Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
A "Juliet Victor" név az elegancia lényegének és a legmagasabb minőség iránti elkötelezettség szimbóluma. Váradi József, a Wizz Air, európa egyik legsikeresebb légitársaságának alapítója és vezetője, maximálisan hozzájárult ezeknek a rendkívüli boroknak a megteremtéséhez. A "Juliet Victor" márkanevet, saját nevének kezdőbetűi, a nemzetközi fonetikus ábécé betű, valamint a légi közlekedés nyelve hívtak életre: “J” mint Juliet és “V” mint Victor.
"A Juliet Victor az én utam arra, hogy “visszaadjak” valamit. Barátainkkal azt szoktuk mondani, az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat igyunk. Hiszem, hogy a Tokaji borvidék, különösen Mád képes a világszínvonalú borkészítésre. A Juliet Victor maga az előrelátás, a megérzés – exkluzív és inkluzív egyszerre. A Juliet Victor egy élmény, amely jobbá teszi az életet. Azt gondolom, a szárnyalás szebbé változtatja a világot a boldogság feltételeinek megteremtésével. A Juliet Victor arra született, hogy mindannyian élvezhessük a boldogságot, ez teszi személyes történetemet is kerek egésszé. “- Váradi József, a Juliet Victor tulajdonosa
https://julietvictor.hu/
Ismerje meg a Juliet Victor borászat elegáns, dűlőszelektált Furmintjait és igazán egyedülálló desszertborait a WINE NOT? Borbárban.
BORSOR
Juliet Victor - Betsek Furmint 2017
Juliet Victor - Bomboly Furmint 2017
Juliet Victor - Király Furmint 2017
Juliet Victor - Szamorodni 2017
Juliet Victor - Szamorodni 2016
A KÓSTOLÓ ÁRA: 12.000 Ft/fő, ami tartalmazza a boronként 0,5 dl kóstolót, valamint a prémium hidegtálat is).
JELENTKEZÉS:
winenotbudapest@gmail.com
+36 20 333 2888
A japán gasztronómia és a Juliet Victor mádi nemes borok találkozása egy különleges borvacsora alkalmával.
A Juliet Victor borászat nagy tiszteletben tartja a japán kultúrát és csodálja a japán gasztronómia kifinomultságát és egyediségét!
Japánban a Juliet Victor borokat kiemelkedő sikerek fogadták. Idén a japán Sakura nemzetközi borversenyen dupla arany díjjal érkezett haza édes Szamorodni 2016-os tételünk. A Sakura Women’s Wine Awards 2019 versenyén a Juliet Victor az egyetlen magyar borászat, aki díjat nyert ezen a rangos versenyen.
Azt gondoljuk nem is találhattunk volna méltóbb partnert a japán konyhaművészet bemutatására, ötvözve a Juliet Victor borokkal, mint a Fuji étterem!
Az étterem 28 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit - elsőként Magyarországon - az autentikus japán konyhával rendelkező Fuji Japán Étterem.
A sajátos japán életstílus a konyha művészetében rejlik. A távol-keleti gasztronómia rajongói először náluk kóstolhatták meg jól képzett mesterszakácsok világhírű specialitásait.
A tradicionális sushi és sashimi specialitásaik mellett fontosnak tartják azt is megmutatni, hogy a meleg fogások éppúgy hozzátartoznak a japán étkezési kultúrához. Ételeiket mesteri módon ötvözik az autentikus és a jelenlegi modern japán konyhát, ezek elkészítéséhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használják!
Exkluzív vacsora estre invitáljuk a japán gasztronómia és mádi borok szerelmeseit. Azokat is, akik ismerkedni szeretnének a Japán ételekkel és mádi borokkal.
Az est folyamán beszélgetünk a japán kultúráról és közben élvezzük a japán tradicionális ételeket és mellé a Juliet Victor mádi borokat.
🍴 🥂
bor-étel párosítások:
Juliet Victor BIRTOK FURMINT (2017)
INGEN NO GOMAE: Párolt ceruzabab szezámos öntettel / Braised string beans with sesame sauce
Juliet Victor KIRÁLY FURMINT (2017)
SAKE, MAGURO NEW STYLE SASHIMI: Különleges lazac és tonhal sashimi ponzu szósszal / Special new style salmon and tuna sashimi with ponzu sauce
Juliet Victor BOMBOLY FURMINT (2017)
OKONOMIYAKI: Zöldséges, tintahalas Japán palacsinta / Japanese pancake with vegetables and squid
Juliet Victor ÉDES SZAMORODNI (2016)
MOCHI : Japán töltött rizsdesszert / Japanese stuffed rice cake
Dátum: 2019.10.17.
Érkezés: 18:30-19:00
Időtartam: 19:00 - 21:00
Helyszín: Fuji Japán étterem, 1025 Budapest Csatárka út 54.
Foglalás:
privát üzenetben, illetve
📨: restaurant@fujirestaurant.hu (név, email cím, mobilszám minden résztvevőnek)
☎️: Tel: 06 1 325-7111 / Mobil: +36 20 914 93 20 vagy +36 30 393 3000
Ár: 16.900 Ft / fő + 12% szervízdíj, amely tartalmazza a 4 tételes borkostolót és vacsorát.
💡 FONTOS 💡
A férőhelyek száma limitált, ezért a részvételt csak előre foglalással tudjuk garantálni.
Várjuk szeretettel!
Juliet Victor borászat & Fuji Japán étterem
Borkóstoló degusztációs menü - kifejezetten a Juliet Victor borokra hangolva.
A Juliet Victor Magyarország elsőrangú és kivételes borainak legjava. Váradi Józsefet, a Juliet Victor tulajdonosát Tokaj egyedülálló, speciális borai varázsolták el. A borvidék egyik történelmi központjában, Mád szívében kezdte el birtokát építeni. A legszebb dűlők legkülönlegesebb parcelláit kereste meg, hogy alapot biztosítsanak ahhoz, hogy a világ legjobb borai készülhessenek a pincéjében. Hét dűlő, hét különböző terroir, történelem, és a legmodernebb borászati technológia ötvöződik a Juliet Victor borokban. Mindez kompromisszumoktól mentesen.
Tartson velünk a degusztációs menü utazáson és ismerje meg a Juliet Victor nemes borait!
menü 7 fogás: 14.900 Ft/ fő
borsor 7 tétel: 9.900 Ft/ fő
Estek, amikor a Juliet Victor borászat képviselete mesél a borokról a borok termőhelyéről és Mádról:
2019. 10.15. (kedd): 18:00-23:00
2019.10.29. (kedd): 18:00-23:00
2019. 11.05. (kedd): 18:00-23:00
Bor-étel párosítások / Állandó bor és menüsor:
🍴 Tapas ízelítő (sült cékla, marinált padlizsán, vászolyi sajttal töltött padron paprika)
🥂 Juliet Victor Furmint száraz 2016 – „ Csontszáraz, kifinomult és tiszta. Az érettebb alma és körte zamata mellett – a földimogyoró krémes íze és finom, csábító vajasság jelenik meg.”
🍴 Harcsa terrine, kapor, tejszín
🥂 Juliet Victor Birtok Furmint 2017 – „ A nemes borral állunk szemben. Kifinomult, száraz kortyait kóstolva igen kerek, egész képet fedezhetünk fel, mely az életteli citrus és ásványosság játékában jelenik meg.”
🍴 Libamáj brulée
🥂 Juliet Victor Király dűlő Furmint 2017 – „ A bor száraz és ásványos játékának karaktere szépen egészül ki a jellegzetes körte aromákkal és a sós lecsengéssel.”
🍴 „Tojás leves”
🥂 Juliet Victor Betsek dűlő Furmint 2017 – „ Nedves kő és sós ásványos karakterek mellet lassan vonul fel az alma,a körte valamint a finom vegetális ízvilág.
- amuse bouche -
🍴 Keszthelyi tokhal filé, káposztás cvekedli
🥂 Juliet Victor Bomboly dűlő Furmint 2017 – „ Az almás, körtés furmint karakter csipetnyi fehérborssal édesfűszeres jelleggel és koncentrált mineralitással egészül ki melyet egy komplex lecsengés követ.”
🍴 Szent Jakab Vászolyi sajt fagylalt, zöldparadicsom chutney
🥂 Juliet Victor Szamorodni 2016 – „ Érett sárgabarack, alma, fehércsokoládé és diszkrét likőrösség egészíti ki a frissítő savérzetet.”
🍴 Őrségi chevrett kecskesajt, zölddió
🥂 Juliet Victor Szamorodni 2017 – „ Az évjáratnak köszönhető friss és vibráló savai édes üdeségben jelennek meg a határozott ásványossággal karöltve.”
- petit four (csak a menühöz) –
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák! A számla végösszegéhez 12%-os szervízdíj kerül felszámolásra.
Ajánlatunk október 1. és november 30. között érvényes!
Minden tételből 0,5dl kerül felszolgálásra.
Ha otthon is szeretné élvezni Juliet Victor borokat shop áron erre most lehetőség nyílik. Árakról kérdezze a felszolgáló csapatot.
Minden Juliet Victor tételt tetszés szerint vissza tudnak kóstolni: száraz borok 1000ft/ 0,5dl édes 2500ft / 0,5 dl.
Foglalás:
privát üzenetben, illetve
📨: info@vendegloakisbirohoz.hu (név, email cím, mobilszám minden résztvevőnek)
☎️: Tel: +36703907704 / +3613766044
Várjuk Önöket a legnagyobb szeretettel!
Juliet Victor borászat és Vendéglő a Kisbíróhoz csapata
Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Juliet Victor borászat idén először veszt részt a Mádi Furmint Ünnep eseményen.
A mindössze három éves borászatunk, amely a legmagasabb minőségű nemes borokat kínálja a borkedvelőknek Mád első osztályú és történelmi dűlőiről, az idei ünnepen két évjáraton keresztül mutatkozik be.
Külön öröm, hogy a Juliet Victor borászathoz a budapesti Laurel Budapest étterem csatlakozik az idei évi Furmint Ünnep debütálásunkhoz!
A Laurel Budapest étterem séfje, Mede Ádám filozófiája a lokalitásra, vagyis a helyi alapanyagok használatára, illetve a borokkal egybeszőtt harmóniára épül. Laza elegancia, természethű ételek.
A Juliet Victor borok mellé a séf eme eszmét követve alkotja meg az ételeket.
Program:
14:00-23:00
Juliet Victor borok és Laurel étterem borkísérő ételkiválóságok
🍴
Rozskenyér marhafarok, barack
Magyaros pastrami
Kovászos kenyér
Olajos magvak
Aszalt gyümölcsök
Sajtok
🥂
Juliet Victor borok
2016
Birtok Furmint száraz
Szamorodni édes
2017
Birtok Furmint száraz
Dűlős furmintok: Király, Betsek, Bomboly
Szamorodni édes
Esemény info ➡️ Mádi Furmint Ünnep
Örömünkre szolgál, hogy a májusban megrendezett 'Juliet Victor, Tokaj Koronája premier Budapesten' rendezvényünk teltházas sikerrel zárult. A nagy érdeklődésre való tekintettel szívesen mesélnék újra történetünkről és megmutatnánk további tételeinket a bor szerelmeseinek!
A 2017-es évjáratot már most kimagasló évjáratként emlegetik borász berkekben. Ezért három új tétellel is készülünk, de semmiképp nem hagyjuk ki a 2017-es szelekcióból a múltkori kedvenc Király száraz furmintot sem.
Ismét a korábbi helyszínt - Winebar by Laurel - választottuk soron következő eseményünk helyszínéül. Úgy éreztük, hogy a Laurel csapata megértette a borainkat és Mede Ádám séf olyan ételválasztékot kreált az eseményre, amely tökéletesen kiemelte boraink nagyszerűségét és egyediségét.
Szeretettel várunk minden korábbi és újonnan érkező borkedvelő barátot, hogy együtt köszöntsük a nyarat egy remek hangulatú mádi furmint kóstolóval, szuper ételekkel és jó társasággal!
Az est házigazdái:
Géró Zsuzsi (Juliet Victor)
Németh Ricsi (Laurel Budapest, Wine Flow)
Dátum: 2019.06.19. szerda
Érkezés: 18:30-19:00
Időtartam: 19:00 - 21:00
Helyszín: Winebar by Laurel Budapest 1073, Kertész u. 29.
🥂
Az est Juliet Victor borkínálata:
2017 Birtok Furmint
2017 Király Furmint
2017 Betsek Furmint (IWC - ezüstérem, Decanter- bronzérem)
2017 Szamorodni (Országos magyar borverseny – nagyarany díj)
🍴
Borkísérők:
Kovászos kenyér (fehér, rozs)
Sült citromos olivabogyó válogatás
Kacsa rillette
Füstölt pisztráng, körte, törökmogyoró
Marhatatár, zölddió, ananász
Olajos magvak - pirított mandula, karamellizált dió
Aszalt gyümölcsök - sárgabarack, datolya, füge
Sajtok - aszútörkölyön érlelt mádi kéksajt, stillton, manchego,
Foglalás:
Az alábbi linken, adataik megadásával jelentkezhetnek az eseményre: https://reservours.com/laurelbudapest
☎️: 06 1 785 1612
Ár: 12.500 Ft / fő + 12% szervízdíj, amely tartalmazza a 4 tételes borkostolót és a borokhoz egyedileg párosított borkísérőket.
💡 FONTOS 💡
A férőhelyek száma limitált, ezért a részvételt csak előre foglalással tudjuk garantálni.
🛒A bemutató után a kóstolt borok megvásárolhatók a Juliet Victor webshop árain szállítási költség nélkül, és mennyiségi limit nélkül.
Előzetes rendelés, további infok: zsuzsanna.gero@julietvictor.hu
Hamarosan találkozunk!
Juliet Victor borászat, Laurel, Wineflow
Örömmel osztjuk, meg a hírt, hogy a Juliet Victor borászat első ízben mutatkozik be a pesti nagyközönség előtt. Mindössze három éves borászatunk Mád első osztályú és történelmi dűlőin és immár két évjáraton keresztül mutatja be, mitől olyan különlegesek és egyediek a tételeik. ✨
Külön öröm, hogy a legjobb helyszínt is megtaláltuk a debütáláshoz: a Laurel Budapest, amolyan belvárosi babérliget hangulatban megkomponált könyvesbolt, kávézó, étterem és borbár; közösségi tér. Tökéletes helyszín tehát arra, hogy találkozzunk, kóstoljunk, koccintsunk és beszélgessünk egy-egy pohár remek Juliet Victor mádi bor és hozzá passzoló ízek mellett.
Különleges estére készülünk, meglepetésekkel, egy exkluzív bemutatkozással.