekünk, elképesztően izgalmas és sokszínű bakelit állományából keveri az igazán funky zenénket!
Asztalfoglalás. 0620 852 5002
Szeretettel hívunk meg a Gál Tibor Nyárra, melyen a 25 éves pincészetünket szeretnénk bemutatni, évszakról-évszakra. Az eseményünk teljes mértékben az egri gasztronómiára és a borra fókuszál, ahol megismerkedhetünk a Gál Tibor pincészet életérzéssel.
Ezen az eseményen a fehér borokra koncentrálunk, megmutatjuk a Gál Tibor Pincészet legszebb fehér borait.
Pünkösdi Nyitott Pince a Gál Tibor Fúzióban!
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Pünkösdkor is, nyitott pincével, borkóstolókkal és a nyitott konyhával.
Szuper kis gasztro hétvégével készülünk vendégeink számára, ezen a hétvégén is, nyitott konyhával degusztációs fogásokkal készülünk szombaton, vasárnap pedig hosszított nyitva tartással, pünkösdi borcsomagokkal és sok mosollyal várjuk vendégeinket!
25 ÉVESEK LETTÜNK!
Negyed évszázad alatt elültettünk 35 ha szőlőt, készítettünk több, mint 4 millió palack bort, megépítettük a FUZIO-t és vendégül láttunk majdnem 150 000 embert. Megszületett a KÖR címke, a GRIFF madár, a LABIRINTOS, kialakult a GÁL TIBOR márka és túl vagyunk 25 fantasztikusan izgalmas évjáraton.
Önmagában nem azt tartjuk eredménynek, hogy 25 éves a pincészet, bár sok nehéz év után, annak is örülünk, hogy ezt megéltük, hanem azt, hogy borainkkal egyre jobban megtaláljuk a termőhelyünk jellegzetességét, kifejeződését.
Szeretnénk a 25 éves születésnapunkat egy éven keresztül ünnepelni, négy hosszú hétvégével bemutatni a Gál Tibor életérzést, hangulatot, borokat, ízeket, amikben hiszünk.
Ahogy a december Karácsony nélkül, ahogy az ünnepi asztal buborékok nélkül, olyan üres lenne a mi decemberünk is pezsgő kóstoló nélkül.Úgy, mint az elmúlt alkalommal, most is Komoróczki Anna lesz a vendégünk és az előadónk, ő fog mesélni nekünk a habzó világ történéseiről, jellegzetességeiről.
November 10-én családias borvacsorára készülünk. Szeretnénk egy asztalhoz ülni vendégeinkkel, és elmesélni az elmúlt évek sikereit, történéseit. Szeretnénk bemutatni általunk legkedveltebb borokat , megmutatni legkülönlegesebb felfedezéseinket. Szeretnénk megérkezni egy kicsit Egerbe.
Főszerepben természetesen a Gál Tibor Borok és Szeredi Tamás chefünk kiváló ételei.
MOST EGER JÖN!
Úgy érzed, hogy mindent tudsz a kereskedőkkel való tárgyalástechnikákról, és pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ha bekerül a terméked a multik polcaira?
Úgy gondolod, hogy ismered a legújabb íztrendeket, és pontosan tudod, hogy egy étteremben miért fogja a Te borodat választani a vendég?
Azt gondolod, hogy mindent megtettél azért, hogy a célcsoportod tökéletesen értse az üzeneted, és tudatosan emelje le a polcról a Te borod?
Ha ez mind igaz, akkor nem tudunk Neked újat mondani, és nincs szükséged ránk... De ha egy kicsit is azt érzed, hogy többet kell tudnod azért, hogy eredményesebben működj, akkor velünk kell tartanod!
További infoért katt ide:
Várunk Benneteket sok szeretettel egy Húsvéti hétvégére, csodás borokkal , húsvéti ételekkel , nyitott konyhával, és állandó pincetúrákkal!
Részletek folyamatosan!
2017-es évünk első kóstolója. Bár új év, mi azonban nem változtatunk a tematikán, mert szeretnénk feltérképezni jobban Magyarországot. Melyik fajtából mit tudunk.
2016-os évünk utolsó kóstolója! Buborékokkal ünnepelünk!
Elég rendhagyó lesz a mostani kóstolónk, hiszen drága nagynénink Gál Helga lesz a vendég, ő mesél nekünk a magyar pezsgőkről illetve a pezsgő életéről :)