Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
Szőlőművelés: Teljesen kézi munka. Kézi szüret december végén. „Mazsolásra” töppedt szőlő (TBA), minimális nemes penésszel. Borkészítés: elhúzodó tartályos erjesztés, fahordós érlelés Borleírás: Színe aranysárga. Érett, kedves és gazdag illatában virágos egzotikus fűszerek, és a túl érett gyümölcsök kavalkádja. Étel ajánlat: érlelt sonkák, füstölt lazac, libamáj és ételei, pástétomok, édes desszertek, kék sajtok Fogyasztási hőmérséklet: 14-15 oC Üveg méret: 0,5 l Csomagolás: 8 x 0,5 l üveg Elismerések: Országos Borverseny: aranyérem, Pannon Bormustra csúcsbora, Vinagora: Champion, Krzevci Nemzetközi BV: Champion, Zalai Borvidéki Borverseny: nagyaranyérem Alkohol: 11 % Vol. Sav: 7,1 g/l Maradék cukor: 162 g/l