Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Élő jazz zene mellett borozgatni, beszélgetni, finomakat enni. Nem is tudunk ennél jobb programot elképzelni. Ha Ti sem, akkor ne maradjatok le róla 😊
Kanizsa Gina és Lamm Dávid előadása kíséri majd a finom falatokat.
Kanizsa Ginát a nagyközönség leginkább a 2017-es Euróvíziós dalfesztiválról ismerheti, ahol a Dal Felfedezettje díjat nyerte el és a döntőbe jutott a "Fall Like Rain" című dallal. Tagja a hatszoros nemzetközi versenygyőztes Jazzation énekegyüttesnek.
Lamm Dávid olyan formációkból lehet ismerős, mint a “delalamm”, Szalóki Ági és Pálya Bea zenekarai, a Dés László Septet vagy a Balázs Elemér Group. Az Artisjus díjas gitáros, dalszerző gyakori vendége bel- és külföldi fesztiváloknak.
A két zenész duója az autentikus, mainstream jazz repertoárra épül, de időközönként megszólaltatnak egy-két klasszikus pop dalt és néhány saját darabot is.
Külön részvételi díj nincs.
A szezonális ételeink mellé megújult borkínálatunkból is választhatnak kedves vendégeink!
Asztalfoglalásaitokat minél hamarabb jelezzétek felénk, mert szabad asztalaink mindig hamar elfogynak!
Várjuk asztalfoglalásodat a következő elérhetőségek egyikén:
📞 +36 1 619 7128 (nyitvatartási időben)
💻 https://flaskaborbar.hu/asztalfoglalas/
Szeretettel várunk benneteket! 😊
Az egerszalóki Kohári pince egyre komolyabb tételekkel jelentkezik a piacon. Tóth István borász a sűrű, koncentrált borok készítésében találta meg saját útját, s úgy néz ki, hogy neki valóban ez a stílus áll jól. Extrém borok, az igazi ritkaságokat kedvelő fogyasztók számára.
Az est folyamán nem csak megkóstolhatjuk a Kohári pincészet kimagasló tételeit, hanem személyesen maga a borász, Tóth István fogja bemutatni őket. Az est bor stand up felelőse pedig nem más, mint Kovács Antal első örökös magyar sommelier bajnok.
A menüt finomhangoltuk, nézzétek meg, hogy mire jutottunk:
ELŐÉTEL
Aszalt paradicsomos blini mustra
Kohári pince 'Eger' Pinot Noir Rosé 2018
LEVES
Libaleves húsával töltött raviolival, zöldség szigettel
Kohári pince 'Eger' Tramini 2018
MELEG ELŐÉTEL
Mandulás pankó morzsában sült velőrózsa ratatouille tornyon
Kohári pince 'Eger' Madame 2015
FŐÉTEL
Marhapofa kapros spanyol-mártással házi metélt tészta ágyon
Kohári pince 'Eger' Turán 2017
LEVEZETŐ
Fügével töltött kecskesajt aszalt gyümölcs kéregben házi churros – szal
Kohári pince 'Eger' Mr.O’baskhy 2016
A borvacsora ára: 14.900 Ft / fő, amely magában foglalja a fogásokat, a borokat a teljes előadást és a korlátlan Thoreau Voda forrásvizünket.
DE VAN EGY JOBB AJÁNLATUNK IS; AMENNYIBEN A RÉSZVÉTELI DÍJAT JÚLIUS 8.-IG VÁSÁROLOD MEG BANKI ÁTUTALÁSSAL, A VACSORA ÁRA: 11.900 Ft / fő!
Asztalfoglalásaitokat minél hamarabb jelezzétek felénk, mert szabad asztalaink mindig hamar elfogynak!
Az asztalfoglalást a következő e-mail címre kérjük: foglalas@flaskaborbar.hu (név + létszám)
A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank
Közleményként a következőket kérjük megadni: Név + "Kohári borvacsora”
Aki korábban már megváltotta jegyét és ez az időpont nem megfelelő számára kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Várunk sok szeretettel!
A rendezvény kezdete előtti 24 órán belüli visszamondás, illetve meg nem jelenés esetén, a részvételi díjat kiszámlázzuk!
📞 +36 1 619 7128 (nyitvatartási időben)
Asztalfoglalás: https://flaskaborbar.hu/#asztalfoglalas
Helyszín: Flaska Borbár, 1094 Bp. Tompa u. 17/b.
Brüll Bormanufaktúra Borbemutató - 5 bor, melyet egy 4 fogásos vacsora kísér.
Kis Pincék Nagy Borai eseménysorozatunk következő Vendége, Brüll György.
Aki ismer már minket tudja, hogy folyamatosan járjuk a borvidékeket és keressük az újabb tehetséges borászokat, akik kizárólag naturális módon, spontán erjesztéssel hozzák világra a boraikat! Most sem történt ez másképp, a Brüll Bormanufaktúra 'Mád', egy újabb felfedezettje a borbárunknak, ahol olyan kincsekre találtunk, amit bátran állíthatok nagyon ritka és kevesen kóstoltak még Magyarországon!
Itt az alkalom, hogy egy nem mindennapi borbemutatón vegyenek részt február 25.-én a Flaska Borbárban, ahol is nem a klasszikus módon kerülnek bemutatásra a tételek, és nem a klasszikus évjáratok!
Welcome:
* Mádi Apero
Leves:
* Triász 2015, 2016, 2017 Libaleves macesz gombóccal
Meleg előétel:
* Ta ‘anug Kóser Furmint 5776 2015 Sólet ...ahogy mi szeretjük
Főétel:
Első Ó – Furmint 1996
*Rosé kacsamell fehércsokoládé moussal töltött fügekenyérrel, Furmint kocsonyával, alma kaviárral
Desszert:
*Madártej szelet
Szamorodni 1999
🍷 Meglepetés tétel
A menüsor ára: 9990.-/fő, mely tartalmazza a borokat, a 4 fogásos vacsorát, a korlátlan szikvíz fogyasztást és természetesen a nem mindennapi borbemutatót!
Asztalfoglalásaitokat minél hamarabb jelezzétek felénk, mert szabad asztalaink mindig hamar elfogynak!
Az asztalfoglalást a következő e-mail címre kérjük: foglalas@flaskaborbar.hu (név + létszám)
A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank Közleményként a következőket kérjük megadni: Név + Brüll borvacsora
A rendezvény kezdete előtti 24 órán belüli visszamondás, illetve meg nem jelenés esetén, a részvételi díjat kiszámlázzuk!
Várunk sok szeretettel!
Libáskodós Borvacsora a Flaska Borbárban!🍷
November 20-án ifj. Csutorás Ferenc látogat el hozzánk és a Csutorás Pincészet (Almagyar Érseki Szőlőbirtok - Eger) méltán híres boraiból kóstolhatunk meg több tételt is. Mindehhez a Márton-napok jegyében különböző libaspecialitásokat tálalunk fel.
Az est házigazdája már megszokott módon a borszakértő showman és első örökös magyar sommelier bajnok Kovács Antal lesz.
Íme az est menüsora:
VENDÉGVÁRÓ
Csutorás Ferenc egri Rosé 2018
Libatepertős friss házi pogácsa
LEVES
Csutorás Ferenc egri Kadarka 2018
Lecsókrémleves, parasztsonkás fridattóval
ELŐÉTEL
Csutorás Ferenc egri Nagyapa bora 2016
Vörösboros libakocsonya házi aszaltparadicsomos kennyérrel
FŐÉTEL
Csutorás Ferenc egri Grand Superior Pinot Noir 2016
Kemencés libamell, vöröskáposzta krémmel, metélőhagymas kremzlivel és mogyoró kompóttal
Csutorás Ferenc egri Menoir Grand Superior 2016
DESSZERT
“Ludlábtorta” (csak, hogy tartsuk magunkat a fentiekhez ☺)
Az asztalfoglalást a következő e-mail címre kérjük: foglalas@flaskaborbar.hu (név + létszám + borvacsora november 20.)
A menü ára: 15,000 Ft/fő (amely magában foglalja az ételeket, a borokat és a vizet)
💡DE VAN EGY JOBB AJÁNLATUNK IS!💡
👉AMENNYIBEN A RÉSZVÉTELI DÍJAT NOVEMBER 18-IG BANKI UTALÁSSAL RENDEZI, A VACSORA ÁRA 11,990 FT/FŐ !
A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank
Közleményként a következőket kérjük megadni: Név + "BorSzerda Csutorás”
A rendezvény kezdete előtti 24 órán belüli visszamondás, illetve meg nem jelenés esetén, a részvételi díjat kiszámlázzuk!
Várunk sok szeretett!
A nagysikerű BorSzerda eseményünk folytatódik - ezúttal pénteken kerül megrendezésre a szokásos menetrend szerint.
✅ Foglaljon minél hamarabb, hogy biztosítsa a helyét ezen az exkluzív borvacsorán!
---
Kiss János 2007 óta vezeti a családi pincészetet. Minden dűlőt, mondhatni szinte minden követ ismer Tokajban, boraiban pedig többen meglátták már a lehetőséget. Éppen ezért, két éve nagy változás történt a pincészet életében...
"Egy borászat melyre érdemes a jövőben figyelmet fordítani!" - fogalmazta meg a WineArtCulture magazin.
Ha szeretné megismerni a teljes történetet és megkóstolni a bort, amire "mindenki vágyik", akkor itt az exkluzív lehetőség!
Eseményünk házigazdája természetesen ezúttal is Kovács Antal örökös magyar sommelier bajnok lesz!
Az est menüsora:
Welcome:
- Breitenbach Pince Zéta 2018
Hideg előétel:
- Szőlős camembert saláta
Bor: Breitenbach Pince Furmint Királygát 2017
Leves:
- Tepertő krémleves meleg házi kenyérrel
Bor: Breitenbach Pince Hárslevelű 2014
Főétel:
- Kemencés kacsamell szilvamártással, csokoládés túrófánkkal
Bor: Breitenbach Pince Furmint (félédes) 2017
SZÜNET
(pogácsa és vízfogyásztás korlátlan mennyiségben)
Bor: Breitenbach Pince Szamarodni (száraz) 2017
Desszert:
- Banános pillecukor desszert
Bor: Breitenbach Pince Szamarodni (édes) 2017
Az asztalfoglalást a következő e-mail címre kérjük: foglalas@flaskaborbar.hu (név+létszám+borvacsora okt. 4.)
A menü ára: 15,000 Ft/fő (amely magába foglalja az ételeket, a borokat, az egész estés előadást és a korlátlan vízfogyasztást)
💡DE VAN EGY JOBB AJÁNLATUNK IS!💡
👉AMENNYIBEN A RÉSZVÉTELI DÍJAT OKTÓBER 2-IG BANKI UTALÁSSAL RENDEZI, A VACSORA ÁRA 11,990 FT/FŐ !
A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank
Közleményként a következőket kérjük megadni: Név + "Borvacsora Breitenbach Pince"
A rendezvény kezdete előtti 24 órán belüli visszamondás, illetve meg nem jelenés esetén, a részvételi díjat kiszámlázzuk!
Várjuk sok-sok szeretettel!
#borvacsora #borkóstoló
Köszönjük, hogy ilyen sokan részt vettetek az első, Kovács Antallal közösen szervezett BorTúránkon! Ennek örömére és felbuzdulva szervezzük a második utunkat is, melynek úticélja a mátrai borvidék lesz, ahol is két fantasztikus borászt, egy bivaly telepet és egy hamisítatlan palóc vendéglőt fogunk meglátogatni!
Az élményt a szervezést és az utaztatást megint csak mi biztosítjuk: dőljetek nyugodtan hátra és élvezzétek a Bortúránk adta örömöket és nyugalmat!
---
DE MI A TELJES PROGRAM?
hát lássuk:
reggel 8 – 8:30-ig gyülekező a Flaska Borbárban; aki időben – azaz pontban 8 órakor - érkezik ez idő alatt biztosított a házias reggeli, melyhez egy pohár Zsadányi Pince Rosé Gyöngyözőbort töltünk a poharakba.
8.30 – kor indulás busszal a mátrai borvidékre ahol két borászt fogunk meglátogatni.
A buszon, egész útra biztosított a korlátlan szikvíz és házi sajtos – burgonyás pogácsa fogyasztás. Az út alatt Kovács Antal tart előadást „Pince etikett”, kóstolás technika, s mátrai borvidék témákban, a már tőle jól megszokott könnyed hangvételű stílusban; Bor Stand Up ON!
10.00 – kor érkezés Szurdokpüspökibe, a Mátrai Bivalyrezervátumba.
Bivalyok, szamarak és lovak megtekintése, kicsinyeik megsimogatása.
Ezután Horváth Dániel (H-négyzet pince) borainak megkóstolása következik, Bivaly-Májas-Kenegetős, házi kovászos kenyér és helyi forrásvíz kíséretében.
12.00 – kor tovább indulunk Gyöngyöspatára a Pata-Tanya Tulipános Ház vendéglőbe, ahol Piroska Tibor (Kékhegy pince) vár bennünket, hogy bemutassa Naturális Mikro-BorTételeit.
A borok mellett Palóc gulyás és házi túrósrétes fognak muzsikálni a asztalok tetején.
Mindezközben, kimegyünk a szőlőskertbe is - ahogy azt előző túránk résztvevői megszokhatták 😉
17.00 – kor vissza indulás Budapestre a kiszállási pont a Flaska Borbár
---
AMEDDIG A KÉSZLET TART:
A túra teljes ára, mely tartalmazza az utaztatást, kétszeri étkezést (reggeli, ebéd), házi pogácsát, szikvizet, a 14 bor kóstolását, pincelátogatást, bivalyrezervátum látogatását, valamint a személyes élményt: 25.000 Ft/fő
❗❗❗De van egy jobb ajánlatunk is; amennyiben a részvételi díjat banki utalással rendezi július 31-ig, a BorTúra ára 21,990 Ft/fő❗❗❗
👉 Jelentkezni a foglalas@flaskaborbar.hu címen lehet!
👉 A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank
Várunk Titeket nagy szeretetttel! ✨
Üdv,
Flaska csapata
FIGYELEM! A HELYEK MÁR MOST NAGYON LIMITÁLTAK!
Megrendezzük első buszos BorTúránkat - ezúttal Egerre! 🚌🍷
---
Amióta megnyitottuk borbárunk szerény kis ajtaját, nagyon sok borkedvelőt láthattunk vendégül és egyre többen kérdezték/kérdezik, hogy miként lehetne eljutni egy – egy borászhoz; személyesen is megismerkedni vele, s megtudni még többet a munkásságáról. Innen jött az ötlet, hogy ne csak a borvacsorák, borkóstolók keretein belül tudjunk személyes élményt biztosítani, hanem létrehozzuk a SAJÁT bortúránkat!
A résztvevőknek csak kényelembe kell helyezni magukat és mi, Flaskások biztosítjuk az élményutazást újabb s újabb borvidékekre!
Íme a részletek:
Indulás:
reggel 8 – 8:30-ig gyülekező a Flaska Borbárban; aki időben – azaz pontban 8 órakor - érkezik ez idő alatt biztosított a reggeli (parasztsonkás, sajtos omlett, rántotta kolbásszal, hagymával, vegyes ízelítő, melyhez egy pohár Tállya Wines ZZ habzó bort töltünk a poharakba!
8:30-kor indulás busszal az egri borvidékre ahol két pincét fogunk meglátogatni.
A buszon, egész útra biztosított a korlátlan szikvíz és házi sajtos – burgonyás pogácsa fogyasztás. Az út alatt Kovács Antal tart előadást „Pince etikett”, kóstolás technika, s Egri borvidék témákban, a már tőle jól megszokott könnyed hangvételű stílusban - Bor StandUp ON!
Érkezés:
első állomásunkra 11órakor érkezünk a Kohári pincéhez Egerszalókra, itt egy 7 borból álló kóstoló, pincelátogatás és 13 órakor Vörösboros marhapörkölt lesz ebédre.
14.00-kor indulás Csutorás Ferenchez.
14.30-kor érkezés és a pincelátogatással egybekötött 7 boros kóstoló.
18.00-kor indulás vissza Budapestre, érkezés a Flaska Borbárhoz kb. 20:00-kor.
A túra teljes ára mely tartalmazza az utaztatást, kétszeri étkezést (reggeli, ebéd), pogácsát, szikvizet és a 14 bor kóstolását, valamint az személyes élményt: 25,000.-/ fő.
❗❗❗De van egy jobb ajánlatunk is; amennyiben a részvételi díjat banki utalással rendezi június 19-ig, a BorTúra ára 21,990Ft/fő ❗❗❗
👉 Jelentkezni a foglalas@flaskaborbar.hu címen lehet!
👉 A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank
Várunk Titeket nagy szeretetttel! ✨
Üdv,
Flaska csapata
Alig néhány hónapja megálmodtuk a Flaska Borbárt, ahol kizárólag magyar naturális borokkal kínáljuk vendégeinket, szezonális ételeket szolgálunk fel és a la carte minőségben szervírozzuk az ebédmenüt.
Hála nektek, úgy érezzük, újból álmodhatunk egy nagyot!
Ezért Június 5-én első alkalommal megrendezzük a Flaska Piknik- és Sétáló Borkóstoló eseményünket!
Hogy ez mit is jelent?
👉 Egy napra átváltoztatjuk a Tompa utcát egy családias hangulatú, szabadtéri borkóstoló helyszínévé!
Négy pincészettől érkeznek hozzánk borászok, akik nem csak üres poharaitokat, de kérdéseiteket is várják standjuknál.
- Centurio szőlőbirtok, Mátra
- Mörk András, Dörgicse
- Sándor Zsolt, Bükk
- Béres szőlőbirtok, Tokaj
A bátrabbak ellátogathatnak a méltán híres pálinkaházakhoz is, név szerint:
– Szamosszegi pálinkaház-, vagy a
– Árpád pálinkaház
standjához.
Most talán néhányan azt mondjátok magatokban: "Ennyi italtól én bizony megéheznék!"
Aggodalomra semmi ok! Gondoskodunk a jó borok mellé finom ételekről is!
- Sajtválogatások és házi füstölésű húsok
- Saját kemencében sült pékárú - Virgil, a pék keze munkája
- Vaddisznó pörkölt kapros juhtúrós sztrapacskával - a la Papp Balázs, kreatív séf (akinek a főzőtudományát a Flaska falain bellül már megismerhettétek)
Ha pedig alkoholmentes italra vágynátok a
– Spájz szörpök
is jelen lesz a nagy eseményen.
---
👉 BELÉPŐ:
Tartalmaz egy ízelítő tálat, a főételt és boros standonként 4x0,5 dl borkóstolásra szóló kupont - azaz összesen 16 kupont! 😉
Előre utalással: 6990 HUF / fő 💡💡
Helyszínen: 8990 HUF /fő
Saját készítésű poharainkat 600 HUF-ért vásárolhatjátok meg a jegyek mellé.
👉 Jelentkezni a foglalas@flaskaborbar.hu címen lehet!
👉 A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank
Várunk Titeket nagy szeretetttel! ✨
Üdv,
Flaska csapata
Köszönjük az érdeklődést! Eseményünk megtelt!
---
Május 22-én Bolyki Janit, az egri borvidék egyik legvagányabb borászát látjuk vendégül, hogy szenzációsan öltöztetett pazar borait a Nagyérdemű elé tárja!
Lesz köztük játékos tétel, s lesz komoly nedű is a sorban; garantáljuk, hogy az élmény felejthetetlen lesz. Jani társa a nedűk bemutatásában Kovács Antal örökös magyar sommelier bajnok lesz. Ők már régóta ismerik egymást, barátságuk több, mint egy évtizedre nyúlik vissza; a közös hullámhossz tehát meg van a két Showman között.
A borokat, s az ételeket finomhangoltuk, parancsoljon megtekinteni, hogy mire jutottunk:
Vendégváró falat:
Házi sajtos grissini - Bolyki Jani Egri Királyleányka 2018
Leves:
Spárga krémleves grillezett spárgával friss eperrel - Bolyki Jani Egri Sauvignon Blanc 2018
Bolyki Jani Egri Rosé 2018
Főfogás:
Egészben sült sertésszűz citrusos „finomfőzelékkel” - Bolyki Eger Pinot Noir 2013
Bolyki Eger Cabernet Franc 2017
Desszert:
Epres, barackos túrótorta - Bolyki Jani Egri Hárslevelű "MetaTéma" Grand Superior 2013
Az asztalfoglalást a következő e-mail címre kérjük: foglalas@flaskaborbar.hu név+létszám+borvacsora május 22.
A menü ára: 15,000 Ft/fő (amely magában foglalja az ételeket, a borokat és a vizet)
💡DE VAN EGY JOBB AJÁNLATUNK IS!💡
👉AMENNYIBEN A RÉSZVÉTELI DÍJAT MÁJUS 20-IG BANKI UTALÁSSAL RENDEZI, A VACSORA ÁRA 11,990 FT/FŐ !
A banki utaláshoz: AppleBee Kft. 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen bank
Közleményként a következőket kérjük megadni: Név + "BorSzerda Bolyki Janival!”
A rendezvény kezdete előtti 24 órán belüli visszamondás, illetve meg nem jelenés esetén, a részvételi díjat kiszámlázzuk!
Várunk sok szeretett!