Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 10:00 - 18:00 |
kedd | 10:00 - 18:00 |
szerda | 10:00 - 18:00 |
csütörtök | 10:00 - 18:00 |
péntek | 10:00 - 18:00 |
szombat | 10:00 - 18:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Az utóbbi időben a St.Andrea Szőlőbirtok eljutott arra a pontra, hogy ha megfelelő módon akarjuk végezni feladatainkat, nagy figyelemmel és precízen, akkor a kapacitásainkat, lehetőségeinket, felszerelésünket és általában a teret is bővítenünk kell.
Amikor elindult a birtok, akkor 20 hektárban gondolkodtunk, annak megfelelő építmény állt tehát rendelkezésünkre. Időközben nagyon komoly, jeles dűlők kerültek gondozásunk alá, megduplázva ezzel a szőlőterületeket. Ezzel szemben maga a birtok, a feldolgozó pince nem változott.
A klímaváltozás egyre inkább érzékelhető a bortermelésben is. Egyre korábban kell szüretelni és egyre jobban összeérnek az egyes fajták.
Így, az a koncepció, hogy az erjesztőteret kétszer tudjuk használni, nem működik most már. Több tartályt és hordót kell beállítanunk, ami nagyobb helyigénnyel rendelkezik.
Elkezdtük az építkezést, amiben egyrészt hangsúlyt kap a palackos érlelés, hiszen a palackos borok is meghatározó teret igényelnek, másrészt a fejlesztésbe bekerültek tartályok és hordók. Ezzel együtt, terveink szerint meg tudjuk valósítani azt is, hogy egy izgalmas és egyedi hangulatú pincében és birtokon tudjuk fogadni a látogatókat, akik méltó környezetben tudnak kóstolni velünk együtt. Ez egy jelentős mérföldkő a St.Andrea Szőlőbirtok életében.
A hagyományokból kiindulva és a kor minőségi elvárási mellett szeretnénk termőhelyeink egyediségét kifejező borokat megtermelni. Kiemelten figyelünk borvidékünk hagyományos fajtáira, mint az olaszrizling, a hárslevelű, a furmint, a kadarka és a kékfrankos. Törekszünk megismerni termőhelyeinket, és évről évre tökéletesíteni szőlőtermelésünket, valamint kifinomítani és a különböző fajtákhoz igazítani a borok megtermelésének lépéseit. … és igyekszünk megérteni földi küldetésünk lényegét.
„A Borminőség a szőlőterületen dől el. Szeretnénk a meglévő szőlészeti, borászati ismeretek és a klasszikus módszerek ötvözése révén nagyon eredeti borokat világra segíteni.
Biztos vagyok benne, hogy miden „hithű” borász arra vágyik, hogy olyan terméket készítsen egyszer, mely igazán nagy elismertséget eredményez a bor, a birtok és önnön szakmai megítélése szempontjából. Ez éltet, hajt és ösztönöz bennünket. Szeretnénk bebizonyítani, hogy mi is képesek vagyunk igazi alkotásokra, képesek vagyunk felejthetetlen gyönyöröket nyújtó borok készítésére.
(…) és ha valaki elér a minőségi szint eme nagyságára, melyet töretlenül, állhatatosan, évtizedeken át képes megtartani méltán válhat birtoka presztizs birtokká és terméke ikonborrá, mely további lelkes borászok ösztönzője lehet.”
Az idei évtől szeretnénk köszönteni és szeretettel ünnepelni augusztus 15-én Szűz Mária Ünnepét.
Mária, Pincészetünk életének mindennapjait áthatja, védelme alatt készítjük borainkat, oltalma alatt dolgozunk évjáratról évjáratra. Szívünkben hálával és vidámsággal szeretnénk ünnepelni és ezt a szép érzést átadni vendégeinknek is borainkon keresztül.
Erre, a számunkra nagyon fontos ünnepre zarándoklattal, kóstolóval, pincelátogatással is készülünk.
A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Részletek és programok hamarosan.
A St.Andrea Szőlőbirtokon egy különleges kóstoló élmény sorozatra hívjuk a kedves borszeretőket és érdeklődőket!
Hét hétvégén keresztül, szombatonként 16:00 órai kezdéssel várjuk a kóstolni vágyókat tematikus kóstolásra 7 izgalmas és különleges élménnyel. Sorozatunk elő állomása az Áldás Bikavér vertikális kóstoló, melyen a következő évjáratok mutatkoznak be: 2006, 2018, 2015, 2016, 2017
A kóstolók megvásárolhatóak webshopunkban vagy jelentkezzenek be hozzánk e-mailben, az andrea@standrea.hu email címen illetve a +36306925860-as telefonszámon.
A kóstoló élmények már min. 2 főtől elérhetők bejelentkezést követően.
Az egyes tételek mellé francia bagettet és olívaolajat szolgálunk fel.
Dátum: 2020.07.04. 16:00
Jegyvásárlás:
https://standrea.com/product/aldas-bikaver-vertikalis-kostolo-2020-07-04/
Helyszín: St.Andrea Szőlőbirtok, Egerszalók, Ady Endre út 88, 3394 Magyarország
Részvételi díj: 5.000 Ft/fő Klubtag ár 4.600 Ft/fő
Egyedi gasztronómiai élmény a megújult St.Andrea Szőlőbirtokon, a legújabb borokkal és Marsi Zsolt specialitásaival.
A részvételi díj 20.000 Ft/fő (St.Andrea Klubtagok számára: 18.400 Ft) amely magában foglalja az ötfogásos menüsort, a 7 tételt tartalmazó borsort és az ásványvizet.
Jelentkezni az andrea@standrea.hu vagy +36 30 692 5860 telefonszámon lehet.
Online jegyvásárlás/ajándékutalvány igénylés:
https://standrea.com/product/borvacsora-a-birtokon-2020-02-22/
Szeretettel várjuk minden kedves borszerető barátunkat, ismerősünket, klubtagunkat, vásárlónkat,
St.Andrea Szőlőbirtok Csapata
Menü- és borsor hamarosan!
Egy kellemes és különleges vacsora a St. Andrea Pincészet tulajdonosával, Lőrincz Györggyel, az általa ajánlott finom borokkal és a borokhoz gondosan összeállított vacsora menüvel.
Szeretettel várjuk Önöket!
A hagyományokból kiindulva és a kor minőségi elvárási mellett szeretnénk termőhelyeink egyediségét kifejező borokat megtermelni. Kiemelten figyelünk borvidékünk hagyományos fajtáira, mint az olaszrizling, a hárslevelű, a furmint, a kadarka és a kékfrankos.
Borsor:
NAPBOR 2019 Egri cuvée / csillag
BOLDOGSÁGOS DŰLŐ2018 Egri cuvée Grand Superior
ÁLDÁS 2018 Egri Bikavér
MERENGŐ 2016 Egri Bikavér Superior
IGAZÁN 2016 Egri Bikavér Superior
KEDVES 2018 Egri Leányka
Szeretettel várjuk az érdeklődő kedves Vendégeket!
Asztalfoglalás az alábbi elérhetőségeken:
info@senatorhaz.hu
Tel:+36-36-411-711
Elérkezett az idő, hogy újra megrendezzük a nagysikerű St. Andrea Borászattal közös borestünket.
Az igazi ízes pesti konyha és a jó bor találkozására szeptember 17-én kerül sor. A Biarritz elsőrendű menüsora mellé páratlan borokat kínálunk a St. Andrea pincészet remekeiből.
✨ A menüsor az alábbi link alatt megtekinthető: https://biarritz.hu/borest
✨ A vacsora ára 18.000.- Forint. A regisztrációhoz emailes visszajelzés és a részvételi díj elutalása szükséges, melyet banki utalással tehetnek meg az alábbi számlaszámra:
K&H Bank
10402142-22750026-00000000
✨ Várunk mindenkit egy kellemes estére szeptember 17-én 19:00-kor a Biarritz étterem és kávézóban. További információkért forduljon hozzánk bizalommal: biarritz.etterem@gmail.com
MENÜ:
Pezsgő: Rosé/Kadarka
Kaviáros blini
Napbor 2018
Házilag pácolt citrusos lazac wasabi, gyömbér
Boldogságos 2018
Krumplival töltött derelye káposztával, tejföllel, zöldfűszerekkel
Pinot Noir 2018
Rosé kacsamell sós mogyoróval, őszi tekerccsel
Hangács 2017
Bélszín kockák Gundel módra
Merengő 2016
Taleggio sajt
Kedves 2018
Rákoczi túrós
Szeptemberben visszatér a NŐ&BOR rendezvénysorozatunk egy új szezonnal, újabb vendégekkel és számtalan érdekes történettel. Várjuk kedves meglévő és új, érdeklődő hölgyvendégeinket szeretettel a 2019/2020 évad első NŐ&BOR eseményére!
Első különleges vendégünk Dr. Sövényházi Ilona, természetgyógyász, aki egy egészen új megközelítésből mesél szakmájáról és személyes tapasztalatairól, hogy a mindennapi élet problémáival hogyan lehet eredményesen megküzdeni, a változások közben folyton megújulni, és önmagunkat is újrateremteni.
"Mindig is orvos akartam lenni, ezen belül később gyerekorvos. Ez sikerült. Azt tapasztaltam, hogy a hagyományos orvoslásnak nincsenek jó megoldásai minden problémára. Az elmúlt 20 évben ez a legfőbb tevékenységem, a "Káli purgatúra". A Káli-medencében találtam ugyanis igazi otthonomra. Különleges vidék ez, és a böjt szempontjából is ideálisnak mondható.
Számomra is kiderült, hogy "minden kiút befelé van". Így hát haladok ezen az úton, belső szabadságom építése közben kutatom, hogy ki is vagyok ÉN? Egyáltalán, ki az én? Sok izgalmas kérdés van még, amikre keresem a választ, mindazokkal együtt, akik velem tartanak. Mit tehetünk? Alkosd meg magad, és légy hozzá hű!" / Sövényházi Ilona
Találkozzunk szeptember 17-én, kedden újra a Hangács különteremben!
A program ára:
16.500,-Ft/fő
(program, welcome drink, gourmet fogások, borok, szervízdíj)
A programra előregisztráció szükséges!
Kérjük mindenképpen várja meg visszajelzésünket!
Érdeklődés és további információ:
Holló Klára
noesbor@standreaborbar.hu
06309217724
Idén is komolyan vesszük a Szőlő Ünnepet. Szőlőáldás, borkóstoló, zene, tánc, pincelátogatás, finom falatok a megújult birtokon.
A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.
PROGRAM
Pincelátogatás (2 óránként) ifj. és id. Lőrincz György társaságában | Borbár a legújabb St.Andrea borokkal | 16:00 Simple Acoustic koncert | 20:00 Heincz Gábor Biga Acoustic | Gasztronómiai specialitások | DJ Funk Gears játszik
LŐRINCZ GYÖRGY MESTERKURZUS
Kiemelt kóstolónk korlátozott létszámú, egyszeri program, amelyre a részvétel írásos (és az Ünnepre történő általános regisztráción felül történő) jelentkezéshez és a belépődíj előzetes átutalásához kötött!
Részvételi díj: 8000 Ft | St.Andrea Klubtag: 7000 Ft
Mesterkurzus regisztráció: andrea@standrea.hu
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10180391-49020017
(a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a regisztráló nevét és a Szőlő Ünnep Mesterkurzus elnevezést)
Szeretettel várjuk minden kedves borszerető barátunkat, ismerősünket, klubtagunkat, vásárlónkat,
St.Andrea Szőlőbirtok Csapata
Egy különleges vacsora Lőrincz Györggyel, a St. Andrea pincészet tulajdonosának vezetésével.
A St. Andrea Borászat Magyarország egyik legizgalmasabb borvidékén, az egri borvidéken gazdálkodik. Gondolkodásukban elsődleges a helyi szőlőfajták minél mélyebb megismerése és a hagyományra építkező, megújuló borászkodás. Degusztációs vacsoránkon a borászat különleges boraihoz párosítjuk fogásainkat.
➡️ MENÜ
▪ Amuse ▪ Napbor 2018
Zöldfűszeres ricotta, kápia
▪ Előétel ▪
Tonhal tatár, ponzu, uborka ▪ Boldogságos 2017
Konfitált kacsa ravioli, ánizsos káposzta, málna ▪ Áldás 2017
▪ Főétel ▪ Axios 2016
Szarvas gerinc, tarlórépa, körte, fodroskel
▪ Desszert ▪ Ajándék
Alma, mandula, vanília
A vacsoraest részvételi díja: 14.000 Ft / fő
Asztalfoglalás:
http://67sigma.hu/hu/esemeny-asztalfoglalas
info@67sigma.hu
+36 20 970 4997
Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea NAPBOR Ünnep, amelyre a kerek évforduló alkalmából különleges meglepetéssel készülünk.
A rendezvényre történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.
PROGRAM
15:00 Kapunyitás | 15:30 Megnyitó | 17:00 Mesterkurzus | Pincelátogatás (2 óránként) ifj. és id. Lőrincz György társaságában | 20:00 Acousteria Zenekar | 23:00 Kapuzárás
A Borbárban a legújabb St.Andrea borokkal, a DJ pultban pedig DJ Funk Gearsel kedveskedünk
Gasztronómiai specialitások a Senátor Háztól
Bőrén sült süllő cékla sabayonnal, cous cous lepénnyel | Mangalica tarja vargányás búzarizottóval | Csirkehúsos fajitas.
SAJTOK ÉS DESSZERTEK
A Sik Sajt Műhely kézműves, helyi kecskesajtokkal és házi lekvárokkal települ ki rendezvényünkre. Marsi Zsolt és Argyilán István pedig a desszertet biztosítja Aranysárga gofri képében, melyet Napborban áztatott szőlőszemek díszítenek.
LŐRINCZ GYÖRGY MESTERKURZUS
Kiemelt kóstolónk korlátozott létszámú program, amelyre a részvétel írásos (és az Ünnepre történő általános regisztráción felül történő) jelentkezéshez és a belépődíj előzetes átutalásához kötött!
Mesterkurzus kezdési időpontja: 17:00
Részvételi díj: 8 000 Ft (St.Andrea Klubtagok számára: 7 000 Ft)
Mesterkurzus regisztráció: andrea@standrea.hu
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10180391-49020017 (a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a regisztráló nevét és a Napbor Mesterkurzus elnevezést)
Szeretettel várjuk minden kedves borszerető barátunkat, ismerősünket, klubtagunkat, vásárlónkat,
St.Andrea Szőlőbirtok Csapata
Idén is komolyan vesszük a Szőlő Ünnepet. Amellett, hogy Pince bővítésbe kezdtünk, amely egy minimális helyhiányt eredményez, a szüret is korábban fog kezdődni. Ezért szeretettel megkérünk minden kedves vendégünket, hogy vegye elő a gumicsizmáját, laza öltözékét és készüljön fel egy nem mindennapi Szőlő Ünnepre. Szőlőáldás, Borkóstoló, Zene, Tánc, Pincelátogatás és aki igazán elszánt besegíthet a láda pakolásba.
PROGRAMJAINK
12.00 Kapunyitás | 15:00 Szőlőáldás és Köszöntő | 16:00 Pincetúra Lőrincz Györggyel | 16:00 Koncert – Tóth Eszter akusztik | 17.30 Borkóstoló Lőrincz György tolmácsolásában (7.000 Ft) | 18.00 DJ | 19:00 Pincetúra Lőrincz Györggyel | 22.00 Kapuzárás
GASZTRONÓMIA
Nyári borok bemutatása a Borbárban | Piknik-vacsora a Senátor-Ház szervírozásában
A belépés ingyenes, de a regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen
vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.
Szeretettel várunk minden kedves borszerető ismerősünket, klubtagunkat, barátunkat,
St.Andrea Szőlőbirtok
Idén 2. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea RÓZSATÁNC Ünnep, amelyet kifejezetten a meleg, nyári, szabadságokkal tarkított napokra szervezünk kedves vendégeinknek. Természetesen a St.Andrea borok mellett, most sem maradhatnak el a zenei, gasztronómiai és kulturális programok.
PROGRAMJAINK
12.00 Kapunyitás | 15:30 Köszöntő | 16:00 Pincetúra Lőrincz Györggyel | 16:00 Koncert – Tóth Eszter akusztik | 17.30 St.Andrea Mesterkurzus – Dr. Lőrincz György tolmácsolásában (7.000 Ft) | 18.00 DJ | 19:00 Pincetúra Lőrincz Györggyel | 22.00 Kapuzárás
GASZTRONÓMIA
Nyári borok bemutatása a Borbárban | Piknik-vacsora a Senátor-Ház szervírozásában
Kapuzárás után az Ünnep a Kedves Bistroban folytatódik
(Szépasszonyvölgy, 38-as Pince)
A belépés ingyenes, de a regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen
vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.
Szeretettel várunk minden kedves borszerető ismerősünket, klubtagunkat, barátunkat,
St.Andrea Szőlőbirtok
Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea NAPBOR Ünnep, amely számunkra az év egyik legjobban várt zenei, gasztronómiai, kulturális napjai. Ünnepeljünk idén is együtt, ezúttal 2 napig!
PÉNTEK
17.00 Kapunyitás | 17:30 Köszöntő | 18:00 Pincetúra Lőrincz Györggyel | 19.00 Kodachrome Koncert | 20.30 DJ | 23.00 Kapuzárás
SZOMBAT
15.00 Kapunyitás | 15:30 Köszöntő | 16:00 Pincetúra Lőrincz Györggyel | 16:00 Koncert – Tóth Eszter akusztik | 17.00 „Borok és ízek találkozása”- Vajda Mihály sommelier interaktív kóstolója (4.000 Ft) | 18.30 St.Andrea Fehérbor Mesterkurzus – Dr. Lőrincz György tolmácsolásában (7.000 Ft) | 20.00 Koncert – Tóth Vera akusztik | 21.30 DJ | 23.00 Kapuzárás
ÁLLANDÓ ÉLMÉNYEINK
Borbár | Pincetúra Lőrincz Györggyel | Senator-Ház ételkülönlegességei | Apró falatok | Desszertek | Kávé | DJ
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Belépésnél a pohár bérleti díja 1000 Ft, amit ha szeretne visszaváltunk a rendezvény végén.
Kiemelt kóstolóink kis létszámú programok (max.30 fő), a részvétel regisztrációhoz kötött!
Szeretettel várjuk minden kedves borszerető barátunkat, ismerősünket, klubtagunkat, vásárlónkat
St.Andrea Szőlőbirtok Csapata
Töltsön el egy kellemes napot a St. Andrea Szőlőbirtok borászaival. Gasztrosétánk alatt, Eger történelmi belvárosának 3 legizgalmasabb éttermébe és a nemrég nyílt St.Andrea Kedves Bistroba látogatunk el. Gourmet sétánk alatt a St. Andrea Szőlőbirtok borritkaságaihoz, a séfek által megálmodott ételeket tálalják fel vendégeinknek. Utolsó állomás az Egerszalóki Szőlőbirtok, ahol pincelátogatás után, helyi sajtok mellett megkóstolhatják a Szőlőbirtok újdonságait.
ÜNNEP 2018! ...mert hálásak vagyunk!
Borest Dr. Lőrincz Györggyel a St. Andrea Wine & Gourmet Bar-ban!
Találkozzon személyesen is Barna Ádámmal, az Év Séfje díjazottjával és Lőrincz Györggyel, akit pedig 2009-ben választottak az Év Bortermelőjének !
5 fogás borokkal és pezsgővel
Immár hagyományosnak számító módon, a Zila Kávéház és Étterem ismételten borvacsorát tart az ország egyik neves és minőségi pincészetével karöltve.
Ezúttal a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet mennyei borai társulnak ínyenc fogásokkal, a menüsoron pedig Ifj. Lőricz György, borász kalauzolja végig a vendégeket.
BEST OF NŐ&BOR Nr.1 - Schiffer Miklóssal - Must have 25!
Április 11-én szerdán 19 órától!
A NŐ&BOR 3 évvel ezelőtt áprilisban indult útjára, az eddigi meghívott 30 vendég közül a hölgyek szavazatai alapján a Best of NŐBOR vendége ez alkalommal újra Schiffer Miklós - Maga a Stílus!
ÜNNEP 2018! ...mert hálásak vagyunk!
Borest Dr. Lőrincz Györggyel a St. Andrea Wine & Gourmet Bar-ban!
Találkozzon személyesen is Barna Ádámmal, az Év Séfje díjazottjával és Lőrincz Györggyel, akit pedig 2009-ben választottak az Év Bortermelőjének !
Palackba került néhány ritka és egyben különleges St.Andrea borunk, amit szeretnénk a kedves érdeklődőknek azelőtt megmutatni, hogy a boltok polcaira és a webshopunkba felkerül.
Borok melyeket ifj. és id. Lőrincz György mutat be a St.Andrea Szőlőbirtokon, finom falatok kíséretében:
Meglepetés Pezsgő | Nagy-Eged hegy Kadarka 2016 | Magyalos Kadarka 2016 | Valóban Méltó Pinot Noir 2015 | Nagy-Eged hegy Pinot 2015 | Grand Superior Bikavér 2014
Kóstolónk kis létszámú program (max. 30 fő), ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, amely az andrea@standrea.hu email címen vagy a +36306925860-as telefonszámon lehetséges.
Ez az évünk a hagyomány teremtés jegyében zajlik, ezért nagy örömmel hívunk meg minden kedves ismerősünket, barátunkat a III. Szőlő Ünnepre.
Sok szempontból ez az egyik legkedvesebb és legizgalmasabb időszaka az évnek, amit szeretnénk Önökkel megosztani. Szeptember 16-án ismét színes programokkal, friss borokkal, gasztro és zenei élményekkel várunk mindenkit.
Idén 1. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea RÓZSATÁNC Ünnep, amelyet kifejezetten a meleg, nyári, szabadságokkal tarkított napokra szervezünk a kedves vendégeinknek. Természetesen a St.Andrea borok mellett, most sem maradhatnak el a zenei, gasztronómiai és kulturális programok.
Idén 3. alkalommal kerül megrendezésre a St.Andrea NAPBOR Ünnep, mely számunkra az év egyik legjobban várt zenei, gasztronómiai, kulturális napja. Ünnepeljünk együtt!
A St. Andrea borászat borait kóstolhatjuk meg, séfünk Varga Károly remek ételeivel párosítva.
Asztalfoglalás: 76/61-48-48-as telefonszámon, vagy személyesen az étteremben.
"A bor az Isteni szeretet különleges megnyilvánulása, a teremtett világ sokdimenziós csodája."
Töltsön el egy kellemes napot a St. Andrea Szőlőbirtok borászaival. Gasztrosétánk alatt Eger történelmi belvárosának 5 legizgalmasabb éttermébe látogatunk el, ahol a St. Andrea Szőlőbirtok borritkaságaihoz a séfek által megálmodott ételeket tálalják fel vendégeinknek. Utolsó állomás az Egerszalóki Szőlőbirtok, ahol pincelátogatás után helyi sajtok mellett megkóstolhatják a Merengő Egri Bikavér 2012-es évjáratú borunkat.
2017. február 17. péntek 19 óra
St. ANDREA borvacsora
A borokat és a pincészetet személyesen mutatja be,
Dr. LőrinczGyörgy birtokigazgató, borász.
2008-ban a Borászok Borásza
2009-ben az Év Bortermelője
Hölgyeim! Már lehet jelentkezni az első 2017-es Nő&Bor rendezvényünkre, ahol a kiváló borok és gourmet fogások mellett a csokoládék világában fogunk elmerülni néhány óra erejéig. 😇🍫🍷
Vendégünk Mocsár Eleonóra, aki azért kezdett csokikat készíteni sok minden egyéb más tevékenysége mellett,hogy legyen olyan édesség a háznál, amit a gluténérzékeny kislánya is biztosan megehet.
De aztán megkedvelte a csokikészítést, és NOR 999 néven csokiműhelyt alapított. Azért választotta a három kilencest, mert ez az aranycsinálás száma. Nóri nem annyira enni és kóstolgatni szereti a csokoládét, inkább abban leli kedvét, hogy izgalmas formákat hozzon létre a belga alapanyagból és szépséges csomagolásokat is.