Szőlőművelés: kézi zöldmunka, kézi szüret szeptember végén
Borkészítés: irányított erjesztés, reduktív iskola
Borleírás: A színe szalmasárga, kevés széndioxid buborékkal. Illata visszafogott, mezei virágok, szerecsendió, kis citrus, és kámfor. Ízében is összetett citrusok, és zöld füge, finom mandula és ásványosság. Harmóniában lévő bor, friss savakkal, szép testtel és jő egyensúllyal. Utóíze hosszú, mandulás és ásványos. Már jól fogyasztható, de az érlelést meghálálja.
Étel ajánlat: vegetáriánus ételek, saláták,tenger gyümölcsei, fehérhúsú tengeri halak, füstölt kolbász, szárnyasok, sertés hús, gouda sajt
Fogyasztási hőmérséklet: 10-12 C
Üveg méret: 0,75 l
Csomagolás: 6 x 0,75 l üveg
Alkohol: 12,5 % Vol.
Sav: 5,8 g/l
Maradék cukor: 2,5 g/l
Jelenleg még nincs egy értékelés sem.
Ez az alkalmazás sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Kérjük fogadja el beállításokat.