Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 08:00 - 16:00 |
kedd | 08:00 - 16:00 |
szerda | 08:00 - 16:00 |
csütörtök | 08:00 - 16:00 |
péntek | 08:00 - 16:00 |
szombat | 08:00 - 16:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok 115 éves múlttal és 100 hektár saját szőlőültetvénnyel rendelkező, kiemelten fehérborokkal foglalkozó pincészet. A Mátrai borvidék nagyszerű adottságait és a legmodernebb technológiát ötvözve, kiváló ár-érték arányú friss, illatos, könnyed boraik mellett, magas beltartalmú reduktív fehérborokat, valamint hordóban erjesztett és érlelt testesebb borkülönlegességeket is kínálnak.
“A kezdetektől fő feladatunknak tekintettük a nagy múltú pince modernizálását és kiváló minőségű mátrai borok készítését. A borászatot az elmúlt 16 évben a legmodernebb borászati technológiával szereltük fel. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy boraink magas minőségű, saját szőlőből készüljenek, szakmai tudásunk legjavával." - vallja Dunai Ágnes, a borászat társtulajdonosa.
"Büszkék vagyunk rá, hogy a szakmai díjeső mellett címkecsaládunk elnyerte a formatervezési Oscar-díjnak számító, nemzetközi Red Dot Design elismerést, a Sziget Fesztivál Kft. és a Borháló Borkereskedés pedig a Dubicz-borokat választotta a 2018-2019-as Sziget fesztiválok hivatalos borának." - egészíti ki Dunai Bernadett, a borászat társtulajdonosa.
Látogasson el decemberi borvacsoránkra, ahol megkóstolhatja az Aranypince Vendéglő közreműködésével készülő három fogásos vacsora menüt és a hozzá illő 5 tételből álló borsort. A vacsora alkalmával lehetőség nyílik pincelátogatásra is.
A borvacsora ára: 10.500 Ft/fő, amely tartalmazza a welcome drinket (Zsizsi gyöngyözőbor), a pincelátogatást, a vacsorát és a borkóstolót 5 féle borból.
Menü:
A) Menü:
-Újházi tyúkhús leves
-Kemencés sertéstarja, csirkemell párizsi köntösben jázmin rizs, steak burgonya, savanyú
-poharas somlói galuska
B) Menü:
-Rókagomba krémleves füstölt tarjával (csészében)
-Sertéscsülök pékné módra hagymás kockaburgonya, káposzta saláta
-poharas somlói galuska
Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a menüket keverni nem tudjuk!
Kérjük részvételi szándékát mindenképp előre jelezze: +3630 541 1566, rendezveny@dubicz.hu
Ezen a héten négy könnyed, friss fehérbort bontunk fel a Dubicz Pincészettől. Náluk háromfelé tagolódik a termékpaletta. Van az alap kategória, amit tiszta, könnyű, friss borok alkotnak palackban vagy 3L-es Bag-in-Boxban. Középen a 1014 sorozat áll, ezek már kifinomultabb, tartalmasabb borok. A csúcsot pedig a Fríz Hárslevelű és a barrique érlelésű Superior Olaszrizling alkotja.
Két nyári slágerrel nyitjuk a sort: Olaszrizling és Sauvignon Blanc, a pincészet alapszériájából. Könnyűek, gyümölcsösek, népszerűek. A második két tétel már a 1014 családból származik: egy Hárslevelű és egy Szürkebarát. Teltek, harmonikusak, selymesek.
Akár ingyen is megkóstolhatja őket, hiszen a Talponálló Pincebemutató árszabása a következőképpen alakul:
Alapár: 990 Ft | Ha legalább két palackot vásárol: INGYENES
Hírlevél olvasóinknak: 490 Ft | Hírlevél olvasó + legalább egy palackot vásárol: INGYENES!
Bejelentkezésre nincs szükség, nyitvatartási időben bármikor érkezhet!
Kedves Borbarát!
Augusztus 11-én 19:00 órától a Dubicz Borászat lesz a vendégünk, a Mátrai Borvidékről.
A Mátrai Borvidék területét tekintve Magyarország második legnagyobb bortermelő vidéke. A szőlőtermesztésnek és borászatnak több, mint 900 éves hagyománya van ezen a vidéken. A táj éghajlata és változatos vulkanikus talaja számos kiváló minőségű szőlő termesztésének kedvez.
A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok egy 110 éves múlttal és 123 hektár saját szőlőültetvénnyel rendelkező, főleg fehérborokkal foglalkozó pincészet. A Mátrai Borvidék nagyszerű adottságait, a hagyományokat, és a legmodernebb technológiát ötvözve, kiváló ár-érték arányú, friss, illatos, könnyed boraik mellett magas beltartalmú, reduktív fehérborokat, valamint hordóban erjesztett és érlelt, testesebb borkülönlegességeket is kínálnak.
Az este borsora:
Irsai Olivér 2017
Kékes Sauvignon Blanc 2017
1014 Chardonnay 2017
Kékes Muscat Ottonel 2017
Kékes Cabernet Savignon Rosé 2017
Kékfrankos - Cabernet Franc 2016
Valamint a borász által hozott két meglepetés tétel! :)
Kedves Vendégeink!
Mi magunk sem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar eljön az idő, hogy egy Top borászat látogat el hozzánk, de nagyon nagy szerencsénkre, egyik nagy kedvencünk a Dubicz borászat tisztelt meg minket. Chefünk Dávid Köllőremek fogásaihoz kitűnő borokat válogatott össze Detti Dunai a Dubicz Mátrai borászat tulajdonosa.
Íme a menü sor:
Zsizsi- Rozmaringos grissini chedar sajtmártással
Chardonnay- Mustáros csirkemell grilezett spárga ágyon
Olaszrizling- Betyárleves
Hárslevelű- Bőrével sült libamell konfitált retekkel
Kékfrankos-cabernet- Marhaschintzel ahogy mi szeretjük burgonyafánkkal
Muscat ottonel- Epres-áfonyás mille feuille
Időpont: 2018.05.17. 19 óra
A menü ára: 9500.-
Asztalfoglalás: +36302673553 vagy +36703693334-es számon.
http://www.dubicz.hu/
Várunk mindenkit szeretettel!
Üdv: A Cukorborsók! :-)
NYÁRI BORFESZTIVÁL A MÁTRA SZÍVÉBEN
Úgy érzed nem bírod ki őszig borfesztivál nélkül? Nem kell tovább várnod, mert a Mátra Open borászai július végén rendezik a legnagyobb bor-fiesztát nyáron a Mátrában!
Lesz koncert, zene, tánc, kiváló mátrai borok és finom falatok! Akinek pedig túl meleg a július, a 110 éves pincerendszerben találhat hűvös menedékre! Vezetett pincetúrák keretében ismerhetitek meg a Mátra múltját, jelenét és jövőjét!
Szeretettel meghívunk, téged és baráti társaságod, hogy éljük át együtt ezt az izgalmas délutánt és éjszakát!
Várunk!
Detti, Zita, Laci, Tamás