Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 12:00 - 21:00 |
szerda | 12:00 - 21:00 |
csütörtök | 12:00 - 21:00 |
péntek | 12:00 - 21:00 |
szombat | 12:00 - 21:00 |
vasárnap | 12:00 - 17:00 |
Az esztergomi Vízivárosban, műemléki környezetben épült elegáns étterem, ahol a magyar ételek egy csipetnyi furfanggal megalkotva kerülnek a tányérra.
Duna két partján csodálatos szőlő ültetvények vannak Esztergom térségében. Néhány borász, termelő és vendéglátós elhatározta, hogy összehozza, felébreszti ennek Régiónak a régi jó borait, életét.
Résztvevő borászatok a Duna két oldaláról:
Bott Frigyes
Currus - Maller Pince
Kősziklás Borászat
Mátyás Pince
Szivek Pince
Világi Borászat
Résztvevő termelők a Duna két oldaláról:
Góra Róbert Organikus Farm
Rétki Gábor Kézműves Tejtermékek
Minden borász személyesen jön el, hogy megismertesse tételeit. Natúr és technológiai borok egyaránt kóstolhatóak lesznek. Érzékelhető közelségbe kerül a Régió bor és gasztronómiai élménye!
Belépőjegyek szigorúan korlátozott számban lesznek elérhetőek! Kövesse oldalukat, eseményünket, hogy minél hamarabb értesüljön a részletekről!
Günzer Családi Birtok legszebb tételeivel érkezik a Rózsakert Étterembe. Lesz meglepetés is! ;)
RÉSZLETEK HAMAROSAN!
"Nem állt be a mainstreambe, mindig a maga útját járta, de egy dolog biztos: pár könnyedebb tételtől eltekintve, legtöbb bora nem hétköznapi szerkezetű, sokszor hosszan érnek hordóban és természetességük az igazi erényük." így jellemzi a tokaj.hu oldal Lenkey Géza által vezetett Borászatot.
Lenkey pincészet borai igazi különlegességek, szőlőtőkéiket emberként tisztelik, mérhetetlen odafigyeléssel gondozzák Őket. 2005 óta nem használnak gyom- és rovarirtószert.
A borvacsora fogásai:
- Flow 2017 - Kecskesajt bonbon birsalmával
- Betsek/ Korposd Furmint 2011 - Rózsaborsos kacsamell pástétom céklalekvárral és házi kenyérrel
- Birtok Hárslevelű 2012 - Pisztrángleves húsából készült szufléval
- Úrágya-Köves 2007 - Hortobágyi keleties furfanggal
- Holdvölgy 2007 - Sertés pofa rókagombával, édesburgonya ropogóssal, kenyérpudinggal
- Vilmány Furmint 2007 - Camembert sajt linzerben, dió morzsával
Az borvacsora ára 15900 Ft, mely tartalmazza az áfát és a 12%-os szervízdíjat
Foglalás: info@rozsakert.restaurant vagy + 36 33 362 580
A menü változtatás jogát fenntartjuk!
#rózsakertétterem #esztergom