Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 12:00 - 23:00 |
kedd | 12:00 - 23:00 |
szerda | 12:00 - 23:00 |
csütörtök | 12:00 - 23:00 |
péntek | 12:00 - 01:00 |
szombat | 12:00 - 01:00 |
vasárnap | 12:00 - 23:00 |
Az Oinos másik varázsa abban rejlik, hogy folyamatosan változik, napszakról napszakra. Más-más atmoszférában fogyaszthatjuk el a reggelit, az ebédet, és a vacsorát is, de persze egy egyszerű koktél vagy egy jó bor is tökéletesen kielégítő az estére gyertyafénybe öltöző Oniosba, ahova ráadásul a kutyusokat is szívesen várják.
/see English below/
~ EGER A BIKAVÉREN INNEN ÉS TÚL KÓSTOLÓ AZ OINOSBAN ~
Tamás Tibor, az Oinos Head Sommelier-je ezúttal az egri borokról mesél Nektek, pontosabban arról, milyen borok készülnek még a régióban, a bikavéren túl.
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek?
🍷 6 tételen keresztül megismerkedhettek az Egri borvidékkel
🍷 Izgalmas történetek, érdekes információk, új kóstoló élmények
🍷 Kötetlen, családias, baráti hangulat
🍷 Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
Bolyki Sauvignon Blanc 2019
St. Andrea Napbor 2019
Böjt Egri Csillag 2018
Gál Tibor Kadarka 2018
Havas és Tímár Pinot Noir 2017
Gróf Buttler Egri Bikavér Grand Superior 2013
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4990 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen limitáltak a helyeink.
Regisztrálni az alábbi módokon tudtok:
Email: oinos.budapest@gmail.com
Telefon: +36707709803
Restu: https://www.restu.hu/widget-beta/?source=http%3A%2F%2Foinos.hu%2F&restaurant_id=2000199
(megjegyzésbe írjátok oda: Kóstoló Kedd borkóstoló)
Várunk szeretettel!
// ENG //
~ EGER - WHAT ELSE IS THERE BESIDES THE BIKAVÉR? ~
Tibor Tamás, the Head Sommelier of Oinos will show us all the great wines from the Eger wine region that are not Bikavér.
Why should you spend this Tuesday evening with us at Oinos?
🍷 You will have the chance to get to know a little bit more about the Eger wine region 6 Hungarian wines
🍷 Fun facts, stories, unique grape types
🍷 Friendly, casual atmosphere
🍷 If you stay for a dinner after the tasting, you will get a 10% discount from the price of your dinner!
What will we taste?
Bolyki Sauvignon Blanc 2019
St. Andrea Napbor 2019
Böjt Egri Csillag 2018
Gál Tibor Kadarka 2018
Havas és Tímár Pinot Noir 2017
Gróf Buttler Egri Bikavér Grand Superior 2013
For how much?
The price of the tasting: 4990 HUF
Please make sure to register, since we only have limited places.
You can register at oinos.budapest@gmail.com
Phone: +36707709803
Restu: https://www.restu.hu/widget-beta/?source=http%3A%2F%2Foinos.hu%2F&restaurant_id=2000199
(Please comment: Tasting Tuesday wine tasting)
We hope to see you there!
/see English below/
~ EZERARCÚ BALATON KÓSTOLÓ AZ OINOSBAN ~
Ezen az estén Tamás Tibor, az Oinos Head Sommelier-je a Balaton régióból hoz Nektek különböző borokat, hogy rajtuk keresztül bemutassa az ebben a térségben legjellemzőbb fajtákat.
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek?
🍷 6 balatoni tétel és jellemző fajta
🍷 Izgalmas történetek, érdekes információk, új kóstoló élmények
🍷 Kötetlen, családias, baráti hangulat
🍷 Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
Váli pincészet Kéknyelű 2018
Villa Rustica Olaszrizling 2018
Káli Kövek Zánka Rajnai Rizling 2018
Jásdi Kékfrankos 2018
Villa Tolnay Pinot Noir 2017
Légli Merlot 2017
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4990 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen limitáltak a helyeink.
Regisztrálni az alábbi módokon tudtok:
Email: oinos.budapest@gmail.com
Telefon: +36707709803
Restu: https://www.restu.hu/widget-beta/?source=http%3A%2F%2Foinos.hu%2F&restaurant_id=2000199
(megjegyzésbe írjátok oda: Kóstoló Kedd borkóstoló)
Várunk szeretettel!
/see English below/
~ FRANCIA FAJTÁK MAGYARORSZÁGON KÓSTOLÓ AZ OINOSBAN ~
Ezen az estén Tamás Tibor, az Oinos Head Sommelier-je, olyan hazai borokról mesél, amelyek francia szőlőfajtákból készültek.
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek?
🍷 6 magyar boron keresztül megismerkedhettek a legfontosabb francia szőlőfajtákkal
🍷 Izgalmas történetek, érdekes információk, új kóstoló élmények
🍷 Kötetlen, családias, baráti hangulat
🍷 Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
Garamvári Brut Nature 2015, Balatonboglár
Maul Zsolt Sauvignon Blanc 2019, Villány
Kovács Nimród Battonage Chardonnay 2015, Eger
Bognár Merlot 2016, Villány
Vinatus Crassus 2015, Villány
Havas és Tímár Franom 2015, Eger
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4990 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen limitáltak a helyeink.
Regisztrálni az alábbi módokon tudtok:
Email: oinos.budapest@gmail.com
Telefon: +36707709803
Restu: https://www.restu.hu/widget-beta/?source=http%3A%2F%2Foinos.hu%2F&restaurant_id=2000199
(megjegyzésbe írjátok oda: Kóstoló Kedd borkóstoló)
Várunk szeretettel!
// ENG //
~ FRENCH GRAPE SPECIES IN HUNGARY ~
Tibor Tamás, the Head Sommelier of Oinos will tell us all about the most important French grape species but this time we will taste how Hungarian wine makers have made wines out of them!
Why should you spend this Tuesday evening with us at Oinos?
🍷 You will have the chance to get to know a little bit more about French grape species via 6 premium Hungarian wines
🍷 Fun facts, stories, unique grape types
🍷 Friendly, casual atmosphere
🍷 If you stay for a dinner after the tasting, you will get a 10% discount from the price of your dinner!
What will we taste?
Garamvári Brut Nature 2015, Balatonboglár
Maul Zsolt Sauvignon Blanc 2019, Villány
Kovács Nimród Battonage Chardonnay 2015, Eger
Bognár Merlot 2016, Villány
Vinatus Crassus 2015, Villány
Havas és Tímár Franum 2015, Eger
For how much?
The price of the tasting: 4990 HUF
Please make sure to register, since we only have limited places.
You can register at oinos.budapest@gmail.com
Phone: +36707709803
Restu: https://www.restu.hu/widget-beta/?source=http%3A%2F%2Foinos.hu%2F&restaurant_id=2000199
(Please comment: Tasting Tuesday wine tasting)
We hope to see you there!
Sörös bor? Boros sör?... Most akkor hogy is van ez?
Egy igazán különleges este, ezúttal nem csak a borok, de a sörök szerelmeseinek is! A MONYO Brewing Co. csapatból Papliczky Gábor, a sörfőzde Sales Ninja-ja mutatja majd be nekünk a Hungarian Terroir sorozat tagjait!
De mi is az a Hungarian Terroir?
"A HT kategóriát az olyan söröknek hoztuk létre, amik teljesen egyediek és megismételhetetlenek. Ezek a sörök mindig valamilyen különleges helyi alapanyaggal készülnek, legyen az gyümölcs, fűszer vagy akár hordó. Továbbá a termelő szerepe is nélkülözhetetlen. Fontosnak tartjuk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik hasonlóan gondolkodnak a saját területükön, mint mi és egyenrangú alkotóként vesznek részt a projekt megvalósításában." /MONYO/
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 Boros sörökre! - Azért ilyet nem mindennap kóstolunk... ;)
🍷 Bepillantást nyerhettek ezúttal egy sörfőzde működésébe, illetve abba, hogyan születik meg egy ilyen izgalmas összefogás, és hogyan valósul meg egy ilyen merész ötlet!
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
Hungarian Terroir: Villány - Spontan Syrah 2017 Spontaneously Fermented Beer Aged in Hungarian Syrah Red Wine Barrels
Hungarian Terroir: Sopron - RIS 2018 Barrel aged Blaufrankisch Russian Imperial Stout
Hungarian Terroir: Tokaj - Spontan Hárslevelű 2018 Spontaneously Fermented Beer with Hárslevelű Pomace
Hungarian Terroir: Szekszárd - Spontan Kadarka 2018 Spontaneously Fermented Beer with Kadarka Pomace
Hungarian Terroir: Tokaj - Belgian Strong Ale 2018 Belgian Strong Ale With Tokaj Furmint Pomace
+ Ezeken kívül lesz még izgalmas tétel: a Fat Cat, ami egy hidegkomlós lager és a Bipolar Bear, ami pedig egy white IPA.
Fat Cat – hidegkomlós lager
Ha eleged van az unalmas nagyüzemi lágerekből, akkor ez a te söröd. Amerikai komlókkal főzött aranyszínű, alsóerjesztésű sör. A mindennapok könnyű, de izgalmas "ivósöre".
Bipolar Bear – white IPA
Az amerikai IPA és a belga búzasör fúziója. Korianderrel, citrusokkal (narancs- és grapefruithéj) és egy nagy adag komlóval megbolondítva.
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4.500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
~ HAVAS & TÍMÁR PINCÉSZET AZ OINOSBAN! ~
A kóstolót Havas Balázs, a Pincészet főborásza tartja majd, így első kézből ismerhetitek meg a borászatot és a borokat.
A Havas & Timár Pincészetről:
"Jómagamat, már egészen gyerekkoromtól nagyon vonzott és érdekelt mind a gasztronómia, mind a természet. Talán nem véletlen, de iskoláimat is ebben a sorrendben végeztem. Először vendéglátó-ipari érettségit szereztem, aminek köszönhetően a gyakorlat, majd később a munkám során napi kapcsolatba kerültem a borral. Így kezdődött a fellángolásom, ami odáig vezetett, hogy beiratkoztam Budafokon, a Soós István Borászati Technikumba. Talán itt lettem igazán szerelmes ebbe az egész boros világba. A két év elvégzése után a ballagásomon merült fel, gyerekkori barátommal, Timár Lászlóval, hogy milyen jó lenne egy közös pince, ahol megvalósíthatom önmagam, hódolhatok saját művészetemnek, a borkészítésnek.
A komoly tervek eléréséhez, elvégeztem a Budapesti Corvinus Egyetem (Kertészeti Egyetem) szőlész-borász szakát. Tanulmányaim alatt több egri barátság köttetett és egyre jobban ismertem meg az Egri Borvidék szépségeit." /H.B./
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 izgalmas tételt kóstolhattok és ismerhettek meg a Havas & Tímár tételei közül, az Egri borvidékről.
🍷 Bepillantást nyerhettek a borászat működésébe, megtudhatjátok, mi rejlik egy-egy stratégiai döntés mögött, milyen izgalmas történetek fűződnek egy-egy bor születéséhez.
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
- Olaszrizling, 2018
- Chardonnay, 2018
- Rosé, 2018
- Pinot Noir, 2017
- Kékfrankos, 2014
- Franom Hordóválogatás, 2015
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4.500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
~ VILLA TOLNAY KÓSTOLÓ AZ OINOSBAN! ~
A kóstolót ezúttal Németi Sándor tartja majd, a Villa Tolnay borászat Sales Managere, aki a Bortásaságnál dolgozott korábban szakértőként.
A Villa Tolnay Bor- és Vendégházról:
"A Balaton északi partján, a Tapolcai-medencében fekvő Csobánc hegy az egyik legszebb vulkanikus hegy Magyarországon. Itt található birtokunk központja és szőlőültetvényeink jelentős része. 17 hektár saját szőlőterület mellett további 6 hektárról dolgozunk fel szőlőt a Badacsonyi borvidéken.
A különleges geológiai adottságok, a hő-visszatartó bazalt talaj és a Balaton közelségének köszönhető mikroklíma együttes hatásai teszik lehetővé, hogy különleges minőségű borokat alkossunk. Testes, száraz borokat, mély gyümölcsösséggel, erőteljes ásványossággal, határozott savakkal, magas extrakt tartalommal és hosszú érlelhetőséggel."
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 izgalmas tételt kóstolhattok és ismerhettek meg a Villa Tolnay tételei közül, a Balaton északi partjáról, Csobáncról.
🍷 Bepillantást nyerhettek egy híres balatoni borászat működésébe, megtudhatjátok, mi rejlik egy-egy stratégiai döntés mögött, hogyan zajlik az értékesítés.
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
- Szürkebarát 2018
- Zöldveltelini 2018
- Rajnai Rizling 2018
- Tenger Cuvée 2018
- Névtelen 2017
- Cabernet Franc 2017
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4.500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
NÉMETH JÁNOS PINCE KÓSTOLÓ, NÉMETH JÁNOS VEZETÉSÉBEN! --
Legnagyobb örömünkre maga a borász, Németh Janó látogat el hozzánk erre az estére, így első kézből hallgathatjátok meg a borok történetét! Mindenkit arra bátorítunk, hogy kérdezzen, faggassátok majd ki őt alaposan, hiszen nem mindennap adódik egy ilyen lehetőség!
A Németh János Pincészetről:
"Családi borászatunk sok generációra visszatekintő tradícióval bír, ugyanakkor a fiatal, dinamikusan fejlődő szekszárdi pincék közé tartozik. Az Iván-völgyben található borászatunkat évről-évre kis lépésekkel, jól tervezetten igyekszünk bővíteni, jelenleg mintegy 10 hektárról dolgozunk fel szőlőt. Elsősorban vörösboros pincészet vagyunk, a kadarkától a bikavérig, a kékfrankostól a világfajtákig készül ezekből bor, de hagyományos szekszárdi sillert is töltünk palackba. A pincénknél szívesen fogadunk borkedvelő vendégeket, akiknek a pincéből érkező borok mellett a szabadtéri kemencénkben készítünk ízes, szekszárdias ételeket. Ötletadói és szervezői vagyunk az Iván-völgyi kadarka-túrának minden júniusban, amiért a Dél-dunántúli régió innovatív borturisztikai szolgáltatója elismerést is megkaptuk 2012-ben."
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 izgalmas tételt kóstolhattok és ismerhettek meg a Németh János Pincészet tételei közül, a szekszárdi borvidékről
🍷 Együtt borozhattok és koccinthattok a borásszal, Németh Janóval! Kérdezhettek, tanulhattok tőle.
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
Némethjanó Fehér Cuvée, 2018
Némethjanó Rosé, 2019
Némethjanó Vörös Cuvée, 2017
Kadarka, 2018
Decsi-hegyi Kékfrankos válogatás, 2017
Cabernet Franc Premium, 2017
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4.500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
-- VAKKÓSTOLÓ & KVÍZ AZ OINOS-BAN! --
Ezúttal egy igazán különleges és vérpezsdítő estével jelentkezünk - vakkóstolót tartunk! Most először szervezünk ilyet az Oinos történetében, így számunkra is legalább olyan izgalmas és tanulságos lesz ez az alkalom, mint számotokra!
Egy vakkóstoló több szempontból is remek lehetőséget ad a tanulásra, ezért is gondoltunk rá, hogy bemutatjuk Nektek a borokkal való megismerkedés ezen módszerét.
6 tétel, 6 zsákba rejtve, 6 kívzlap, 1 értékes fődíj annak, aki a legtöbb pontot gyűjti össze az este végére!
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 tételt kóstolunk meg vakon - azt megígérhetjük, hogy lesznek kiemelkedően izgalmas borok is! ;)
🍷 Minden tételhez kaptok egy kvízlapot, amit ki kell töltenetek. Egy-egy tétel megkóstolása után végigmegyünk a helyes válaszokon, és kiértékeljük a kvízlapjaitokat!
🍷Az est végén átadjuk a fődíjunkat annak, aki a legtöbb pontot gyűjtötte!
FŐDÍJ: egy palack Gróf Buttler Grand Superior Bikavér, 2013 (értéke: 19.000 Ft)
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 3.500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
/see English below/
-- PRANTNER PINCE KÓSTOLÓ AZ OINOS-BAN! --
A kóstolót ezúttal Tóthné Prantner Lilla, Prantner Ferenc a borászat alapítójának és főborászának lánya tartja.
Ezen az estén Lilla mesél nekünk a Prantner Pince munkájáról, hétköznapjairól, kihívásairól, eredményeiről és természetesen a borairól!
Különleges este lesz, hiszen a Pince 2019-es Rosé és Irsai Olivér tételei nálunk debütálnak majd, ezen a kóstolón!
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 izgalmas tételt kóstolhattok és ismerhettek meg a Prantner Pince tételei közül, a szekszárdi borvidékről
🍷 Két tétel ezen az estén debütál, Lilla a Ti poharaitokba tölt majd először a 2019-es Roséból és az Irasaiból!
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
- Irsai Olivér, 2019 (PREMIER!)
- Rajnai Rizling, 2018
- Primor Rosé, 2019 (PREMIER!)
- Bikavér, 2017 (az Év borának választották Szekszárdon, 2019-ben)
- Cabernet Franc, 2017
- Syrah, 2017
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 3.500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
// ENG //
-- PRANTNER WINERY TASTING --
The evening will be held by Lilla Prantner, the daughter of Ferenc Prantner, founder and head oinologist of Prantner Pince.
Tonight Lilla will tell us everything that there is to know about the live and work of the winery and about the wines, of course!
It will be a special occasion, since you will be the first ones to taste the 2019 Rosé and Irsai Oliver! Both wines will debut this evening!
Why should you spend this Tuesday evening with us at Oinos?
🍷 You will have the chance to get to know the Prantner Winery and learn about its wine selection and also to learn a little bit about the Szekszárd wine region.
🍷 Two wines will debut tonight, you will be the very first one, to taste them!
🍷If you stay for a dinner after the tasting, you will get a 10% discount from the price of your dinner!
What will we taste?
- Irsai Olivér, 2019 (PREMIER!)
- Rajnai Rizling, 2018
- Primor Rosé, 2019 (PREMIER!)
- Bikavér, 2017 (this wine has won the Wine of the year award in Szekszárd, this year!))
- Cabernet Franc, 2017
- Syrah, 2017
For how much?
The price of the tasting: 3.500 HUF
Please make sure to register, since we only have LIMITED PLACES!
You can register at oinos.budapest@gmail.com
We hope to see you there!
/see English below/
- TOKAJI CSÚCSBOROK AZ OINOSBAN! OREMUS KÓSTOLÓ! -
Egy nagyon különleges estének nézünk elébe, hiszen ilyen tételeket nem mindennap kóstolhatunk! A Tokaji-borvidék egyik legkiemelkedőbb pincészete, az Oremus Pincészet borai sorakoznak majd fel az asztalon, sőt! Lesz egy olyan tétel is, ami ezen az estén debütál, előttetek!
A borokról, a pincészetről és a borvidékről Taskovics Balázs, az Oremus szőlész-borásza mesél majd nekünk. Elképesztően nagy tudása van a szakmájában, így biztos, hogy nagyon sokat fogunk tanulni!
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 izgalmas tételt kóstolhattok meg a Tokaji-borvidék csúcsborai közül!
🍷 Egy olyan bort is megkóstolhattok, amit még soha senki, hiszen itt, ezen az estén debütál majd!
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
- Mandolás Furmint, 2017
- Mandolás Furmint, 2012
- Mandolás Furmint, 2002 Magnum (az első évjárat, melyből készült 1,5 l-es Magnum változat)
- Oremus Szamorodni, 2015 - Bemutató! Ezen az estén debütál, csak Nektek!
- Oremus Late Harvest Cuvée, 2016
- Oremus 5 puttonyos Aszú, 2010
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 4500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
// ENG //
- THE FINEST WINES OF TOKAJ! OREMUS TASTING! -
It will be a very exciting and exclusive night, since we will taste one of the finest wines from the famous Hungarian wine region Tokaj! We will even taste a wine no-one has ever tasted before, since it's debut will be this evening!
The tasting will be held by Balázs Taskovics who is the winemaker of the Oremus Winery. He has a vast knowledge about the types of grapes, about the wines and about the whole wine region in general. We will learn a lot, that is for sure!
Why should you spend this Tuesday evening with us at Oinos?
🍷 You will have the chance to taste some of the finest wines from the famous Hungarian Tokaj wine region!
🍷 There will be a special premier!
🍷If you stay for a dinner after the tasting, you will get a 10% discount from the price of your dinner!
What will we taste?
- Mandolás Furmint, 2017
- Mandolás Furmint, 2012
- Mandolás Furmint, 2002 Magnum (the first 1,5 litre Magnum size)
- Oremus Szamorodni, 2015 - Premier! You will be the first to taste this wine!!
- Oremus Late Harvest Cuvée, 2016
- Oremus 5 puttonyos Aszú, 2010
For how much?
The price of the tasting: 4500 HUF
Please make sure to register, since we only have LIMITED PLACES!
You can register at oinos.budapest@gmail.com
We hope to see you there!
/see English below/
-- ITAL MAGYARORSZÁG VÁLOGATÁS KÓSTOLÓ AZ OINOS-BAN!! --
A kóstolót ezúttal Marosvölgyi Enikő, az Ital Magyarország képviselője és Varga Dániel tanácsadó, sommelier tartják.
Ezen az estén Enikőék mutatják be Nektek az Ital Magyarország válogatott borait - több, különböző pincészettel és borvidékkel is találkozhattok majd!
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 izgalmas tételt kóstolhattok meg az ország különböző borvidékeiről!
🍷 Ezúttal nem egy pincészet borait kóstolhatjátok végig, egy este alatt több borászat tételeiből is ízelítőt kaptok!
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
- Kristinus Muscat Lunel, 2018 - Vegan
- Dobosi Háromszög Olaszrizling, 2016
- Laposa Apukám Világa Olaszrizling, 2016
- Eszterbauer Tüke Bikavér, 2015
- Bognár Merlot, 2015
- Günzer Tamástól egy limitált szériás, meglepetés tétel
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 3500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!
// ENG //
-- ITAL MAGYARORSZÁG SELECTION TASTING --
The evening will be held by Enikő Marosvölgyi, representative of a Hungarian wine distribution chain, Ital Magyarország and Dániel Varga, sommelier.
Tonight Enikő and Dániel will tell us everything that there is to know about the wines that we have selected for you!
Why should you spend this Tuesday evening with us at Oinos?
🍷 You will have the chance to taste wines not just from one Hungarian wine region, or not just from one wine maker, but at least from 5 different ones!
🍷If you stay for a dinner after the tasting, you will get a 10% discount from the price of your dinner!
What will we taste?
- Kristinus Muscat Lunel, 2018 - Vegan
- Dobosi Háromszög Olaszrizling, 2016
- Laposa Apukám Világa Olaszrizling, 2016
- Eszterbauer Tüke Bikavér, 2015
- Bognár Merlot, 2015
- a limited edition red from Günzer Tamás, which we keep it as a secret yet
For how much?
The price of the tasting: 3500 HUF
Please make sure to register, since we only have LIMITED PLACES!
You can register at oinos.budapest@gmail.com
We hope to see you there!
- BORTÁRSASÁG VÁLOGATÁS KÓSTOLÓ AZ OINOS-BAN!! --
A kóstolót ezúttal Gera Gabriella, a Bortársaság képviselője tartja.
2004 Argentina. Gabi egy pályamódosításnak köszönhetően csöppent bele a borok és vemdéglátás világába. Buenos Airesben végezte el a Sommelier Akadémiát, ahol a bor örök szerelemmé vált.
Dél- Amerika izgalmas gasztro színterének megismerése után, 2016-ban, Budapesten egy új fejezet kezdődött az azóta már Michellin csillagos Costes Ráday utcai éttermének sommelier feladatkörével és a magyar borhelyzet feltérképezésével.
Gabi egy éve csatlakozott a Bortársaság gasztro csapatához, ahol új szemszögből folytatódhatott a párbeszéd a borokról.
Felejthetetlen borélményeinek egyike a Malbec fajtához köthető: La Violeta 2009 a Monteviejo pincészetől Mendozában a vizsgamunka terepgyakorlatán.
Magyarországon a tokaji borvidék az abszolút kedvence, történelme és egyedülállósága miatt.
Ezen az estén Ő mesél nekünk a Bortársaság válogatott borairól - több, különböző pincészettel és borvidékkel is találkozhattok majd!
Mire számíthattok, ha ezt a kedd estét velünk töltitek az Oinosban?
🍷 6 izgalmas tételt kóstolhattok meg az ország különböző borvidékeiről, sőt, egy erdélyi bor is szereplője lesz az estének!
🍷 Ezúttal nem egy pincészet borait kóstolhatjátok végig, egy este alatt több borászat tételeiből is ízelítőt kaptok!
🍷Ha a kóstoló után nálunk maradtok vacsorázni, 10% kedvezményt kaptok a vacsora árából!
Miket kóstolunk majd?
- Késa Zöldveltelini, 2018 - Balatonboglár
- Kreinbacher Hárslevelű Selection, 2015 - Somló
- Villa Tolnay Panoráma Rajnai Rizling, 2015 - Balaton
- Sauska Pinot Noir Birs, 2015 - Tokaj
- Balla Géza Feketeleányka, 2016 - Erdély
- Kreinbacher Brut Nature
Mindezt mennyiért?
A kóstoló est ára: 3500 Ft
Mindenképpen érdemes asztalt foglalni, hiszen LIMITÁLTAK A HELYEINK!
Regisztrálni az oinos.budapest@gmail.com email címen tudtok!
Várunk szeretettel!