Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 08:00 - 23:45 |
kedd | 08:00 - 23:45 |
szerda | 08:00 - 23:45 |
csütörtök | 08:00 - 23:45 |
péntek | 08:00 - 23:45 |
szombat | 09:00 - 23:45 |
vasárnap | 09:00 - 23:00 |
Sokan kérdeztétek az utóbbi időben, így íme, érkezünk egy csudás pezsgő kóstolóval:)
A szortimentünkben már több, mint 20 pezsgő található. Ezekből mutatunk be 10 tételt, különböző karaktereket, hogy a sokszínűség gyönyörködtessen:)
Lesznek magnum palackok, biodinamikus pet nat, brut nature és blanc de blanc, különleges szőlőfajták, 5-8 éves seprőn tartás és évjáratokkal pedig egészen 2008-ig megyünk vissza. Komoly szép ív, gyertek;)
Asztalfoglalás: +36706077040
PRÉSELŐ Habzó Hárs 2018 (Tokaj)
FRITSCH Pet Nat Purist 2019 (Wagram)
ÉLIÁS Királyleányka Extra Brut 2018 (Badacsony)
KREINBACHER Rosé Brut Magnum 2016 (Somló)
FEILER Blaufrankisch Rosé Brut 2015 (Burgenland)
BRÜNDLMAYER Blanc de Blanc Extra Brut Reserve Magnum (Kamptal)
MALAT Brut Nature Reserve 2015 (Kremstal)
DVERI-PAX Sipon Brut 2015 (Szlovénia)
MADL Blanc de Noirs Brut 2010 (Weinviertel)
MADL Önothek Cuvee Brut 2008 (Weinviertel)
Ezt a kóstolót sok szeretettel javasoljuk boriskolásoknak és szakmabelieknek is.
A 10 izgalmas kóstoló tétel mindösszesen 9990 Ft / fő
Kérjük, mielőbb foglalj asztalt előre.
Asztalfoglalás: +36706077040 vagy facebook üzenetben.
A konyha többféle tapas-szal készül, éhesek sem maradunk. Gyertek;)
.
.
Préselő Pincészet és Vendégház Karl Fritsch Éliás Birtok Kreinbacher Birtok Somló Kurt Feiler Weingut Feiler-Artinger WEINGUT BRÜNDLMAYER MALAT Weingut & Hotel DVERI-PAX Winery Sektkellerei Christian Madl Austrian Wine
Köszönjük a sok jókívánságot a díj kapcsán. Szeretnénk meghálálni és méltón megünnepelni, ezért ezen a kóstolón a Bortrezorból is merítünk.
A díjra a széles választékkal, évjárat mélységgel, a korabeli Osztrák-Magyar Monarchia borvidékeinek tételeivel lett méltó a Fiaker. Nos, íme egy ilyen sorra várunk Titeket sok szeretettel:
KREINBACHER Rosé Brut Magnum 2016
DOMÄNE WACHAU Grüner Veltliner Achleiten Smaragd 2018
DOMÄNE WACHAU Grüner Veltliner Achleiten Smaragd 1995
BRÜNDLMAYER Riesling Steinmassel Reserve Erste Lage 2015
BRÜNDLMAYER Riesling Steinmassel Reserve Erste Lage 2008
BALASSA ISTVÁN Tokaji Furmint Nyúlászó 2018
BALASSA ISTVÁN Tokaji Furmint Nyúlászó 2010
DVERI-PAX Modri Pinot Marburg - Vajgen 2012
TÓTH FERENC Egri Bikavér Válogatás 2011
Erre a kóstolóra 28 főt látunk vendégül a Fiaker előtti nagy teraszon. A villányi és a furmint kóstoló is betelt nagyjából másfél hét alatt 35 főre, így biztatunk, ha tényleg részt szeretnél venni, mihamarabb jelezz vissza.
Szakmabelieknek, boriskolásoknak is ajánlott.
A 9 kóstoló tétel nagyon kedvezményes ünnepi díja 7990 Ft / fő.
Asztalfoglalás: 06 (1) 789 8677 vagy facebook üzenetben.
Remek nyári estének nézünk elébe. A konyha új étlappal, tapas-szal készül, éhesek sem maradunk;)
.
Keddtől szombatig (16:00-23:59) bátran érkezz!
A borlap mintegy 15-20 nyitott tétele mellé minikóstolókat hirdetünk, asztalonként meséljük a borok történetét. Bekapcsolódni szabadon ér, amikor érkezel a társaságoddal, akkor indítjuk a te asztalod kóstolóját.
Asztalfoglalás: 06 (1) 789 8677
💕
Öt tétel, négy pincészet, három ország és mindannyian különleges szőlőfajtákkal a sorban. Mesélünk róla, melyek ezek, miért kerültek oda és mi lett belőlük;) Íme:
BALLA GÉZA Királyleányka 2019 (Erdély)
PFAFFL Gemischter Satz 2018 (Ausztria)
JOHANNESHOF REINISCH Rotgipfler 2018 (Ausztria)
GERE ATTILA Fekete Járdovány 2018 (Villány)
JOHANNESHOF REINISCH St Laurent 2016 (Ausztria)
💕
A borok mellé meleg ételeket, vagy könnyed tapas-okat is választhatsz.
💕
Az asztalnál vezetett kóstoló díja, mely az öt tétel mindegyikéből tartalmazza a 0,5dl kóstoló mennyiséget 2990 Ft / fő. Természetesen ezen kívül a Borlap, a Borkönyv, a Bortrezor minden tétele, valamint az új étlap is rendelkezésetekre áll.
Várunk sok szeretettel! // Asztalfoglalás: 06 (1) 789 8677
A borkóstoló keretén belül Bálint László (DipWSET) a Nemzetközi Borakadémikuson Magyarországi Egyesületének elnöke, a FurmintUSA alapítója mesél, mondja el gondolatait általánosan és konkrétan is a furmintról. Biztosan érkezik egy jót beszélgetni, kóstolni Balassa István Ernő Sagmeister és a Szent Donát Borkúria képviseletében István Osváth is.
A sor magáért beszél, komoly ívet adunk az estének, de laza sztorizós keretek között:)
Várunk benneteket szeretettel!
Asztalfoglalás: 06 (1) 789 8677
💕 DVERI-PAX Šipon (Furmint) Brut 2015 (Szlovénia)
Decanter 2018 – gold medal 95 points
💕 BALASSA ISTVÁN Tokaji Furmint Bomboly 2017 (Tokaj)
Már alig (vagy egyáltalán nem?) látni forgalomban, csudás év volt;)
💕 KOLONICS KÁROLY Furmint 2017 (Somló)
Somlóról 2017-ből, hogy lássuk a két régiót egymás mellett.
💕 DUKAY-SAGMEISTER Szigeti Furmint 2015 (Szerbia)
Ugyancsak alig forgalomban, pedig milyen jó formában van!
💕Szent Donát Márga Furmint 2013 (Csopak)
Az utolsó két karton nálunk landolt, komoly különlegesség.
💕 DVERI-PAX Šipon - Ilovci 2012 (Szlovénia)
Majd 3 év tölgy és akác hordó, seprőn, keverve.. hmmm
💕 BALASSA ISTVÁN Tokaji Késői szüret édes 2017 (Tokaj)
Balassa István könnyed, mégis tartalmas oldala;)
💕 plusz BÁLINT LÁSZLÓ saját tételeiből is meglep minket;)
Szakmabelieknek, boriskolásoknak is ajánlott.
A kóstoló tételek, László moderálásával, reményeink szerint egy-két pincészet képviselőjével a csudás teraszon beszélgetve mindösszesen 3990 Ft / fő
Kérjük, mielőbb foglalj asztalt előre. A teraszon mintegy 30 főnek tudunk helyet biztosítani. Asztalfoglalás: 06 (1) 789 8677 vagy facebook üzenetben.
Remek nyári estének nézünk elébe. A konyha többféle tapas-szal készül, éhesek sem maradunk. Gyertek;)
Balassa István DVERI-PAX Winery Károly Kolonics Kolonics Pincészet Somló Dukay-Sagmeister Borászat / Vinarija Szent Donát Borkúria Bálint László
Izgalmas lesz megint. Scroll down for English version please.
Asztalfoglalás: 06 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu
Korábbi borlap búcsúztatás, nyitott palackok kíméletlen ürítése utolsó cseppig. Közben új borlap, bontatlan palackok felavatása. Biztos, hogy lesz biodinamikus pet nat, Erste Lage rajnai rizling, wachau-i grüner veltliner, tavaszi, gyümölcsös fehér isztriai, szlovák és szlovén színekben is. De márciusban sem hagyunk furmint nélkül, adunk szerb, somlói és tokaji verzióból, hogy akár egymás mellett tudd kóstolni. Különleges gamay rosé után, biodinamikus vörösek zweigelt, St. Laurent, kétféle pinot noir, vagy épp bikavér. Végül tokaji édesekkel zárunk.
Az esemény bevételeinek egy részét Nőnap alkalmából felajánljuk az Egyszülős Központ részére. Bízunk benne, hogy hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy könnyebbé tegyük néhány egyedülálló anyuka hétköznapját.
Kövess minket és már most foglalj asztalt:
06 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu
Nagyon jól tudjuk, milyen, amikor végigkóstolsz akár csak egy komoly eseményt sok furminttal, hát még ha több rendezvényt is.
Úgyhogy segítjük a savas gyomrok kiegyensúlyozását, a zsibbadt ajkak, ízlelőbimbók felélesztését;)
Persze "kutyaharapást szőrivel", adunk hozzá emlékeztetőket, íme:
Kérünk, foglalj asztalt!
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet :)
ÉTELEK
Kacsamell kalácson, grapefruitos-kéksajtos krémmel
Duckbreast, with grapefruit-roquefort cream on milkbread
Ricottás ravioli körtehabbal, olívás kapormártással
Ricotta-filled ravioli, pear, with olive-dill sauce
Konfitált nyúlcomb, sült répapürével, mézes tejfölhabbal
Confit leg of rabbit, carrott puree, honey-sour creme sauce
Karamellás kecskejoghurt mousse, rozmaringos mangóval
Goat yoghurt - caramell mousse, rosemary, mango
ITALOK
KREINBACHER Prestige Brut
PRÉSELŐ Apukám bora 2018
GIZELLA Birtok Furmint 2018
SZENT DONÁT Márga Furmint 2016
4 étel egyben 5990 Ft / fő
4 étel plusz 4 furmint (0,5dl) egyben 9990 Ft / fő
És ér összeválogatni is a tételeket, kedvenceket:)
Kérünk, foglalj asztalt!
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet :)
Furmintos hónap érkezik, sok rendezvénnyel és mi meg is nyitjuk a furmintos borlapunkat. Miközben ez egy igazi magyar szőlőfajta, más országokban is csodás borokat ad.
Az est tételeinek nagy részével a következő hónapok rendezvényein sem fogsz találkozni, megéri nálunk hangolni a savkészleted:)
Lesz tehát szlovén, szerb, tokaji, somlói, balatoni, pezsgő és csendes bor, évjáratban egészen 2008-ig tudunk visszamenni, száraz és édes tételekkel egyaránt szolgálunk. Nyitva lesz Balassa, Kolonics, Szt Donát, Dveri Pax, Dukay, Kreinbacher, Holdvölgy, Gizella.
Bemutatkozik a Préselő Pincészet Erdőbényéről, very welcome:)
De a házban több, mint 20 féle különböző furmintból tudsz kérni, közte akár a Szepsy pincészettől is.
A borok és savak mellé a kollégák remek meleg ételeket ajánlanak, és a város egyik legjobb sonka-sajt válogatását is érdemes tesztelni.
Lesz zene, mulatság, jókedv (volt már tánc is) érdemes előre foglalni;)
+36 (1) 789 8677 / facebook üzenet / attila@fiakerbudapest.hu
Balassa István László Szilágyi Szepsy Szent Donát Birtok Kreinbacher Birtok Somló Holdvölgy Experience Dukay-Sagmeister Borászat / Vinarija DVERI-PAX Winery Kolonics Pincészet Somló Préselő Pincészet és Vendégház
TELTHÁZ - Köszönjük szépen a nagy érdeklődést, rendeződött a korai bejelentkezők, csoportok listája és utalása. Folyamatosan visszajelzünk a minket megkeresőknek és bízunk benne, hogy találkozunk a most lemaradókkal a jövő évben borvacsorán, brunch-on, tematikus esteken és a következő Szilveszteren.
Köszönjük.
For English version scroll down please
Szerintünk a Belváros egyik legjobb bulija lesz, mindenből lazán elegánsat adunk és nagyon fogjuk élvezni ;)
A bor köré szervezzük az estét, de teljes szélességben rendelkezésre áll az itallap: rövid ital, sör, koktél, üdítő, stb.
Az ételkreációkban Jáki Tamás séfünk a speciális étkezőkre is gondolt, bátran tudnak ők is érkezni.
-------
FONTOS - korlátozott számú jegyet adunk ki, szeretnénk, ha kényelmesen éreznénk magunkat, lesz hely táncolni, így kérünk mielőbb foglalj és utalj.
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet
--------
Az érdeklődésnek megfelelően két vonalat is nyitunk:
Érkezés 18,30-tól és 20,00-tól
WELCOME pezsgő - ESTERHÁZY Quinquin Rosé
Dress code: elegánsan laza, kényelmes (direkt nem írunk kötelezőt)
VISZONT ha a Monarchiát megidézed bármilyen ruhadarabbal, vagy többel is egyszerre, MEGLEPETÉS AJÁNDÉKRA számíts:)
(pl cilinder, kemény kalap, lornyon, monokli, csokornyakkendő, stb)
Szóval öltözzetek be! ;)
A Jegy már eleve magába foglal az alábbi komoly BORTREZOR tételekből egy-egy pohárral (0,5 dl) melyet az este folyamán bármikor kérhettek.
BRÜNDLMAYER Brut Reserve (Ausztria, Kamptal)
DUKAY - SAGMEISTER Kew Furmint 2015 (Szerbia)
DOMANE WACHAU Grüner Veltliner Achleiten Smaragd 2012 (Ausztria, Wachau)
PRIELER Blaufrankisch Leithaberg DAC 2013 (Ausztria, Burgenland)
BALASSA Nyúlászó Szamorodni 2013 (Magyarország, Tokaj)
------
A vacsora alatt DJ-nk lounge zenével hangol minket és az étkezés után nem húzzuk az időt, elindulnak a buli számok is a jó értelemben vett éneklős retró hangulattól a mai zenék dinamikus világáig bezárólag.
------
19,00-tól és 21,00-tól BORVACSORA
tányérszerviz
Tárkonyos kocsonya, cékla chutney, vizitorma, füstölt pisztráng (laktóz- és gluténmentes)
KOZLOVIC Valle Cuvee 2018 (Horvátország)
Kéksajtos karfiolveluté, marinált karfiollal,
csülök- vagy halkrokettel
(gluténmentes)
FRITSCH Riesling Mordthal Erste Lage 2017 (Ausztria, Wagram, biodinamika)
Homárravioli barnavaj habbal, kapormártással, kaviárral
(gluténmentes)
SKOFF Sauvignon Blanc 2018 (Ausztria, Steiermark)
Uborkasorbet tejföllel, barnakenyérrel
(megoldható laktóz- és gluténmentesen)
DVERI-PAX Furmint Stajerska Slovenia 2018 (Szlovénia)
Anubisz sörrel glasszírozott ropogós malaccsászár vagy
Fogas belugalencse krémmel, puy lencsével, pakchoyjal
TÓTH FERENC Bikavér Superior 2015 (Magyarország, Eger)
Mézes csokoládé ganache szezámos törökmézzel, langyos sóskaramellhabbal
(megoldható laktózmentesen)
STIER Cabernet Franc 2015 (Magyarország, Villány)
--------
Folyamatosan rendelkezésre áll a Fiaker teljes borkészlete is, palackkal akár a '90-es évekig visszamenőleg is kérhetők tételek a BORTREZORBÓL, de a könnyed, gyümölcsös borok kedvelőinek is bőven van választási lehetősége a BORKÖNYVEINKBŐL
-------
ÉJFÉLKOR
Azon kívül, hogy megölelgetjük egymást, koccintunk, találó módon köszöntjük az új évet:
Roppanós Bécsi virsli, házi mustár, frissen sütött perec
KREINBACHER Extra Dry
--------
Szűkített BORLAPUNK az alábbi, ezek a tételek rendelhetők poharazva szilveszter este:
PFAFFL Grüner Veltliner Zeiseneck 2018 (Ausztria, Weinviertel)
ÉLIÁS Ottonel Muskotály Nyár 2018 (Magyarország, Badacsony)
KOLONICS Juhfark 2017 (Magyarország, Somló)
TÓTH FERENC Egri Csillag 2018 (Magyarország, Eger)
DOMANE WACHAU Riesling Terrassen Federspiel 2018 (Ausztria, Wachau)
ESTERHÁZY QuinQuin Rosé pezsgő (Ausztria, Burgenland)
VILÁGI PINCÉSZET Kékfrankos Rosé (Szlovákia)
FEILER-ARTINGER Zweigelt 2017 (Ausztria, Burgenland)
PRIELER Blaufrankisch Johanneshöhe 2015 (Ausztria, Burgenland)
DUKAY-SAGMEISTER Pinot Noir 2015 (Szerbia)
BALLA GÉZA Ménesi Kadarka Sziklabor 2016 (Románia, Erdély)
STIER Cabernet Franc 2015 (Magyarország, Villány)
---------
Az este folyamán TOMBOLAHÚZÁST is tartunk, hogy szerencsében érjen véget az óév és így kezdődjön az újév is:)
------
FONTOS - korlátozott számú jegyet adunk ki, szeretnénk, ha kényelmesen éreznénk magunkat, lesz hely táncolni, így kérünk mielőbb foglalj és utalj.
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet
A részvételi díj, ami magába foglalja
- a burgenlandi Welcome pezsgőt
- az öt pohár Bortrezor tételt
- a Borvacsora 6 izgalmas ételét, 6 pohár borral kísérve
- az Éjféli pezsgőt és ételt
- a DJ zenés hangulatot, bulit
- a Tombola jegyet
- a Fiaker elegánsan laza környezetét és kollégáit
mindösszesen 24990 Ft/fő.
A regisztráció a részvételi díj előre elutalása után véglegesedik.
AT WEIN Kft. // 12011265-01476254-00300008
Megjegyzés rovatba kérjük írd be a teljes neved + létszámot és "szilveszter"
Igazi ínyencséget kínálunk december elején, varázslatos belső világot tárunk fel:) Mi már nagyon várjuk, hogy Jáki Tamás séfünk víziója hogyan ölt testet a tányéraitokon.
Mindenesetre segítjük munkáját, izgalmas ételeihez, különleges borokkal adunk kíséretet, íme:
Kérünk, regisztrálj, foglalj asztalt!
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet
Aperitif
KREINBACHER Rosé Brut (Magyarország)
Malac fejsajt vizitormás tejfölhabbal
Pig headcheese with horseradish foam
HUBER Riesling Engelsberg 2018 (Ausztria)
Kacsaerőleves zuzával és szívvel
Duck consomme with duck heart and gizzard
PRIELER Pinot Blanc Seeberg 2017 (Ausztria)
Pontyikra fasírt karfiolkrémmel, édeskömény salátával
Carpeggs meatloaf with cauliflowercream and fennel salad
DVERI PAX Sipon Ilovci 2011 (Szlovénia)
Ropogós pacal tökmagos céklaremuláddal
Deepfried pork tripe with beet-pumpkinseed remulade
VILÁGI PINCÉSZET Kékfrankos Rosé 2018 (Szlovákia)
Borjú máj vörösboros körtével és mogyoróhagymával, burgonyahabbal
Calf liver with kadarka infused pear and shallots, potato foam
BALLA GÉZA Ménesi Kadarka Sziklabor 2016 (Erdély)
Marcipán szív
Marzipan heart
PANNONHALMI APÁTSÁGI PINCÉSZET Infusio 2016 (Magyarország)
Kérünk, regisztrálj, foglalj asztalt!
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet
A regisztráció a részvételi díj előre elutalása után véglegesedik.
AT WEIN Kft. // 12011265-01476254-00300008
Megjegyzés rovatba kérjük írd be a teljes neved + létszámot és "borvacsora"
A részvételi díj, mely magába foglalja a 7 izgalmas tétel kóstolót, 6 ételt és ásványvizet, 14990 Ft/fő.
Csendes nyitásunktól elértünk a teltházas estékig, összeállt a csapat, fejlődünk és megérett az idő egy Nyitó Partyra.
Két komoly pincészet pezsgőivel ünneplünk.
Kedves Barátaink, a legjobb magyar pezsgőpincészet:
Kreinbacher Birtok Somló
Bodorkós Norbert és Fütő Beáta képviseletével
Illetve Ausztria egyik állócsillaga fantasztikus pezsgőivel:
WEINGUT BRÜNDLMAYER
amelyet Thomas Klinger DipWSET a pincészet marketing és sales vezetője képvisel
A tételek mellé szokás szerint konyhánk is remekel, most izgalmas finger food kínálattal.
Nem csigázunk tovább, íme az este kínálata, étel és pezsgő párosítás javaslata:
KREINBACHER Brut Classic MAGNUM / BRÜNDLMAYER Brut
Sügértatár malvazia vinaigrettel, kapros olivával
Branzino tartare with malvazia vinaigrette, dilled olive
KREINBACHER Extra Dry / BRÜNDLMAYER Extra Brut
Kacsamell, nektarin-salsa, rizsropogós
Duckbreast, peach-salsa, rice crisp
KREINBACHER Brut Nature / BRÜNDLMAYER Brut 2010 (late disgorged)
Vaddisznó carpaccio, almamustárral
Wild boar carpaccio, applemustard
KREINBACHER Prestige Brut / BRÜNDLMAYER Blanc de Blancs Extra Brut
Citrusos marharilette, kapribogyó, citromkaviár
Citrus-beefrilette, caper, lemoncaviar
KREINBACHER Brut Rosé MAGNUM / BRÜNDLMAYER Brut Rosé
Libamáj, epervaj, briós, birs
Foie gras, strawberry butter, quince
BRÜNDLMAYER 2014 Grosse Reserve
Marinált szilvás tarte, sós karamellás dió
Marinated plum tarte, salted caramel walnut
Az este laza, sétálós, leülős, beszélgetős esemény lesz.
A részvételi díj, mely magába foglalja a 11 különleges pezsgő kóstolót, az 5 izgalmas finger food-ot, a Fiaker elegáns, nagy tereiben mindössze 14990 Ft / fő.
Kérünk, regisztrálj, foglalj asztalt!
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet
A regisztráció a részvételi díj előre elutalása után véglegesedik.
AT WEIN Kft. // 12011265-01476254-00300008
Megjegyzés rovatba kérjük írd be a teljes neved + létszámot és "grand opening"
For English version scroll down please
A legutóbbi vasárnapi brunch remekül sikerült, könnyű jazz, izgalmas reggeli ízek és komoly pezsgők. Ismétlünk, más tételekkel, csodás összekóstolás érkezik vasárnapi nyugalomban:
Kérünk, foglalj asztalt!
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet :)
ÉTELEK // MENU
Libamáj, körte, barnakenyér
Foie gras creme, pear with brown bread
Kandírozott szamócás házi kalács birses kacsarilettel
Quince-duck rilette with candied-strawberry milkbread
Brazírozott sertéspofa, joghurtos batátahab, cherrybomb-meggy vinaigrette
Porkcheek, sweetpotato-yogurt foam, cherrybomb beer- sourcherry vinaigrette
Pancake mandarinos-fenyőszirupos habbal, baconos cukorral
Pancake, tangerine- pinesyrup foam, baconcandy
PEZSGŐK // SPARKLING WINES
VILÁGI Sárgamuskotály
KREINBACHER Rosé Brut
BRÜNDLMAYER Rosé Brut
MALAT Brut Nature
A 4 étel és hozzá a 4 pohár pezsgő 7990 Ft/fő.
De tudod külön is kóstolni a tételeket.
Természetesen további pezsgők, borok rendelésére is lehetőség nyílik, sok-sok palack vár ;)
////////////////////////////////////////////////////////
We start the events of Fiaker with a lots of wines and sparkling wines. Do not hesitate to reserve, you will have a fantastic brunch in Fiaker with brilliant foods of chef Tamás Jáki and exciting sparkling wines paired by us.
Reservation:
+36 1 789 8677 // attila@fiakerbudapest.hu // FB üzenet :)
Mi is lehetne a legjobb kezdésnek, mint hogy kedvenc Fiaker fogásaink mellé párosítunk szép tételeket. Íme tehát az első, amit kövessen majd számtalan;)
Aperitif
KREINBACHER Brut Classic / Somló
Moldvai kukorica krémleves / Moldavian corn cream soup
EICHINGER Riesling Strass 2018 / Ausztria, Kamptal
Fogasfilé kaporral, vajtökkel / Zander file with squash and dill
KOZLOVIC Malvazija 2018 / Horvátország
Kovászos uborka saláta füstölt marhanyelvvel
Beef tongue salad with pickles
SZENT DONÁT Márga Furmint 2016 / Csopak
Kacsamell gerslirizottóval / Rosé duck breast with barley risotto
FEILER-ARTINGER Pinot Noir Umriss 2016 / Ausztria, Burgenland
Fiaker Sacher
STIER Cabernet Franc 2015 / Villány
A borvacsorára a lenti elérhetőségeken várjuk a jelentkezéseket.
A regisztráció a részvételi díj előre elutalása után véglegesedik.
Asztalfoglalás: attila@fiakerbudapest.hu / facebook üzenet
Számlaszám:
AT WEIN Kft. 12011265 01476254 00100004
Megjegyzés rovatba kérjük írd be a teljes neved + "borvacsora"
A részvételi díj, mely magába foglalja a 6 izgalmas tétel kóstolót, 5 ételt és ásványvizet, 9900 Ft/fő.
Kreinbacher Birtok Somló Weingut Birgit Eichinger Kozlović
Szent Donát Birtok Kurt Feiler Weingut Feiler-Artinger Stier Pincészet Respekt
For English version scroll down please.
Időről időre csavarunk egyet a nyitott tételek listáján. Szerencsére van miből válogatni, mintegy 300 különböző palack lakik már a Fiaker-ben, így várhatóan pár hetente lesznek hasonló szeánszok nálunk. Ha kéred kollégáink szívesen kóstoltatnak vakon is, hogy játékosan érkezzenek a borok.
Miért érdemes asztalt foglalni akár FB üzenetben?
Mert a legutóbbi zárásra kerülő borlap tételeiből még van pár palack és már nyitásra kerülnek az új lista borai. Szóval duplán izgalmas betérni hozzánk.
Gyertek munka után késő estig, meleg konyhával kísérve zajlik a Fiaker-es élet ;)
//////
We will organize these Parties regurarly. You can find a lots of exciting wines from earlier and present wine cards. So do not miss the evenings when you can taste The Monarchy. Send FB message to reserve your table!