MAGHARI

Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • “Kora tavasszal olvastam a SIAL (az egyik legnagyobb élelmiszer – és borkiállítás Párizsban) felhívását innovációs pályázaton történő részvételre, ami nem jöhetett volna jobbkor, mert volt valamim, amiről azt gondoltam, megérdemelné a szélesebb körű figyelmet.

    Beneveztem az elmúlt években kidolgozott, borkészítési eljárásommal, melynek gyümölcse a MAGHARI.

    Alig küldtem el a módszer leírását, egy órán belül értesítettek, a leírtakat nagyon érdekesnek találták és mint vendégelőadót, meghívnak a soron következő shanghai-i illetve a jövő tavasszal Párizsban rendezendő kiállításra.

    A felkérést elfogadtam, a mester előadást Shanghai-ban megtartottam 50 fős szakmai zsűri előtt, melyet követően, a SIAL innovációs díjával tüntettek ki.

    A módszerről: dűlő – és parcella szelektált cabernet franc szőlőből, zárt körülmények között, új tölgyhordóban erjeszt vörösbort, amelyhez teljes mértékben kézi munkát alkalmaz.

    Módszeremet a francia zsűri mint “Methode Malatinszky” vette nyilvántartásba.

    A név, a magyar őshagyományból származik, amelynek választása személyes tisztelgésem a magyarság előtt.” Malatinszky Csaba

Értékelések

Fefe

5/5
Hihetetlen élmény.