Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 08:00 - 16:00 |
kedd | 08:00 - 16:00 |
szerda | 08:00 - 16:00 |
csütörtök | 08:00 - 16:00 |
péntek | 08:00 - 16:00 |
szombat | Zárva |
vasárnap | Zárva |
Márton-napi Liba és Újborkóstoló a Koch Borászatban élőzenével
Négy fogásos liba menü:
- Libamáj pástétom, birsalma chutney, savanyított hagyma
- Liba becsinált leves
- Kemencében sült libacomb, vele sült rozmaringos burgonya, almás pezsgős lilakáposzta
- Lúdláb torta házi meggylekvárral
Koch újborok, premium hajósi és villányi borok kóstolója
Üdvözlőital: Koch Chardonnay Brut pezsgő
Helyszín: Koch Borászat Borota, V.ker. 5
Időpont: 2019. november 16 (szombat) Érkezés: 18.00
Teljes estés program ára: 15.000 Ft/fő
Bejelentkezés, és asztalfoglalás: november 12-ig a részvételi díj befizetésével
vendeglatas@kochboraszat.hu; +3630/487-3816
Folytatódik tavaszi borkóstoló sorozatunk, április 27-én a Koch Borház vendége a soproni Taschner Bor-, és Pezsgőház. A borokat személyesen Taschner Kurt mutatja be a kecskeméti közönségnek, az est házigazdája Koch Csaba lesz.
„Taschner Kurt közismerten szenvedélyes elkötelezettséggel foglalkozik választott és egyben őseitől örökölt szakmájával. Ezt az elmélyültséget honorálta a Magyar Bor Akadémia, amikor előbb tiszteletbeli, majd rendes tagjai sorába emelte.
A 26 hektáros családi vállalkozás kertészetileg is szépen gondozott központja Sopron és Balf között, gyönyörű környezetben áll. Taschner Kurt több generációra visszavezethető poncichter család örököseként műveli a szőlőtermesztés és a borkészítés tudományát. A város környékén és a Fertő tó partjára néző dombokon elszórtan található birtokrészek egytől egyig alkalmasak arra, hogy kiváló alapanyagot biztosítsanak a borászatnak.”- Elitbor
Egy igazi húsvéti meglepetéssel készültünk, április 20-án ismét egy emblematikus borászat a Bock Pincészet a Koch Borház Kecskemét vendége. A borokat személyesen az 1997-es Év Bortermelője Bock József mutatja be a hírös várös borbarátai számára, az est házigazdája Koch Csaba lesz.
„Az ország Boxija elsősorban a világfajtákban jár az élen, de meglepő módon (mivel a fajta nem Villányhoz illik elsőként) rozéját is nagyon kedvelik. A csúcsgasztronómia elképzelhetetlen nagy házasításai (Ermitage, Bock és Royal Cuvée) vagy bársonyos merlot-ja, szállodája pedig a köszöntőitalként szolgáló törkölypálinka nélkül.” -Elitbor