Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Szerelmi vallomás Pillantás siklik Pannonhalma lankáin. A késő nyár reggele ébred, míg a nap vörös melege elönti lassan a tájat. Róka és nyúl nyugalomra térnek, egy új nap ébred a szorgalomra. A fény lesimítja a reggeli ködöt, mint egy nő a fátylat, és pillantást enged a burjánzó csodás zöldjere a tájnak. A meleg leszáritja az éjszaka cseppjeit, lehellete megkapó édesség, fűszeres illat. Itt és csak itt tárjuk ki képzeletünk és szerelmünk szárnyait a természethez. Összhangunk a Terroir lelkével a tőkék mesés gyümölcseit ajándékozzák. A természet es a munkánk az alkotás varázsaival, az élet ízével és a napsugár erejével tölti üvegjeinket. Ez a hely egy menny a földön. Szerelmünk, odaadásunk végtelen, szeretett föld. Pincészet Létezik egy kis borászat a Pannonhalmi Borvidék szívében, ahol egyedi panorámával, családias, baráti hangulattal és persze nem utolsósorban kitűnő borokkal várják a látogatót. A Cseri Pincészet hamar a gourmet éttermek kedvenc beszállítójává vált annak ellenére, hogy ők a borvidék legfiatalabb tagjai. A borászatot Cseri Róbert és Norbert alapította 2012-ben, s Norbert először egyedül készítette a borokat. Most már Norbert fia, Barnabás is végzett szőlész-borász mérnök, s csatlakozott a családi borászathoz. A jelenleg tíz hektáron termelt rajnai rizling, sauvignon blanc, pinot blanc, fűszeres tramini, merlot, cabernet franc és kékfrankos amellett, hogy kiváló fajtaborokat ad, izgazmas házasítások alapanyaga. A Cseri család a magas minőség mellett elkötelezett, kézi szürettel, kíméletes feldolgozással készítik egyedi ízvilágú boraikat. Jelentős hozamkorlátozás mellett, kíméletes feldolgozással, reduktív technológiával és hordós érleléssel készítik palackozott boraikat. Termőterület: 10 hektár.
Ismét csapatépítő szüreteléssel vár a Cseri Pincészet!
Csatlakozzatok hozzánk szeptember 18-án, szombaton, hogy együtt tölthessünk egy kellemes napot a szőlészet varázsában!
A szüretelést ezúttal is 8 órakor kezdjük a Báró dombon, majd a munka végeztével szeretettel várunk Benneteket borászatunkhoz, hogy együtt pihenhessük ki a délelőtt fáradalmait! Pincészetünknél lehetőségetek lesz megismerkedni a feldolgozás folyamatával, részt vehettek egy Cseri borkóstolón, és egy szuper ebéddel is megvendégelünk Titeket, amit a Húsevő Bisztró biztosít.További információk és jegyvásárlás az alábbi linken:
https://cseripinceszet.wineshop.hu/.../szuret...
Sok szeretettel várjuk jelentkezéseteket!
🍇 Tarts velünk július 15-én 18 órától a DiVino Győr izgalmas borkóstolóján, ahol ezúttal egy balatoni kiruccanásra csábít a Cseri Pincészet fiatal borásza Cseri Barni, aki igazi táj jellegű olaszrizlingeket fog majd bemutatni:
🍷 PÁLFFY Káli Mál Olaszrizling 2017
🍷 MARTINUS Olaszrizling 2017
🍷 ST.DONAT Csopak Hegybor Olaszrizling 2018
👉 Asztalfoglalás Facebook üzenetben vagy a +3696310342 -es telefonszámon! 😊
#borkóstoló #szerda #bor #balaton #olaszrizling #pállfy #martinus #szentdonát #cseri #borászat #pincészet #cseribarni #winetasting #terasz #flört #nyár #divino #borbár #győr #winebar
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a pannonhalmi Cseri Pincészet által vezetett borkóstolónkra.
A borok mellé kísérő falatkák is párosulnak:
🍷 II. Secundus Pannonhalmi Barni's Riesling 2018 - Sonkába tekert sajtos házi grissini, házi pogácsa
🍷 Cseri Pannonhalmi Sauvignon Blanc - Zöldfűszeres lazactatár kapribogyó mártással
🍷 Cseri Pannonhalmi Pinot Blanc Selection - Pármai sonka kézműves gomolyával töltött olívabogyóval
🍷 Cseri Pannonhalmi Legenda - Házi készítésű mini hamburger prémium marha steak húspogácsával
🍷 Cseri Pannohalmi Rosé - Erdélyi padlizsánkrém fokhagymás krutonnal, rukkolával
🍷 Cseri Pannonhalmi Helianthus - Grillezett zöldséges bruschetta avokádó pürével
🍷 X. Decimus Pannonhalmi Rajnai rizling késői szüret 2017 - Csokis brownie
Előfoglalási kedvezmény augusztus 20-ig: 7490,- / fő
A borkóstoló résztvevőinek korlátozott számban szálláslehetőséget is biztosítunk kedvezményes áron, reggelis ellátással: 12.500 Ft / fő / éj.
Jegyvásárlás és érdeklődés:
+36703117327
nagykatalinn10@gmail.com
Június 15-én a Sabar Borházat hívtuk vendégségbe pincészetünkhöz. A kooperációból egy fergeteges rizling duett született, amelyre minden érdeklődőt a legnagyobb szeretettel várunk. A nap során természetesen a Sabar Olaszrizlingek és a Cseri Rajnai rizlingek lesznek a főszereplők.
Borsorunk 8 tételből áll: 4 Sabar Olaszrizling, 4 Cseri Rajnai rizling.
Sabar Olaszrizling 2018 - Cseri II. Secundus Barni's Riesling 2018
Sabar Olaszrizling Birtokbor 2018 - Cseri IV. Quartus Rajnai rizling 2017
Sabar Olaszrizling Birtokbor 2017 - Cseri VI. Sextus Rajnai rizling selection 2016
Sabar Olaszrizling Single Vineyard szűztermés, dűlő szelekció 2017 - Cseri VIII. Octavus első spontán rajnaink, két éves hordós érlelés 2016
A kóstoló 14:00-tól 19:00 óráig tart, mindenki jöhet, amikor ideje engedi.
A borokhoz győr-révfalusi szóda és egy helyi termékekből összeállított hidegtál is jár.
A belépődíj a kóstolóra 5.000 Ft/fő.
A kóstoló után 19 órától az Inverz Duó fog zenélni nekünk.
A kóstoló mellett az esti koncertre is szóló belépődíj 7000 Ft/fő, mely összegből 1000 Ft a koncert ideje alatt levásárolható, helyben fogyasztásra beváltható.
Részvétel csak 18 éven felülieknek!
Regisztrálni Cseri Eszternél lehet, a cseripince@gmail.com címen, vagy a +36 (30) 4217 415- ös telefonszámon.
🍷 Tartsanak velünk egy különleges sétán, melynek során hazai és magyar borászok mutatkoznak be - természethű borokkal!
Cseri Pincészet
Gallai pince
Sabar Borház
Sanzon borászat
Világi szőlőbirtok
Château Rúbaň
Bott Frigyes
Hengerics pincészet
Mátyás András
Kasnyik Családi Pincészet Kürt - Strekov
Borgo Molino
Wirth Gabi Borkeksz - Kézműves borkorcsolya
Francisi Tamás Cheesio - Kézműves szeli sajtok
Helyszín: Villa Rosa, Jesensky u. 6, Dunaszerdahely
Kezdés: 16 órától
Ár: 20 € / 20 kóstolójegy
________________________
BŐVEBB INFORMÁCIÓ!
+421 31 / 590 2770 | reservation@villarosa.sk
Kedves Vendégeink!
Szeretettel várunk benneteket a Cseri Pincészet kóstolójára,ahol a borászNorbert Cseri mutatja be a Pannonhalmi borvidékről zamatos borait.
Pannonhalmi Irsai Olivér 2017
Pannonhalmi Chanson bianco/Pinot Blanc, Rajnai Rizling/ 2016
Pannonhalmi Rajnai Rizling 2016
Pannonhalmi Fűszeres Tramini 2016
Pannonhalmi Sauvignon Blanc selection 2015
Pannonhalmi Rozé 2017
Pannonhalmi Chanson noir /Merlot, Cabernet Franc/
Augusztus 20.-án (vasárnap) 17 órától kedvenceink kóstolója,
a Cseri pincészet borteraszán, a nyúli dombok tetején.
Szombaton 12 órától folyamatosan várjuk kedves vendégeinket
Borkóstoló Kiss O'Shea Dániel a Bocuse d'Or magyarországi ezüstérmesének ételeivel
Az ételek készítőjéről:
Daniel O'Shea a gasztronómia és szakács szakot aranydiplomával végezte el a francia Chef Lyonais École-ben, a Le Guillernet ferences diákotthonban. 2006-tól Bostonban a Hyatt Hotel Regencyben dolgozott Comie-ként, majd Junior chefként Chef Kelly Arnetta mellett. Eközben szabadnapjain Boston egyik előkelő 1 Michelin csillagos éttermében, a L’Espalierben stázsolt, majd 4 hónap után állományba került. 2008-tól Richard Corrigannél vállalt munkát Londonban. Comie-ként kezdett dolgozni a Bentley’s étterembe, amely akkor szintén 1 Michelin csillagot tudhatott a magáénak. A UK Scotland Highland Loch Burifa’ privát kastélyszállójában először mint Comie, majd mint Chef de Partie és Sous Chef dolgozott. 2011-től 2016-ig Bicsár Attila jobb kezeként sous chef dolgozott az Alabárdos étteremben, amely számos hazai és nemzetközi díj birtokosa.
2016 nyarán a Budapest Party Service csapatának tagja lett. Kreatív chefként a megálmodott rendezvénykoncepcióhoz egyedi, személyre szabott ételsort és ételkínálatot társít. A live cooking – helyszínen készült ételek mestere, ezzel is emelve a rendezvény gasztronómiai színvonalát.
Reduktív és hordós Cseri borok párbaja
Melyiket is szeretem?
A Pannonhalmi borvidék egyik legsikeresebb, és egyre több rangos fővárosi étterem által is felfedezett pincészetének, a Cseri Pincének borait kínáljuk egy különleges vacsorán. A borokat maga a pincészet tulajdonos - borásza, Cseri Norbert mutatja majd be a résztvevőknek, akik megtanulhatják azt is, hogyan kell helyesen kóstolni. Hogy a gasztronómiai utazás teljes legyen Kurcsics István mesterszakács ínycsiklandó fogásokat készít a borok mellé.
Kedvencünk a RAJNAI RIZLING !!!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, a Pannonhalmi borvidék,aránylag fiatal,de annál jobban jegyzett pincészetének bemutatójára, melyet maga a Cseri család prezentál,
217.01.12-én csütörtökön 19 órától.