INFUSIO

Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Ételajánlat: ünnepi alkalmakhoz illetve vad- és egyéb vöröshúsokhoz
    Tárolási hőmérséklet: 15°C alatt
    Optimális fogyasztási idő: 2019-2029
    Fogyasztási hőmérséklet: 17-18°C
    SZERVÍROZÁS
    Titrálhatósav: 5,6 g/l
    Cukor: 4,3 g/l
    Extrakt: 30,2 g/l
    Alkohol: 15,02% vol.
    ANALÍZIS
    A beérkező szőlőt bogyózás után 50 hl-es fakádban erjesztettük. A hosszú héjontartás idejéből 10 napig folyt az erjesztés 33-34°C hőmérsékleten. A hordós érlelés 228 literes első- és másodtöltésű hordókban történt 16 hónapon keresztül.
    BORKÉSZÍTÉS
    Szüret: 2017. október 16. és 20. között
    Metszés: Guyot, alacsony kordon
    Tőszám: 5210 tőke/ha
    Telepítés éve: 2003
    Fajta: 80% merlot, 20% cabernet franc
    SZŐLŐ
    Kitettség: déli plató
    Talaj: agyagbemosódásos barna erdőtalaj
    Termőhely: Babszökő
    TERMŐHELY
    Egységár: 12.333 Ft/l
    Kiszerelés: 1,5l
    Egységár: 11.933 Ft/l
    Kiszerelés: 0,75l
    Mennyiség: 21.000 palack
    Évjárat: 2017
    Bornév: Pannonhalmi Infusio
    védett eredetű száraz vörösbor
    BOR
Jelenleg még nincs egy értékelés sem.